ایسنا/فارس فرمانده نیروی انتظامی شهرستان داراب از کشف پروندهای خبر داد که در آن یک فرد با جعل مبایعهنامه و به فروش گذاشتن اموال غیر، موفق به کلاهبرداری ۴۰ میلیارد ریالی از مردم شده بود.
به نقل از معاونت اجتماعی پلیس فارس، سرهنگ علیرضا نوشاد در تاریخ ۳ مهرماه گفت: پس از آنکه تعدادی از شهروندان به مراجع روبرو با ارائه شکایات خود بیان کردند که فردی با وعده فروش خودروهای سبک و سنگین از آنها کلاهبرداری کرده است، پلیس به سرعت وارد عمل شد و موضوع را در اولویت رسیدگی قرار داد.
وی ادامه داد: در این خصوص، کارآگاهان پلیس آگاهی پس از انجام بررسیهای دقیق و اقدامات اطلاعاتی، متوجه شدند که متهم از طریق انتشار تصاویری از خودروهای سبک و سنگین دیگران در سایت دیوار اقدام به فروش آنها با قیمتهایی زیر نرخ بازار و تنظیم مبایعهنامههای جعلی کرده و با این شیوه، مبلغی بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال از شهروندان در شهرستانهای داراب، شیراز و فسا کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی داراب افزود: مأموران با بهرهگیری از روشهای فنی و همچنین همکاری با مراجع قضایی، متهم را در یک عملیات غافلگیرکننده در این شهرستان دستگیر کردند.
نوشاد در ادامه با اشاره به اعتراف اولیه متهم به کلاهبرداری ۴۰ میلیاردی از شهروندان، به افراد توصیه کرد که پیش از انجام هرگونه معامله، حتماً از صحت مالکیت فروشنده خودرو اطمینان حاصل کرده و برای انعقاد قرارداد، از طریق مراجع قانونی و صنفی مربوطه اقدام نمایند.
