شنبه 12 اردیبهشت 1405

اقتدار ایران، هیمنه پوشالی استکبار را در میدان و روایت‌ها درهم شکست / افشای دروغ‌های جریان معارض و روایت مظلومیت رهبر شهید

محمدهادی فلاح‌زاده با انتقاد شدید از کسانی که مدعی ملی‌گرایی هستند اما در عمل برخلاف مصالح ملی گام برمی‌دارند، تصریح کرد: «کسانی که امروز شعار «عرب نمی‌پرستیم» سر می‌دهند، چگونه است که خود زیر پرچم کفر و دشمن‌ترین دشمنان این امت رفته‌اند؟ حافظه تاریخی ما فراموش نخواهد کرد کسانی را که برای مقامات استکبار طاق نصرت می‌بستند. ۲۵۰۰ سال است این‌گونه رفتار می‌کنید و حالا به ما می‌گویید مرتجع؟ » 

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی افزود: «مرتجع به معنای رجوع به گذشته است؛ اما بدانید که ما اگر رجوعی هم داشته باشیم، رجوع به ارزش‌های والای انسانی و اسلامی است.» 

فلاح‌زاده با تبیین شخصیت «ایران‌گرا» ی رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، به ذکر خاطره‌ای از تأکید ایشان بر خواندن «شعر پارسی» در مکه پرداخت و گفت: «رهبر ما در عین پیروی از مکتب پیامبر (ص)، مدافع سرسخت عزت ایران بود و اجازه نداد یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد. کسانی که روز جعلی ۷ آبان را برای فریب جوانان کوک کرده‌اند، دروغ می‌گویند؛ چرا که مفاخر ملی مثل کوروش بخشی از هویت ما هستند، اما دشمن از آن‌ها برای تقابل با اسلام استفاده می‌کند.» 

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به تصور باطل دشمن مبنی بر فروپاشی نظام پس از شهادت رهبری، اظهار داشت: «آن‌ها گمان می‌کردند با ترور رهبری و فرماندهان عالی رتبه و حمله به مراکز حساس، ایران دچار تجزیه و سرگردانی می‌شود. اما مجلس خبرگان با رشادت تمام، در شرایطی که مراکز اصلی در قم زیر بمباران بود، جلسه حضوری تشکیل داد و پیام رهبر شهید را منتقل و «حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را به عنوان رهبر جدید انتخاب کرد.» 

وی با تاکید بر سلامت کامل رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: «عدم حضور عمومی ایشان صرفاً تدبیری امنیتی برای خنثی‌سازی نقشه‌های تروریستی دشمن است که حتی به منزل مسکونی فرزندان رهبری هم رحم نکرده بودند.» 

فلاح‌زاده با بیان اینکه امروز دشمنان به قدرت بلامنازع ایران به عنوان «قدرت چهارم دنیا» اذعان دارند، تصریح کرد: «در این جنگ، هیمنه آمریکا و رژیم جنایتکار صهیونیستی فروریخت. رژیمی که خود را قدرت بلامنازع می‌دانست، اکنون در نگاه کودکان نیز شکست‌خورده است. پایگاه‌های نظامی آمریکا که به بهانه امنیت منطقه ساخته شده بودند، اکنون هدف‌های در دسترس رزمندگان اسلام هستند.» 

وی به تسلط ایران بر گلوگاه‌های انرژی اشاره کرد و گفت: «رزمندگان ما چنان گلوی استکبار را در تنگه هرمز فشردند که قیمت بنزین در دنیا سرسام‌آور شده است. در حالی که در ونزوئلا، آمریکا با ربودن رئیس‌جمهور و قبضه نفت، مردم را مجبور به خرید بنزین دلاری کرده، ایران مقتدرانه در برابر این قلدری ایستاده است.» 

رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی افزود: «شکاف در اردوگاه غرب و همراهی نکردن اروپا و ژاپن با سیاست‌های جنایتکارانه آمریکا، نشان‌دهنده پیروزی ما در سطح بین‌المللی است.» 

فلاح‌زاده با افشای دروغ‌های رسانه‌ای درباره زندگی خصوصی رهبری گفت: «بنده در سفری یک‌ماهه شاهد بودم که فرزندان ایشان با خلوص کامل و زندگی فقیرانه، حتی حاضر بودند بدون معرفی خود، به عنوان نیروی عادی در زیرمجموعه‌ها کار کنند. این مظلومیت و تهمت‌های دشمن، یادآور غربت امیرالمؤمنین (ع) در محراب کوفه است؛ همان‌طور که آن روز می‌گفتند مگر علی (ع) نماز می‌خواند؟ امروز هم با دروغ به دنبال تخریب چهره خانواده رهبری هستند.» 

وی حضور ۶۰ شبه مردم در میدان را مصداق «بعثت مردم» دانست و از پایداری مردم شهرستان ابرکوه همچون سراسر کشور قدردانی کرد و با استناد به آیه «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا»، تاکید کرد: «این حضور و انسجام، بهترین حمایت از رزمندگان در میدان است تا به دشمن بفهمانیم ما بیداریم و مسیر شهادت و مقاومت را تا پیروزی نهایی ادامه می‌دهیم.»



/

آخرین اخبار

فردا یکشنبه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی

آفتاب‌‌نیوز : ثبت‌نام برای شرکت در آزمون...

هواشناسی ۱۴۰۵/۲/۱۲؛ بارندگی و صاعقه در ۱۱ استان

آفتاب‌‌نیوز : بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی...

آمریکا ۵ هزار نیرو را از خاک آلمان فراخوانی می کند

به گزارش خبرآنلاین به نقل از رویترز، دونالد ترامپ،...

وزیر امور خارجه آلمان: نیروهای آمریکایی در آلمان باقی خواهند ماند

به نقل از خبرآنلاین، این اظهارات در پی بیانات...

قیمت پراید کارکرده در بازار / پراید ۸۵۰ میلیونی شد! + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس آگهی‌های...

سناتور دموکرات: شهروندان آمریکا بهای جنگ ترامپ را می‌پردازند

به گزارش خبرآنلاین، این سناتور ایالت نیوهمپشایر جمعه در...

استقلال موفق به ورود به لیگ برتر فوتسال نشد

براساس گزارش تابناک و به نقل از مهر، تیم...

وعده کاهش قیمت در بازار خودرو

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن قطعه‌سازان کشور، اعلام کرد که...

قیمت نهایی گندم اعلام شد/ خبر جدید درباره تولید و پرداخت مطالبات گندمکاران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عطاالله هاشمی با اشاره به...

تعرص مسلحانه بر یک کشتی تجاری در سواحل یمن

به نقل از خبرآنلاین؛ اداره فعالیت‌های دریایی...

پلیس راه: ترافیک سنگین خودرویی در جاده‌ چالوس و هراز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

نقش استرس در تغییرات مغز و اختلالات شناختی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

یاسر آسانی در حال حاضر به دنبال مالیات استقلال نیست

یاسر آسانی، وینگر آلبانیایی تیم فوتبال استقلال، در نخستین...

قیمت بنزین در کالیفرنیا به ۶ دلار رسید/ سوخت به موضوع داغ انتخابات تبدیل شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تجاوز آمریکایی صهیونی...

بیانیه سنتکام درباره پرواز جنگنده‌ها بر فراز منطقه

به گزارش خبرآنلاین، سنتکام در ایکس درباره این پرسه...

اسپانیا دیپلمات سفارت اسرائیل را به وزارت امور خارجه فراخواند

بر اساس گزارش خبرآنلاین که به نقل از وب‌سایت...

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۲/۱۱/ پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور

آفتاب‌‌نیوز : ازمان هواشناسی پیش بینی کرد...

حسینیه خوزستان لرزید

آفتاب‌‌نیوز : بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاری...

اسپانیا کاردار سفارت اسرائیل را احضار کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

سناتور دموکرات: جنگ ترامپ غیرقانونی و ناقض قانون اساسی به راه خود ادامه خواهد داد

طبق گزارش خبرآنلاین، آدام شیف، سناتور دموکرات، در پلتفرم...

تبلیغات متنی