یکشنبه 3 آبان 1405

دغدغه مردم برای تهیه بلیت قطارهای نوروزی مرتفع شود

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه هر ساله ساز وکار فروش بلیت‌های نوروزی مشکل دارد و ما درخواست داریم که هر چه سریع‌تر دغدغه مردم برای تهیه بلیت نوروزی قطار با همکاری دستگاه های ذی‌ربط رفع شود.

کمال حسین پور در گفت وگو با ایسنا با اشاره به ضرورت ارتقای ناوگان ریلی کشور و تجدید نظر در ساز و کار فروش بلیت قطار به ویژه در ایام پیک، بیان کرد: در شرایطی که ما تحت شدیدترین تحریم‌ها هستیم به ویژه تحریم‌هایی که در صنعت هوایی اعمال شده است، باید تمرکز ما بر حوزه ریلی کشور باشد. باید روز به روز صنعت ریلی کشور هم در حوزه مسافر و هم در حوزه باری توسعه پیدا کند.

وی در ادامه اظهار کرد: به عنوان مثال در حوزه انتقال بار ما بیشتر بر روی حمل و نقل جاده ای متمرکز شده ایم. این قدرت رقابت ما را با همسایه ها کم می کند. مثلا در صادرات به کشور عراق، سوریه و ترکیه خیلی در حوزه ریلی تمرکز نکرده ایم. خط ریلی که برای آذربایجان غربی داریم هفته ای یک بار قطار مسافری می رود اما همین خط ریلی با هزاران میلیارد هزینه ای که بر روی آن صورت گرفته، به خط باری تبدیل شود می تواند با اتصال به پایانه‌ها در حوزه صادرات ریلی نقش آفرینی کند.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر در حوزه مسافری نیز، صنعت ریلی سفری امن و راحت را به ارمغان می آورد. هم سفر با قطار از هواپیما ارزان‌تر است و هم از اتوبوس امن‌تر است. از طرف دیگر از آنجا که دشمن خطوط هوایی ما را تحریم کرده و در تامین قطعات هواپیما با مشکل روبه رو هستیم، باید در صنعت ریلی نگاه ویژه ای حاکم شود.

وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه هر ساله ساز وکار فروش بلیت‌ها نوروزی مشکل دارد. هر سال مسئولان قول می دهند تا وضعیت را اصلاح کنند حتی بحث بلیت فروشی آنلاین را مطرح کردند اما ما گلایه های  مردم را می بینیم و مردم به شدت از نحوه بلیت فروشی اعتراض دارند. بنده درخواست دارم از مسئولان امر که هرچه سریع‌تر مشکل مردم را برای تهیه بلیت قطار حل کرده و تا حداقل مردم دیگر دغدغه خرید بلیت خطار را نداشته باشند.

فروش بلیت‌های نوروزی قطار از روز گذشته ساعت ۱۴ آغاز و در کمتر از یک ساعت اغلب مسیرها تکمیل ظرفیت شد.



منبع

آخرین اخبار

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

تبلیغات متنی