سه‌شنبه 5 آبان 1405

کشف ۲ بمب در مسجد الاقصی

به گزارش الجزیره، با اعلام خبر شناسایی ۲ بمب دست‌ساز در داخل مسجد الاقصی، رژیم صهیونیستی برای خنثی کردن این بمب‌ها، تیم خنثی‌سازی مواد منفجره را به محل فراخوانده است. خبرنگار الجزیره اعلام کرد که کارشناسان مواد منفجره گفته‌اند که ۲ بمب دست‌سازی که در مصلای القبلی در داخل مسجد الاقصی پیدا شده، خالی از مواد منفجره بوده است.

تنش‌ها بین فلسطینیان و نیرو‌های رژیم صهیونیستی از روز گذشته در اراضی اشغالی مجدداً آغاز شده است. یورش دوباره شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی روز گذشته و با حمایت پلیس این رژیم انجام شد. در جریان یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی تاکنون ۱۲ نفر مجروح شده‌اند. «شیخ عمر الکسوانی» مدیر مسجد الاقصی اعلام کرد که ۴۲۸ شهرک‌نشین صهیونیست روز گذشته به صحن‌های مسجد الاقصی یورش بردند.

منابع عبری زبان اعلام کردند که صد‌ها شهرک‌نشین صهیونیست در حال آماده شدن برای از سرگیری تعرضات به مسجد الاقصی هستند. منابع آگاه در قدس اشغالی نیز گفتند نیرو‌ها صهیونیستی ۱۰ فلسطینی ساکن قدس را در صحن‌های مسجد الاقصی بازداشت کردند.

طی ساعات گذشته نیز، منابع عبری از حمله‌ای در تل‌آویو در مرکز فلسطین اشغالی و کشته شدن دست‌کم ۳ صهیونیست و زخمی شدن ۳ نفر دیگر خبر دادند. گزارش‌ها حاکی از وقوع حمله‌ای در «العاد» (ألعاد) در شرق تل‌آویو در مرکز سرزمین‌های اشغالی است و منابع عبری احتمال می‌دهند که این حمله تروریستی باشد.

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به این حمله در بیانیه‌ای اعلام کرد: «عملیات العاد بخشی از خشم مردم فلسطین از حملات اشغالگران به اماکن مقدس است. عملیات العاد اجرای عملی آن چیزی است که مقاومت نسبت به آن هشدار داده بود و آن این است که الاقصی خط قرمز است. ملت فلسطین تا پایان اشغال از خود و حقوق ملی مشروع خود دفاع خواهد کرد.»

مقامات صهیونیستی در واکنش به عملیات امشب نیرو‌های فلسطینی، این عملیات را مهم و بسیار جدی توصیف کردند. تاکنون عاملان عملیات العاد دستگیر نشده‌اند و استقرار نیرو‌ها و ایست‌های بازرسی همزمان با حضور بالگرد‌ها و هواپیما‌های ردیاب ادامه دارد.

آخرین اخبار

ناترازی پرهزینه

صنعت فولاد ایران در سال‌های گذشته با چالش...

یاشیکا با Y16 دوربینی از دل دهه ۱۹۵۰ به دنیای دیجیتال آورد

یاشیکا دوربین کامپکت دیجیتال جدید Y16 را معرفی کرد...

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه

به گزارش خبرآنلاین، ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی...

رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیام آیت الله سید مجتبی خامنه...

رفغ مشکل فنی، و فعالیت مجدد ایتنا

به اطلاع خوانندگان و کاربران گرامی ایتنا می‌رسانیم: همانطور که...

مدیرعامل اتحادیه دام سبک: قیمت منطقی هر کیلوگرم لاشه گوسفندی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام...

سندرم «کم‌ آوردن در ورزش»؛ چرا مردان در سکوت رنج می‌کشند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بی‌بی‌سی:...

تبیین برنامه‌های آئین روز دانش‌آموز در سراسر کشور

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان از برگزاری راهپیمایی...

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فروش دلار سهمیه‌ای چقدر ضرب بازار ارز را گرفت؟

بانک مرکزی به دنبال افزایش نوسانات بازار ارز، در...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

تبلیغات متنی