چهارشنبه 6 آبان 1405

بازگشت شگفت‌انگیز یوزها مقابل سامورایی‌ها/ صعود ایران به مرحله نیمه‌نهایی با شکست طلسم ژاپن

تیم ملی فوتبال ایران در یک بازی سرنوشت‌ساز از مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا ژاپن را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد و به مرحله بعدی راه یافت.

تیم‌های ملی فوتبال ایران و ژاپن امروز(شنبه) در چارچوب یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ از ساعت ۱۵ در ورزشگاه اجوکیشن سیتی به مصاف هم رفتند. نیمه اول این دیدار با برتری تیم ژاپن به پایان رسید، اما ایران در نیمه دوم به بازی برگشت و با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد و به نیمه نهایی صعود کرد. حریف آینده ایران تیم برنده دیدار قطر و ازبکستان خواهد بود.

این بازی برای ایران تاریخی بود و نخستین بار در تاریخ جام ملت‌های آسیا موفق شد تا در برابر ژاپن گلزنی کرده و این تیم را شکست دهد.

ایران ۲ – ژاپن یک

گل: هیدماسا موریتا از تیم ژاپن – محمد محبی و علیرضا جهانبخش از تیم ایران
کارت زرد: ایتاکورا و یوئدا از تیم ژاپن
کارت قرمز: –

ترکیب ایران: علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، رامین رضاییان، میلاد محمدی، امید ابراهیمی، سعید عزت‌اللهی، علیرضا جهانبخش، محمد محبی و سردار آزمون.

ترکیب ژاپن: زیون سوزوکی، کو ایتاکورا، هیدماسا موریتا، واتارو اندو، آیاسه اوئدا، ریتسو دوآن، سیا مایکوما، تاکفوسو کوبو(۶۷ – کائورو میتوما)، هیروکی ایتو، تاکهیرو تومیاسو، دایزن مائدا(۶۷ – تاکومی مینامینو).

لحظات کلیدی بازی

نیمه اول

این دیدار با سوت ما نینگ، داور چینی آغاز شد.

تا دقیقه ۱۰، بازی به صورت پایاپای ادامه داشت. در دقیقه ۱۰، داور در پی ارسال کرنر سامان قدوس به محوطه جریمه ژاپن، اقدام به بررسی VAR کرد و در نهایت تصمیم به ادامه بازی گرفت.

در دقیقه ۱۳، اولین موقعیت خطرناک برای ایران بر روی دروازه ژاپن به وقوع پیوست که ضربه محکم جهانبخش با فاصله اندکی از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۱۶، اولین شوت به سمت دروازه ژاپن از سوی سعید عزت‌اللهی به ثبت رسید که سوزوکی به راحتی آن را مهار کرد.

ژاپن در دقیقه ۲۸ با گل موریتا پیش افتاد. این بازیکن به دلیل اشتباه کنعانی‌زادگان در موقعیتی تک به تک با بیرانوند قرار گرفت و با یک ضربه زمینی، گل نخست را به ثمر رساند.

در دقیقه ۳۹، سامان قدوس با دریافت یک ارسال بلند به نزدیکی محوطه جریمه ژاپن، پس از کنترل توپ شوتی خطرناک به سمت دروازه زد که از کنار دروازه به بیرون رفت.

نیمه اول بازی در حالی با برتری یک بر صفر ژاپن به پایان رسید.

نیمه دوم

در دقیقه ۵۵ محمد محبی با گلزنی اولین گل ایران را به ثمر رساند. سردار آزمون پس از دریافت پاس علیرضا جهانبخش، گذرگاهی برای محبی ایجاد کرد و ضربه دقیق او به گل تساوی بدل شد.

در دقیقه ۶۳ ایران به زیبایی توسط سردار آزمون به گل دیگری نزدیک شد، اما این گل به دلیل آفساید مردود اعلام گردید.

بازی در دقایق بعدی با فشار حملات ایران ادامه داشت و در دقیقه ۶۷، یک ضربه سر خطرناک از محبی به تیرک دروازه برخورد کرد.

در دقیقه ۷۳، سردار آزمون با یک ضربه سر خطرناک بر روی پاس بلند میلاد محمدی، نتوانست به گل دست یابد و فشار ایران بر روی دروازه ژاپن ادامه یافت.

در دقیقه ۸۴، عزت‌اللهی پس از دفع یک ارسال از جهانبخش، به سمت دروازه شوتی قیچی زد که سوزوکی به راحتی آن را مهار کرد.

در دقیقه ۵+۹۰، صحنه حساس گل دوم ایران رقم خورد. پس از اخذ پنالتی روی کنعانی‌زادگان، جهانبخش مجبور شد این ضربه سرنوشت‌ساز را به گل تبدیل کند و به این ترتیب تیم ایران به گل برتری دست یافت.

ایران در دقایق پایانی نیمه دوم موفق شد بازی را تحت کنترل خود درآورد و نهایتاً این دیدار حساس را با پیروزی پشت سر بگذارد.

آخرین اخبار

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

استمرار بلاتکلیفی در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان چه تبعاتی دارد؟

با وجود ابلاغ مصوبه هیأت وزیران درباره آموزش عملی...

سه شرط موفقیت موتورولا ریزر فلکس در رقابت با سامسونگ و اپل

موتورولا ریزر فلکس (Razr Flex)، گوشی تاشوی عریض و...

تل‌آویو پس‌ از انتخابات

 انتخابات سرنوشت‌ساز اسرائیل در میان قطب‌بندی شدید و...

تونل زمان| علی پروین از تیم ملی و پرسپولیس با هم برکنار شد!

ملی‌پوشان ایران که از اواخر مهر سال ۱۳۷۲ درگیر...

قیمت سکه امروز ۵ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت خورد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

خریدوفروش رمزارز از طریق اشخاص و سکوهای مجاز درصورت رعایت شرایط قانونی مشمول مالیات نمی شود

به گزارش خبرآنلاین،مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور...

استفاده حداکثری از ظرفیت مرزهای ریلی و زمینی آستارا برای تسریع صادرات‌

استاندار گیلان در بازدید از محوطه اداره‌کل گمرک آستارا،...

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی برای نقش‌آفرینی در خیزش علمی کشور و تحقق مرجعیت علمی ایران

رئیس جهاددانشگاهی در نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب...

هوش مصنوعی اوپن‌ای‌آی کنسول جدید نینتندو را هک کرد؛ ماجرای جیلبریک سوییچ ۲ چیست؟

نخستین جیلبریک عمومی کنسول نینتندو سوییچ ۲ منتشر شده...

جدول جدید لیگ برتر بعد از اعلام رأی جنجالی بازی انزلی؛ همه‌چیز به نفع پرسپولیس شد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرانجام رأی دیدار جنجالی تراکتور...

پزشکیان: با مداخلات نظامی آمریکا در خلیج‌فارس، رشد اقتصادی در جهان به خطر می‌افتد

رئیس‌جمهور در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز...

پزشکیان: تحریم و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران ثبات بازار انرژی را به خطر انداخته است

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تأثیر تحولات ژئوپلیتیک...

مدیرعامل کلادفلر: نقص‌های امنیتی اخیر پی‌اچ‌پی فقط آغاز ماجرا هستند

هوش مصنوعی می‌تواند امنیت نرم‌افزارهای حیاتی اینترنت را در...

فراخوان شناسایی متقاضیان همکاری در پروژه‌های تخصصی ایرانداک منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه علوم...

شاباک به دلایل امنیتی حوزه رأی‌گیری وزیر جنگ را تغییر داد

به گزارش خبرآنلاین، شبکه صهیونیستی آی۲۴نیوز گزارش داد، سازمان...

از دریافت کمک تا مطالبه ارزش؛ آفریقا در جست‌وجوی سهم بیشتر از ثروت و تولید جهانی

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به پررنگ‌تر شدن...

تبلیغات متنی