یکشنبه 10 آبان 1405

کاهش ۱۶۰۰ میلیاردی بودجه فرهنگی ۱۴۰۲ شهرداری تهران/تکمیل پروژه‌های فرهنگی پایتخت در اولویت

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اعلام کرد که در بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تعمیر پروژه‌های فعلی در دستور کار قرار دارد.

نرگس معدنی‌پور ، در مورد بودجه فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در لایحه بودجه ۱۴۰۲ که بررسی آن در کمیسیون تخصصی فرهنگی و اجتماعی شورای شهر به پایان رسیده است، گفت: بررسی بودجه حوزه فرهنگی و اجتماعی در کمیسیون تخصصی به اتمام رسیده؛ اما برای نهایی شدن بودجه این مهم باید در صحن علنی مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

وی با بیان این‌که اولویت ما برای بررسی بودجه اجرای احکام برنامه چهارم توسعه شهر تهران بود چرا که در این برنامه ۲۴ حکم در حوزه فرهنگی و اجتماعی بود، اظهار کرد: در بررسی بودجه فرهنگی شهرداری تهران مناطق، تکمیل پروژه‌های باقی‌مانده را در اولویت قرار دادیم. به عبارت دیگر بودجه را در حوزه زیرساختی به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اختصاص داده و کمتر به ایجاد زیرساخت‌های جدید توجه کردیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان این‌که یکی دیگر از اهداف ما که در برنامه چهارم توسعه شهر تهران مورد توجه قرار گرفته است تکمیل، تعمیر و بروزرسانی مجموعه‌های قبلی است، گفت: یکی از مشکلات ما این است که مجموعه‌های موجود نیز بروزرسانی نشده و غیرفعال هستند و از آنجایی که چند سال به آنها توجه نشده است مستهلک شده و غیرفعال هستند که برهمین اساس هم در برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران و هم در بودجه سال ۱۴۰۲ به تعمیر و تجهیز این مجموعه‌ها توجه کردیم.

معدنی‌پور اضافه کرد: در بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران در حوزه فرهنگی و اجتماعی به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تجهیز و بروزرسانی پروژه‌های موجود توجه شده است و همچنین به بحث ارتقاء فرهنگی، آموزش شهروندی، خانواده محوری و ترویج سبک زندگی ایرانی – اسلامی توجه شده است.

وی اظهار کرد: از آنجایی که رویکرد و اولویت اول شورای شهر تهران تجهیز و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی بود و سهم زیادی از بودجه به حمل و نقل اختصاص داده شد، مابقی بودجه‌ها از جمله بودجه‌های فرهنگی تحت تاثیر قرار گرفت، به گونه‌ای که بودجه ۹۱۰۰ میلیارد تومانی فرهنگی و اجتماعی به ۷۵۰۰ میلیارد تومان رسید؛ اما این عدد باز هم حدودا ۱۰ درصد از بودجه شهرداری را به خود اختصاص داده است که البته با توجه به حجم کارهای فرهنگی کافی نیست که سعی کردیم با توجه به محدودیت‌ها و اولویت‌ها بهترین استفاده را از بودجه ببریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در مورد تعداد پروژه‌های نیمه تمام با تاکید بر این‌که تعداد این نوع پروژه‌ها بسیار زیاد است؛ اما براساس میزان پیشرفت آنها را در لیست اولویت تکمیل قرار دادیم، تصریح کرد: پروژه‌هایی که پیشرفت فیزیکی آنها بیش از ۶۰ درصد باشد در اولویت تکمیل قرار دارند و تلاش داریم در طول سه سال آینده که احکام برنامه چهارم توسعه شهر تهران باید عملی شود؛ تکمیل پروژه‌ها را به اتمام برسانیم.



منبع

آخرین اخبار

نشست مهم امنیتی به ریاست نخست وزیر عراق

به گزارش خبرآنلاین، یک نشست امنیتی امروز شنبه به...

منچسترسیتی ۰ – برایتون ۱/ مرغ‌های دریایی، گربه سیاه شدند!

تیم منچسترسیتی امروز از هفته نهم لیگ برتر انگلیس...

قیمت بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار سقوط کرد؛ احتمال افت تا ۶۵ هزار دلار

به گزارش خبرآنلاین،بزرگ‌ترین رمزارز بازار، معاملات روز جمعه را...

آیا کمبود آهن را می‌توان فقط با نگاه کردن به صورت تشخیص داد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این...

ثبت رکورد جدید سیمان فارس نو با کاهش کلینکر فاکتور به ۸۱٫۴۵ درصد

شرکت سیمان فارس نو در ادامه اقدامات تخصصی برای...

هواشناسی: رگبار باران در تهران از عصر دوشنبه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

آیا اینترنت در ایران ارزان است؟

درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بسته‌های اینترنت بارها...

تراکتور با پرواز غیرمستقیم راهی عمان می‌شود

به گزارش تابناک؛ دیدار تیم‌های تراکتور ایران و نفتچی...

سفر الزیدی به دمشق؛ نزدیکی راهبردی یا ضرورت امنیتی؟

کارشناس مسائل عراق با اشاره به سفر اخیر نخست‌وزیر...

چک‌های وصول‌نشده و انتقالی مبنای مالیات شدند/ امکان اعتراض وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برزگری، معاون تحول هوشمندسازی سازمان...

عضو کمیسیون اجتماعی: ترمیم قدرت خرید بازنشستگان و حقوق‌بگیران ضرورت دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معیشت بازنشستگان و حقوق‌بگیران...

سوء استفاده کلاهبرداران سایبری از اعتبار خریدهای قسطی شهروندان

معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به افزایش...

اولین مرکز داده فضایی گوگل فعال شد؛ هوش مصنوعی از مدار زمین شعر سرود

گوگل با فعال‌سازی نمونه اولیه مرکز داده فضایی خود،...

عدالت شهری؛ حق فراموش‌ شده گروه‌های آسیب‌پذیر

عدالت شهری فراتر از توزیع امکانات و توسعه زیرساخت‌ها،...

یک تفاوت مهم میان انسان و هوش مصنوعی؛ واکنش هوشمندانه نشانه خودآگاهی نیست

پژوهشگران دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ دریافته‌اند که شباهت رفتاری...

چرا در اوج تمرکز، زمان کند می‌گذرد؟ پاسخ علمی مغز به ورزشکاران و نوازندگان

پژوهشی تازه نشان می‌دهد آمادگی مغز برای انجام حرکت...

جلسه صبحگاهی برای جابجایی متدین با تاجرنیا

اگرچه چند روزی است که مصطفی متدین حکم مدیرعاملی...

سپاه: چهارمین نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی نیروی دریایی سپاه...

تبلیغات متنی