شنبه 9 آبان 1405

دنیای سینما و تئاتر در چه وضعیتی قرار دارد؟

اخبار جدید سینما و تئاتر شامل برگزاری مراسم گرامیداشت هفته جهانی دراماتراپی، پخش یک فیلم کوتاه و اضافه شدن دو سالن سینما به گروه هنر و تجربه است.

بر اساس گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی انجمن دراماتراپی ایران، آیین گرامیداشت هفته جهانی دراماتراپی در تاریخ پنجشنبه ۴ آبان ماه از ساعت ۱۶ در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران با حضور هنرمندان و متخصصان روان درمانی و تئاتر برگزار خواهد شد.
این رویداد فرهنگی با دبیری احسان حاجی پور راه‌اندازی می‌شود و در آن مدال بوعلی انجمن دراماتراپی ایران به عنوان قدردانی از سال‌ها فعالیت و همکاری در زمینه دراماتراپی به دکتر قطب‌الدین صادقی داده خواهد شد. همچنین در این مراسم بهترین دراماتراپیست‌های سال گذشته معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. سخنرانی‌های اساتید برجسته در زمینه روانشناسی و تئاتر نیز از دیگر برنامه‌های این گردهمایی خواهد بود.
هفته جهانی دراماتراپی به همت انجمن دراماتراپی و دبیری دکتر مجید امرایی از تاریخ ۳۰ مهر تا ۶ آبان در تهران و سایر شهرستان‌های کشور و همزمان با ۱۰۷ کشور دیگر دنیا برگزار می‌شود.

فیلم کوتاه «آن» به جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی راه می‌یابد

در حالی که مراحل نهایی تدوین فیلم کوتاه «آن» به نویسندگی و کارگردانی علی اینانلو به پایان رسیده و تهیه پوستر آن نیز در حال انجام است، اصلاحات رنگ این اثر در حال تکمیل می‌شود.

علی اینانلو، کارگردان این فیلم گفت: تصویربرداری این اثر با بازی محمدامین نبی‌اللهی در تهران انجام شده و این دومین پروژه من است که پس از فیلم «سیاهپوش» بر اساس یک واقعه اجتماعی روایت شده است.

دیگر اعضای تیم این فیلم شامل: مشاور کارگردان: بنیامین نادعلی، مدیر فیلمبرداری: حسن رمضانپور، صدابردار: ابوالفضل رحیمی، نورپرداز: نیما شهمیرزادی، تدوین‌گر: مهدی حیدری سعد خانلو، مسئول اصلاح رنگ و نور: امیر حسین بابامرادی، صداگذار: استودیو ایناد، مدیر تولید: کوروش نصیری، طراح صحنه: امین فارسانی، مجری طرح: فهیمه عقبایی، تیتراژ: محمد سالار خادم، عکاس: بردیا اینانلو، و مدیر روابط عمومی: پریا بیگدلی امین، مشاور رسانه‌ای: میثم نامنی هستند.

انتخاب بازرسان جدید برای خانه هنرمندان ایران
در یک جلسه رای‌گیری در مجمع عمومی فوق‌العاده، بازرسان جدید خانه هنرمندان ایران برگزیده شدند.
بر اساس گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، این مجمع با حضور نمایندگان ۱۱ انجمن و خانه‌های هنری مختلف شامل خانه سینما، خانه تئاتر، خانه موسیقی، انجمن هنرمندان نقاش ایران، و دیگر انجمن‌ها در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان برگزار شد.
در این جلسه که صورت‌های مالی سال گذشته نیز ارائه شد، با رای اکثریت، علیرضا حسینی و انوشه منصوری به عنوان بازرسان خانه هنرمندان ایران انتخاب شدند. علیرضا حسینی یک تهیه‌کننده و فیلمساز با سابقه بوده و در نقش‌های مختلفی از جمله عضویت در هیئت رییسه خانه سینما و نایب رئیسی انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند فعالیت کرده است.
انوشه منصوری با مدرک کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران و فعالیت‌هایی در زمینه‌های مختلف معماری از جمله دبیر شورای فناوری معماری و ساخت در انجمن مفاخر معماری ایران مطرح است.

دو سینمای جدید به گروه هنر و تجربه اضافه شدند

دو سینمای جدید به فهرست سینماهای منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه در تهران و دیگر شهرستان‌ها افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی گروه سینمایی هنر و تجربه، “مجموعه سینمایی رو باز باغ کتاب تهران” و “مجتمع فرهنگی سینمایی هنر و تجربه بابل”، به این گروه سینماها اضافه شده‌اند.

مجموعه سینمایی رو باز باغ کتاب تهران شامل سه سالن است که یکی از این سالن‌ها به نمایش ویژه فیلم‌های گروه هنری و تجربی اختصاص دارد. این مجموعه در بزرگراه شهید حقانی واقع شده است.

مجتمع فرهنگی سینمایی هنر و تجربه بابل نیز دارای یک سالن با ظرفیت ۳۵۰ نفر است و از سال ۱۳۹۵ به‌صورت انحصاری فیلم‌های این گروه را اکران می‌کرد. این سینما نیز پس از یک وقفه کوتاه، از روز چهارشنبه سوم آبان‌ماه با نمایش مجموعه‌ای از فیلم‌های کوتاه ژانر وحشت دوباره کار خود را آغاز می‌کند.

مجتمع فرهنگی و سینمایی هنر و تجربه بابل در میدان ولایت و بلوار نوشیروانی واقع شده است.

در حال حاضر فیلم‌های گروه سینمایی هنر و تجربه به‌طور ثابت در ۲۳ سالن سینما در تهران و سایر شهرستان‌ها به نمایش درمی‌آید.

در تهران، سالن‌های چارسو، کورش، موزه سینما، نارسیس، پرده طلایی، پرندمال، فرهنگ و باغ کتاب هر روز در دو سانس ۱۶ و ۱۸ فیلم‌های خود را به نمایش می‌گذارند. در شهرستان‌ها نیز سینماهایی مانند هویزه، ویلاژتوریست و اطلس مشهد، سوره و ساحل اصفهان، گلستان شیراز، مهر قدس همدان، عصر جدید گرگان، ستاره باران تبریز، بهمن سنندج، مهر ارومیه، تماشاخانه پارس کرمان، آزادی کرمانشاه، بازار شهر قم، و هنر و تجربه بابل فیلم‌ها را به نمایش می‌گذارند. این سینماها روزهای چهارشنبه هر هفته در دو سانس ۱۶ و ۱۸ به نمایش فیلم‌های خود ادامه می‌دهند.

علاوه بر سینماهای ثابت، برخی از فیلم‌ها نیز بسته به استقبال مخاطبان در ۱۰ سینما به‌صورت گردشی به نمایش درمی‌آید.

پایان پیام

آخرین اخبار

آیا کمبود آهن را می‌توان فقط با نگاه کردن به صورت تشخیص داد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این...

ثبت رکورد جدید سیمان فارس نو با کاهش کلینکر فاکتور به ۸۱٫۴۵ درصد

شرکت سیمان فارس نو در ادامه اقدامات تخصصی برای...

هواشناسی: رگبار باران در تهران از عصر دوشنبه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

آیا اینترنت در ایران ارزان است؟

درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بسته‌های اینترنت بارها...

تراکتور با پرواز غیرمستقیم راهی عمان می‌شود

به گزارش تابناک؛ دیدار تیم‌های تراکتور ایران و نفتچی...

سفر الزیدی به دمشق؛ نزدیکی راهبردی یا ضرورت امنیتی؟

کارشناس مسائل عراق با اشاره به سفر اخیر نخست‌وزیر...

چک‌های وصول‌نشده و انتقالی مبنای مالیات شدند/ امکان اعتراض وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برزگری، معاون تحول هوشمندسازی سازمان...

عضو کمیسیون اجتماعی: ترمیم قدرت خرید بازنشستگان و حقوق‌بگیران ضرورت دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معیشت بازنشستگان و حقوق‌بگیران...

سوء استفاده کلاهبرداران سایبری از اعتبار خریدهای قسطی شهروندان

معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به افزایش...

اولین مرکز داده فضایی گوگل فعال شد؛ هوش مصنوعی از مدار زمین شعر سرود

گوگل با فعال‌سازی نمونه اولیه مرکز داده فضایی خود،...

عدالت شهری؛ حق فراموش‌ شده گروه‌های آسیب‌پذیر

عدالت شهری فراتر از توزیع امکانات و توسعه زیرساخت‌ها،...

یک تفاوت مهم میان انسان و هوش مصنوعی؛ واکنش هوشمندانه نشانه خودآگاهی نیست

پژوهشگران دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ دریافته‌اند که شباهت رفتاری...

چرا در اوج تمرکز، زمان کند می‌گذرد؟ پاسخ علمی مغز به ورزشکاران و نوازندگان

پژوهشی تازه نشان می‌دهد آمادگی مغز برای انجام حرکت...

جلسه صبحگاهی برای جابجایی متدین با تاجرنیا

اگرچه چند روزی است که مصطفی متدین حکم مدیرعاملی...

سپاه: چهارمین نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی نیروی دریایی سپاه...

مدیرعامل شرکت ملی گاز: مصرف گاز در ۵ روز ۳۰ درصد بالا رفت!

به گزارش همشهری آنلاین، به گفته سعید توکلی، مدیرعامل...

حمایت جمهوری آذربایجان از امارات در سازمان ملل به جای ترکیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرغم اقدامات آنکارا و رئیس...

علیرضا دبیر: حضرت عباسی جفتش طلا بود!

به گزارش تابناک، رقابت‌های امروز کشتی آزاد قهرمانی جهان...

لاپید: مخالفان نتانیاهو در انتخابات پیروز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «یائیر لاپید» در پستی در...

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

تبلیغات متنی