ایسنا/اصفهان مسئول حوزه فوریتهای پزشکی نطنز اعلام کرد: صبح زود امروز ۱۱ نفر در پی یک تصادف زنجیرهای در آزادراه نطنز به کاشان دچار مصدومیت شدند.
حسن صالحیان در گفتگو با ایسنا گفت: در ساعت ۳:۳۰ دقیقه بامداد امروز جمعه، بر اثر تصادف میان یک خودروی سواری، یک تریلر و یک اتوبوس، ۱۱ نفر آسیب دیدند.
وی ادامه داد: این واقعه در فاصله ۸ کیلومتری از روستای سرآسیاب در آزادراه نطنز به کاشان به وقوع پیوسته است و بلافاصله پس از اطلاعرسانی، آمبولانسها به محل حادثه اعزام شدند.
مسئول مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان نطنز تصریح کرد: مصدومان این سانحه به بیمارستانهای شهید بهشتی کاشان، خاتم الانبیای نطنز و فاطمیه بادرود منتقل شدند.
وی همچنین افزود: وضعیت ۲ نفر از ۱۱ مصدوم به شدت وخیم گزارش شده، در حالی که حال ۹ نفر دیگر خوب است.
صالحیان با اشاره به اینکه بررسی دلایل وقوع این حادثه در حال انجام است، بیان کرد: در این حادثه، عوامل اورژانس، هلال احمر، نیروی انتظامی، پلیس راهور و آتشنشانی حضور داشتند.
