محمد محبی پس از پیروزی دو بر یک ایران مقابل ژاپن و صعود به دور نیمه نهایی جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳، گفت: از خداوند سپاسگزارم که موفق به کسب پیروزی شدیم. هر دو تیم در شرایط عالی به میدان آمدند و این مبارزه به واقع دشوار بود؛ کیفیت بازی از استانداردهای آسیا فراتر بود. از همه بازیکنان قدردانی میکنم و همچنین از مردم ایران که همواره دعاگوی ما بودند، سپاسگزارم. امیدوارم با دست پر به میهن برگردیم و موجبات افتخار کشور را فراهم آوریم.
وی ادامه داد: برای هر تیمی که مقابل ما قرار میگیرد، احترام قائل هستم. شما به این نکته اشاره کردید که در جام ملتهای آسیا تاکنون نتوانستهایم ژاپن را شکست دهیم، اما هرگز به این موضوع فکر نکرده بودم. ما تمام تمرکزمان را بر روی تاکتیک خود گذاشتیم و تلاش کردیم بهترین عملکرد را داشته باشیم. امروز یکی از بهترین بازیهای تاریخ فوتبال ایران را به نمایش گذاشتیم. مهدی طارمی دیشب نیمساعت با من صحبت کرد و باعث شد تا امروز با آرامش و تمرکز بالا بازی کنم و فشار بازی بر من اثر نگذارد.
وی همچنین اضافه کرد: امروز نبود مرتضی پورعلیگنجی، صادق محرمی و مجید حسینی به شدت احساس میشد. این پیروزی حاصل همدلی و اتحاد تیم ملی بود.
در ادامه، وی بیان داشت: از کادر فنی که به ما اعتماد کردند، قدردانی میکنم. آنها روزهای دشواری را پشت سر گذاشتند و پرسنل پزشکی نیز پس از بازی با سوریه زحمات زیادی کشیدند.
