دوشنبه 11 آبان 1405

توقیف دو زورگیر در تجریش با شلیک پلیس/ بازداشت موبایل‌قاپ‌های دربند

سردار محمد معظمی گودرزی در سخنانی به تشریح بخشی از وظایف پلیس پیشگیری تهران بزرگ طی بیست و چهار ساعت گذشته پرداخته و اظهار داشت: در این مدت زمان، نیروهای پلیس پیشگیری تهران بزرگ در کلانتری‌ها و گشت‌های انتظامی با چندین مجرم و مخل نظم و امنیت عمومی مواجه شده‌اند که در ادامه به برخی از این موارد خواهیم پرداخت.

وی اشاره کرد که یکی از ماموریت‌های موفق در این مدت، دستگیری دو موبایل‌قاپ در شمال تهران بود. وی توضیح داد: پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر وقوع موبایل‌قاپی در منطقه دربند تهران، نیروی انتظامی بررسی دقیق وضعیت را در دستور کار قرار داد. در گام نخست، ماموران با حضور در نواحی مستعد سرقت، اقدام به بررسی دوربین‌های مداربسته کردند و به‌ این ترتیب موفق به شناسایی هویت متهمان شدند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: پس از شناسایی متهمان، جزئیات آن به همه گشت‌های انتظامی اطلاع‌رسانی شد. نهایتاً در روز گذشته، ماموران کلانتری در خیابان ولیعصر موفق به دیدن متهمان شدند و دستور توقف آن‌ها را صادر کردند؛ ولی این افراد به سرعت از محل متواری شدند که با آغاز عملیات تعقیب و گریز، مشخصات آن‌ها به سایر گشت‌ها ابلاغ گردید.

وی افزود: برای نجات از این وضعیت، طرح مهار برای متوقف ساختن موتورسیکلت متهمان اجرا گردید؛ این افراد در حالی که ماموران آن‌ها را متوقف کردند، با حمله به سمت نیروهای پلیس، تلاش کردند از دستگیری فرار کنند، ولی با هوشیاری و تدابیر پلیسی، نهایتاً دستگیر شدند.

معظمی گودرزی با اشاره به انتقال متهمان به مرکز انتظامی و آغاز روند بازجویی از آن‌ها، گفت: این افراد که ۲۴ و ۲۷ سال سن داشتند، در تحقیقات اولیه به ارتکاب جرم و ۲۰ فقره سرقت مشابه با همکاری یکدیگر اعتراف کردند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ افزوده که پرونده‌ای برای دو متهم تشکیل شده و آن‌ها به منظور ادامه پیگیری قضایی به دادسرا منتقل شدند. در همین حال، تحقیقات برای شناسایی مالباختگان و دیگر جرائم احتمالی نیز ادامه دارد.

دستگیری ۲ زورگیر در تجریش

معظمی گودرزی همچنین از بازداشت دو زورگیر خبر داد که با تهدید سلاح سرد از مردم در محدوده تجریش زورگیری می‌کردند. وی به این موضوع اشاره داشت که در روز گذشته، مأموران گشت کلانتری ۱۰۱ تجریش در حال گشت‌زنی در خیابان شریعتی تهران به یک موتورسیکلت دو نفره که رفتار مشکوکی داشتند، مشکوک شدند و اقدامات لازم را برای تحت نظر قرار دادن آنان انجام دادند. در این میانه، یکی از افراد به سمت یک پسر نوجوان حمله کرد و با تهدید سلاح سرد به زورگیری پرداخت.

وی در ادامه افزود: ماموران به سرعت اقدام به دستگیری این زورگیران کردند. به محض دیدن خودروی پلیس، این افراد با موتورسیکلت از محل متواری شدند و به همین دلیل، عملیات تعقیب و گریز آغاز شد. دقایقی بعد، با رعایت قانون کار با سلاح، ماموران چند تیر هوایی شلیک کرده و موفق به توقف موتورسیکلت متهمان شدند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ تأکید کرد: هر دو متهم زورگیر گرفتار و به مجموعه پلیس منتقل شدند. همچنین، موتورسیکلت و وسایل آن‌ها تحت بازرسی قرار گرفت که در این بازرسی علاوه بر سلاح سرد، دو عدد اسپری اشک‌آور نیز کشف شد.

وی افزود: متهمان که حدود ۳۰ سال سن و سابقه‌ای در زمینه سرقت داشتند، در بازجویی‌های اولیه به جرم خود و ده فقره سرقت مشابه با همکاری یکدیگر اعتراف کردند. آن‌ها همچنین اعلام کردند که پس از هر سرقت، اموال مسروقه را به فرد خاصی فروخته‌اند که اقدامات برای شناسایی و دستگیری این فرد نیز آغاز شده است.

معظمی گودرزی گفت: تاکنون شش نفر از شاکیان این زورگیران شناسایی شده‌اند و پرونده‌ای برای هر دو متهم تشکیل گشته و برای پیگیری‌های قضایی به دادسرا منتقل شدند.

دستگیری سارق موتورسیکلت‌های مردم

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ همچنین از دستگیری یک سارق حرفه‌ای موتورسیکلت در حین پرسه‌زنی با موتورسیکلت مسروقه خبر داد. وی توضیح داد: ماموران کلانتری ۱۰۴ عباس آباد در حال گشت‌زنی در خیابان شهید بهشتی تهران بودند که به راکب یک موتورسیکلت مشکوک شده و رفتار او را غیرعادی یابند. بعد از بررسی‌های اولیه، مشخص شد موتورسیکلت متعلق به فردی است که مدتی قبل به سرقت رفته و راکب آن یک سارق حرفه‌ای است. بدین ترتیب، ماموران دستور ایست را صادر کردند.

وی ادامه داد: سرنشین موتورسیکلت به‌محض دیدن پلیس بلافاصله به طرز خطرناکی شروع به فرار کرد و با حرکات مارپیچ به خودروهای عبوری آسیب وارد کرد، بدون توجه به هشدارهای پلیس. با این حال، دقایقی بعد، با اجرای طرح کنترل خودرو، این موتورسیکلت متوقف و راکب آن دستگیر شد.

معظمی گودرزی خاطرنشان کرد: از کوله‌پشتی متهم ادوات و وسایل سرقت کشف گردید. او پس از انتقال به کلانتری، در بازجویی به سرقت همین موتورسیکلت و دیگر موتورسیکلت‌ها در سطح تهران اعتراف کرد. در ادامه، در تحقیقات تکمیلی مشخص شد این فرد دارای سوابق متعدد کیفری بوده و در ساعات پایانی شب به سرقت موتورسیکلت‌ها در معابر پرداخته است. بر همین اساس و با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، این متهم به منظور شناسایی سایر شکات و احتمال جرائم دیگر به کارآگاهان پلیس آگاهی معرفی شد.

دستگیری سارق اماکن خصوصی در لواسان

رئیس پلیس پیشگیری همچنین از بازداشت یک سارق با سابقه اماکن خصوصی در منطقه لواسان خبر داد. وی گفت: با توجه به وقوع چندین فقره سرقت در اماکن خصوصی این منطقه، تیمی از ماموران کلانتری ۱۶۶ لواسانات بلافاصله مسئولیت بررسی موضوع را بر عهده گرفتند و با انجام تحقیقات محلی و بررسی پایگاه اطلاعات مجرمان، فردی حدود ۳۳ ساله شناسایی گردید که به سرقت‌های مذکور مرتبط بود.

وی افزود: این فرد که سابقه‌دار نیز محسوب می‌شد، تحت تعقیب تیم عملیات کلانتری قرار گرفت و به سرعت دستگیر گردید. پس از انتقال او به کلانتری لواسانات و انجام تحقیقات ابتدایی، متهم به سرقت‌های خود و ۱۵ فقره دیگر اعتراف و انگیزه خود را تأمین نیازهای مالی بیان کرد. بدین ترتیب، پرونده‌ای برای او تشکیل و به دادسرا فرستاده شد.

آخرین اخبار

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

پایان عصر ابهام؛ شطرنج اتمی در ساعت صفر جنگ

دنیای اقتصاد: آنچه امروز در آسمان و پایگاه‌های...

حزب نفتالی بنت، آیزنکوت را برای تشکیل دولت به هرتزوگ معرفی می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه‌ای از سوی نفتالی بنت...

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

تبلیغات متنی