یکشنبه 3 آبان 1405

پیگیری معافیت ۲ ماهه از خدمت سربازی دانش‌آموزانی که درس آمادگی دفاعی را می‌گذرانند

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیگیر معافیت دوماهه خدمت سربازی دانش آموزانی که درس آمادگی دفاعی را با موفقیت گذرانده‌اند هستیم گفت: محتوای درس آمادگی دفاعی نیازمند به روز رسانی و اصلاح است.

محمدمهدی کاظمی در نخستین همایش ملی تجلیل از دبیران منتخب درس آمادگی دفاعی کشور که در مرکز آموزشی رفاهی منطقه ۷ تهران برگزار شد، با بیان اینکه دانش آموزان امروز ما آینده سازان فردای انقلاب اسلامی هستند گفت: آنها قرار است اداره این کشور را در بخش‌های مختلف برعهده داشته باشند. آنها باید امروز چه چیزی را برای مسئولیت پذیری در آینده فرابگیرند؟.
 
وی افزود: این دانش آموزان باید بدانند قرار است چه مسئولیتی به آنها سپرده شود و این مسئولیت ماحصل چه تلاش‌هایی است. دانش آموز ما باید وضعیت امروز را درک کند. این آگاهی در نظام تعلیم و تربیت کشور محقق خواهدشد. از این منظر ضرورت و اهمیت جهاد تبیین که رهبری طی سال‌های اخیر در قالب بیانیه گام دوم به آن اشاره کردند روشن می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اینکه دانش آموز بداند کشور با چه مخاطراتی رو به رو بوده و چه افتخاراتی را کسب کرده و علی رغم همه دشمنی‌ها روی پای خود ایستاده، مهم است. این پیشرفت به همت نوجوانان و جوانان اوایل انقلاب حاصل شده و در آینده به دست نوجوان امروز که اکنون در حال تحصیل اند رقم می‌خورد.

کاظمی بر اهمیت الگوسازی برای نسل نوجوان امروز تاکید کرد و گفت: الگوهای بسیاری داشته و داریم، چه در عرصه دفاع مقدس که شهید فهمیده یکی از آنهاست و چه در عرصه علم و پیشرفت که شهید تهرانی مقدم را داریم. اینها باید معرفی شوند.

وی ادامه داد: اگر روایت اول درست بیان نشود ممکن است ذهن دانش آموزان با اطلاعات غلط مسموم شود. کار تبیینی در اصلاح روایت اولِ غلط، کار مشکلی خواهد بود. درس آمادگی دفاعی از مصادیق جهاد تبیین است. مهارت‌های مختلف را به دانش آموزان در قالب این درس منتقل می‌کنیم و این آموزش ها زمانی اثربخش خواهد بود که منجر به تغییر در نگرش‌ها و رفتارها شود. ما مهارت‌های مختلفی را آموزش می‌دهیم و کسب این مهارت و مبدل شدن‌شان به رفتار یک امر ضروری است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از سوی دیگر یکی از مسائل مهم در نظام تعلیم و تربیت، «خانواده» است. نظام تعلیم و تربیت ارتباط مستقیم با خانواده دارد. یکی از دروس اساسی و مهم که می‌تواند جنبه ارتباط بیشتر بین دانش آموزان و خانواده را برقرار و جهاد تبیین را پیش ببرد همین درس آمادگی دفاعی است. این درس اهمیت بالایی برای ما دارد.

کاظمی ادامه داد: رویکرد و ماهیت این درس ماهیت عملی است. کار عملی رویکرد تربیتی دارد و ارائه باکیفیت این درس با استفاده از فناوری های آموزشی و ابزارهای فناوری اطلاعات مهم است. سعی ما براین است که الگوهای مناسب‌تر و باکیفیت تر را ارائه کنیم.

وی با اشاره به اینکه محتوای درس آمادگی دفاعی نیازمند به روز رسانی و اصلاح است اظهار کرد: رویکرد این درس، تعلیم و تربیت چندساحتی است. ساحت های تربیتی به هم پیوسته‌اند. برای تدریس درس آمادگی دفاعی شرکای مختلفی داریم که نیروهای مسلح، سپاه و بسیج هستند و جادارد از پشتیبانی آنها در تامین نیروی انسانی متخصص و توان افزایی مربیان و معلمان این درس قدردانی کنم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: نیروهای جوان و باانگیزه ای در این نهادها هستند که می‌توانند در آموزش باکیفیت تر این درس کمک مضاعفی داشته باشند، این درخواست را داریم که مورد ذیل را به عنوان یکی از موضوعات قابل پیگیری مدنظر داشته باشند، همچنین برخی موارد دیگر از جمله معافیت دوماهه خدمت سربازی دانش آموزانی که این درس را با موفقیت گذرانده‌اند دنبال می‌شود تا دانش آموزان ما بتوانند از آن بهره‌مند شوند.



منبع

آخرین اخبار

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گوجه‌فرنگی پخته خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معمولاً...

تبلیغات متنی