یکشنبه 3 آبان 1405

مصمم به کاهش نرخ تورم هستیم

به بالاترین سطح صادرات نفت خود در ۲ سال گذشته دست یافته ایم

سید احسان خاندوزی گفت: صادرات غیرنفتی ۵۳ میلیارد دلاری در ۱۱ ماهه امسال ۱۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است، واردات هم در همین بازه زمانی ۶۰ میلیارد دلار بوده است که نشان می‌دهد «اقتصاد ایران را نمی‌توان منزوی کرد».

وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به اینکه ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در حداقل دو سال گذشته دست یافته است و از رکورد قبلی یعنی ۱.۳ میلیون بشکه در روز پیشی گرفته است، گفت: روسیه در سال مالی اخیر، ۲.۷۶ میلیارد دلار در پروژه‌های صنعتی، معدنی و حمل‌ونقل ایران سرمایه‌گذاری کرده است.

خاندوزی تأکید کرد: ما روابط خود با روسیه را استراتژیک تعریف می‌کنیم و در بسیاری از جنبه‌ها به‌ویژه روابط اقتصادی با یکدیگر همکاری می‌کنیم. چین و روسیه دو شریک اصلی اقتصادی ما هستند و ایران با اجرای توافقات راهبردی روابط خود را با آن‌ها گسترش خواهد داد.

خاندوزی همچنین گفت که مناقشه اوکراین “تأسف‌بار” است. “روسیه و برخی از کشور‌های دیگر علاقه‌مند به استفاده از مکانیسم‌هایی مانند قرارداد‌های پولی متقابل یا سواپ‌های تجارت‌محور هستند. “

خاندوزی دراین‌باره گفت: ما نه‌تن‌ها با روسیه بلکه با چین و دیگر شرکا از جمله ترکیه در این زمینه مذاکره کرده‌ایم. از نظر فنی، این شبکه مالی بین ایران و روسیه وضعیت بهتری نسبت به شبکه‌های دیگر دارد.

خاندوزی گفت که ایران در ماه گذشته، علی‌رغم تحریم‌های آمریکا، به بالاترین سطح صادرات نفت خود در حداقل دو سال گذشته دست یافته است و از رکورد قبلی یعنی ۱.۳ میلیون بشکه در روز پیشی گرفته است.

خاندوزی از کارنامه دولت دفاع کرد و گفت که دولت در نظر دارد بانک مرکزی را اصلاح کند که “برای دستیابی به اهداف تورمی پاسخگو خواهد بود. “، همچنین «اختیار لازم برای کنترل رویه‌هایی که عرضه پول را ایجاد می‌کنند» داده می‌شود.

خاندوزی افزود: “توانستیم نرخ رشد عرضه پول را که در سال گذشته ۳۹ درصد بود، کاهش دهیم؛ و تا پایان سال مالی (۱۴۰۱) این عدد به ۳۰ درصد برسد، ما مصمم به کاهش نرخ تورم هستیم.  دولت برای افزایش درآمد‌های غیرنفتی، وصول مالیات را از طریق مبارزه با فرار‌های مالیاتی افزایش داده و در عین حال مالیات شرکت‌ها را ۵ درصد کاهش داده است.  زمانی که کشور با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند قطعاً مسئولان بیش از گذشته تلاش می‌کنند و وقت بیشتری را برای خدمت به مردم می‌گذارند.



منبع

آخرین اخبار

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گوجه‌فرنگی پخته خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معمولاً...

تبلیغات متنی