دوشنبه 11 آبان 1405

سن بازنشستگی دستخوش تغییرات می‌شود

“`html

محمد صادق غلامی که به‌عنوان مشاور و سرپرست دبیرخانه هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه شناخته می‌شود، در حاشیه برگزاری یک دوره آموزشی مرتبط با بیمه‌های اجتماعی در جمع خبرنگاران بیان کرد: مسأله‌ی مربوط به افزایش سن بازنشستگی در برنامه هفتم توسعه گنجانده شده و این موضوع به تصویب مجلس رسیده و به شورای نگهبان ارجاع داده شده است. همچنین، این موضوع در حال بررسی توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد.

او با اشاره به اینکه متناسب‌سازی و سن بازنشستگی از موضوعات مورد اختلاف نظر بین ذینفعان مختلف از جمله بیمه‌شدگان، کارفرمایان و دولت‌ها است، گفت: تلاش می‌شود که این قانون به‌گونه‌ای با کیفیت و با اجماع حداکثری اجرا گردد.

غلامی ادامه داد: به احتمال زیاد، در آغاز سال ۱۴۰۳ و هم‌زمان با اجرای برنامه هفتم، موضوع افزایش سن بازنشستگی نیز عملیاتی خواهد شد، هرچند لازم به ذکر است که تحقق این امر به بررسی‌های شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت بستگی دارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: با افزایش سن بازنشستگی، هیچ افزایشی در نرخ حق بیمه وجود نخواهد داشت و این نرخ ثابت باقی خواهد ماند.

به گفته او، افرادی که بر اساس مصوبه مجلس دارای ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه کاری هستند، تحت تأثیر تغییرات سن بازنشستگی قرار نخواهند گرفت، در حالی که برای افرادی با ۱۵ سال سابقه، حداکثر ۵ سال به سن بازنشستگی آن‌ها اضافه خواهد شد.

غلامی در مورد ادغام صندوق‌های بازنشستگی اظهار داشت: در کشورهایی مانند ترکیه فقط ۳ صندوق بازنشستگی فعالیت می‌کند، اما در کشور ما در حال حاضر حدود ۱۸ صندوق بازنشستگی برای جمعیتی بالغ بر ۸۷ میلیون نفر در حال فعالیت هستند که اکثر آن‌ها با مشکلات مالی مواجه‌اند.

او همچنین بیان کرد: این مشکل به معنای ورشکستگی نیست، بلکه بیانگر عدم توازن بین تعهدات به اعضا و منابع ورودی آن‌ها است.

ادغام صندوق‌های بازنشستگی به‌عنوان یک ضرورت

مشاور و سرپرست دبیرخانه هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه، بر لزوم ادغام صندوق‌های بازنشستگی تأکید کرد و گفت: هر چند این روند چالش‌هایی را به همراه دارد، اما باید به سمت ایجاد یک نظام جامع و یکپارچه تأمین اجتماعی حرکت کنیم تا در زمینه‌ی بازنشستگی کارایی بهتری داشته باشیم و این موضوع باید در زمان مناسب به وقوع بپیوندد.

غلامی در رابطه با بیمه اتباع خارجی در کشور اظهار داشت: در حال حاضر اطلاعات دقیقی در این زمینه در اختیار ندارم.

او در واکنش به ادعای وجود ۱۰ میلیون تبعه افغانستانی در کشور گفت: این رقم مقبول نیست و نمی‌توان به آن استناد کرد.

مشاور و سرپرست دبیرخانه هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه افزود: هم‌اکنون یک دوره آموزشی در زمینه بیمه‌های تأمین اجتماعی برگزار شده که در این دوره، جمعی از خبرگان سازمان و صندوق‌های بازنشستگی، بیمه‌های تجاری، نهادهای دولتی و عمومی غیردولتی، ذینفعان از جمله کارگران و کارفرمایان و همچنین نخبگان دانشگاه‌های معتبر و اندیشکده‌ها در آن شرکت داشتند.

وضعیت بحرانی صندوق‌ها در تأمین نقدینگی و پاسخگویی به تعهدات آتی

غلامی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز، شاخص‌هایی همچون نرخ جایگزینی و نسبت پشتیبانی صندوق‌ها و سایر مؤلفه‌های کلیدی بررسی شدند و وضعیت بودجه صندوق‌ها نیز مورد ارزیابی قرار گرفت که نشان‌دهنده بحران جدی این صندوق‌ها در تأمین نقدینگی و انجام تعهدات آتی است.

وی ادامه داد: این کمبود منابع به‌ویژه به دلیل عدم پرداخت بدهی‌های دولتی به صندوق‌ها تشدید شده و همچنین قوانین هزینه‌زا بار مالی این صندوق‌ها را طی سال‌های اخیر تا ۴۰ درصد افزایش داده که کاملاً وضعیت مالی آن‌ها را به سمت ناپایداری سوق داده است.

بدهی دولت به تأمین اجتماعی بیش از ۷۰۰ همت

وی در پاسخ به پرسشی درباره میزان بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی گفت: در این زمینه بین دولت و تأمین اجتماعی نظرات متفاوتی وجود دارد و به نظر می‌رسد که میزان بدهی دولت به این سازمان از ۷۰۰ همت بیشتر باشد.

 


منبع:


باشگاه خبرنگاران جوان


“`

آخرین اخبار

کلاس درس را از محیط خسته کننده خارج کنید

استفاده از فناوری‌های دیجیتال در آموزش،کلاس درس را از...

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

پایان عصر ابهام؛ شطرنج اتمی در ساعت صفر جنگ

دنیای اقتصاد: آنچه امروز در آسمان و پایگاه‌های...

حزب نفتالی بنت، آیزنکوت را برای تشکیل دولت به هرتزوگ معرفی می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه‌ای از سوی نفتالی بنت...

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

تبلیغات متنی