دوشنبه 4 آبان 1405

قطع آب در برخی نواحی ارومیه

محمداشرفی در ارتباط با اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره قطعی آب در منطقه شهید مدرس ارومیه، تصریح کرد که در هفته گذشته هیچ نوع اختلالی در تأمین آب این منطقه محقق نشده است. او توضیح داد که به دلیل یک شکستگی غیرمنتظره در خط ۶۰۰ میلی‌متری برگشتی از مخزن عباس‌آباد واقع در خیابان حکیم نظامی، در حدود ۵۰ متر بالاتر از فلکه شکارچی، تیم عملیاتی رفع خرابی‌ها به محض مشاهده گزارش، در محل حاضر شده و پس از بررسی موضوع و با اتخاذ راهکارهای لازم از سوی کارشناسان این اداره، برای کاهش زمان قطعی آب و حفظ حقوق شهروندان، اقدام به تعمیر خط مزبور نمودند. در این عملیات، تنها نواحی خاصی از زون مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی عباس‌آباد، مانند خیابان‌های حکیم نظامی، نه‌پله و رازی دچار قطعی آب کمتراز دو ساعت شدند و دیگر مناطق نیز با مدیریت مصرف و تحت نظارت همکاران این مجموعه، از دیگر مخازن موجود آب‌رسانی شدند.

وی در رابطه با افت فشار آب در برخی نواحی نیز بیان کرد: در زمان‌های اوج مصرف و کاهش سطح مخازن آب ذخیره، به‌خصوص در مناطقی که در پایین‌دست مخازن قرار دارند، بهگاهی با کاهش فشار مواجه بوده‌ایم که با تدابیر صورت‌گرفته، آب شرب این مناطق نیز به‌صورت سیار و با کمک تانکرهای آبرسانی تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با اشاره به کاهش بارندگی‌ها و افت منابع زیرزمینی گفت: در نتیجه خشکسالی‌های اخیر و کاهش بارش‌ها، ۱۱ حلقه چاه تأمین آب شرب از مدار بهره‌برداری خارج شده و این امر منجر به افزایش مصرف آب و کاهش سطح مخازن ذخیره شده و در پی آن افت فشار در برخی از نواحی شهر گردید.

وی مضافاً افزود: با توجه به حساسیت موضوع و نیاز آبی شرکت آب و فاضلاب به ارائه خدمات به مشترکان و обеспечение آب شرب پایدار، درخواست افزایش دبی آب ورودی به تصفیه‌خانه شماره ۲ ارومیه به سازمان آب منطقه‌ای ارائه شده است و در نتیجه، میزان ورودی آب به این تصفیه‌خانه از یک هزار و ۶۵۰ لیتر در ثانیه به دو هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه افزایش یافته است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تصفیه‌خانه شماره ۱ ارومیه نیز با دبی ورودی ۵۸۰ لیتر در ثانیه، آب ورودی از سد شهرچای را پس از تصفیه، به شبکه توزیع ارسال می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی از تولید متوسط روزانه آب در شهر ارومیه به میزان سه هزار و ۴۰۰ لیتر در ثانیه خبر داد و اظهار داشت: میزان تولید آب به‌طور تقریبی با میزان مصرف برابر است، اما در زمان‌های اوج مصرف و فصل‌های گرم تابستان، مصرف از تولید پیشی می‌گیرد.

اشرفی با دعوت از همشهریان برای مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف آب، از مشترکان خواست تا با رعایت الگوی مصرف و اجتناب از مصارف غیرضروری، به شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در ارائه خدمات مطلوب در شهرها و روستاهای استان یاری رسانند.

آخرین اخبار

مدیرعامل اتحادیه دام سبک: قیمت منطقی هر کیلوگرم لاشه گوسفندی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام...

تبیین برنامه‌های آئین روز دانش‌آموز در سراسر کشور

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان از برگزاری راهپیمایی...

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

تبلیغات متنی