یکشنبه 3 آبان 1405

رشد ۲۴۱۱ واحدی شاخص بازار سرمایه

“`html

بورس بازار سرمایه تهران امروز با وجود اینکه به سمت مثبت پیش رفت، اما این حرکت بسیار ملایم بود؛ به‌طوری‌که در خاتمه معاملات، شاخص کل با افزایشی معادل ۲۴۱۱ واحد، به رقم یک میلیون و ۹۵۶ هزار و ۴۴۱ واحد رسید.

همچنین، شاخص هموزن نیز با ۶۴۰ واحد افزوده به ۶۷۴ هزار و ۲۱۹ واحد رسید. ارزش کل بازار که ناشی از ۶۰۰ شرکت فعال در بورس است، به بیش از ۶ میلیون و ۹۰۲ هزار میلیارد تومان ارتقا یافت.

تعداد معاملات امروز بالغ بر ۴.۷ میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب ۲۷۸ هزار فقره معامله صورت پذیرفت و ارزش کل این دادوستدها به ۳۱۵۵ میلیارد تومان رسید.

در این روز، کلیه شاخص‌های بازار بورس با رشد مواجه شدند، به‌طوری‌که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی-ارزشی نسبت به روز گذشته ۱۲ صدم درصد افزایش یافتند و این دو شاخص با معیار هموزن به میزان یک دهم درصد تقویت شدند.

شاخص آزاد شناور ۱۶ صدم درصد، شاخص بازار اول بورس ۱۷ صدم درصد و شاخص بازار دوم بورس ۷ صدم درصد افزایش را ثبت کردند.

نمادهای پالایش اصفهان، شستا، سرمایه‌گذاری غدیر، ایران خودرو، فولاد مبارکه، بانک تجارت و پخش البرز به‌ترتیب بیشترین تأثیر افزایشی بر شاخص بورس را داشتند.

در فرابورس ایران، شاخص کلی با ۳۹ واحد رشد به رقم ۲۵ هزار و ۵۲ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس به بالاتر از یک میلیون و ۳۷۵ هزار میلیارد تومان رسید و ارزش بازار پایه فرابورس نیز به ۴۳۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. معامله‌گران در این روز بیش از ۵.۸ میلیارد سهم و اوراق مالی را در قالب ۵۴۹ هزار فقره معامله و به ارزش ۲۱۸ هزار میلیارد تومان در فرابورس دادوستد کردند. لازم به ذکر است که در عملیات بازار باز، ۲.۳ میلیارد اوراق بدهی در قالب ۳۴۰ نوبت معامله به ارزش ۲۱۵ میلیارد تومان، دادوستد شد که ارقام آن در فرابورس ثبت خواهد شد.

نمادهای مس سرچشمه، صنعتی مینو، آریا ساسول و پویا زرکان آق دره به‌ترتیب بیشترین تأثیر افزایشی بر شاخص فرابورس را داشتند، درحالی‌که نمادهای ایران خودرو دیزل، جهان فولاد سیرجان و بیمه پاسارگاد بیشترین تأثیر کاهشی در این شاخص را از خود نشان دادند.

در این روز، شاخص کل و شاخص قیمت فرابورس با رشد ۱۶ صدم درصد مواجه شدند. همچنین، این دو شاخص با معیار هموزن ۳۳ صدم درصد افزایش پیدا کردند. شاخص بازار دوم فرابورس ۲۶ صدم درصد رشد کرد، درحالی‌که شاخص بازار اول فرابورس ۷ صدم درصد کاهش یافت.


“`

آخرین اخبار

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

تبلیغات متنی