شنبه 9 آبان 1405

ستایش نویدکیا از تیم پرسپولیس

محرم نویدکیا، سرمربی تیم مس رفسنجان در کنفرانس خبری پیش از مسابقه با پرسپولیس در ظهر جمعه اظهار داشت: همه به حساسیت‌های این دیدار واقف هستند. این بازی در هفته آخر برگزار می‌شود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و برای ما نیز حائز اهمیت است. ممکن است برخی بگویند که ما در جدول تأثیری نداریم، اما از منظر شخصیتی برای ما مهم است که بتوانیم بازی باکیفیتی به نمایش بگذاریم. در هر صورتی که نتیجه رقم بخورد، ما تمام سعی‌مان را خواهیم کرد که عملکرد خوبی داشته باشیم. پرسپولیس در هفته‌های اخیر نتایج فوق‌العاده‌ای کسب کرده و نشان داده‌اند که کیفیت بالایی دارند که این موضوع کار ما را دشوار می‌کند. این تیم در بخش هجومی یکی از بهترین‌ها ایران محسوب می‌شود و در نیم‌فصل دوم گل‌های زیادی به ثمر رسانده‌اند.

سرمربی تیم مس رفسنجان در پاسخ به این سوال که آیا ساختار تیمش در برابر پرسپولیس تغییر خواهد کرد یا خیر، گفت: هیچ‌گاه به خاطر دیگر تیم‌ها ساختار تیم خود را تغییر نخواهیم داد. ما تنها به نمایش کیفیت خودمان تمرکز داریم و برای ما اهمیتی ندارد که در بالای جدول چه رخ می‌دهد؛ بازی‌ای که می‌خواهیم را انجام خواهیم داد.

وی در مورد تأثیر نتایج این تیم بر ادامه راهش در مس رفسنجان خاطرنشان کرد: واضح است که تأثیرگذار خواهد بود. هفته گذشته در مسابقه مقابل استقلال خوزستان شکست خوردیم. بهانه‌های زیادی می‌توانستم بیاورم. تیم من به دلیل وضعیت اقتصادی، ۷ ساعت با اتوبوس راهی انزلی شد. تا از رختکن خارج شویم، ساعت ۱۱ شب بود و تا وقتی که تیم غذا بخورد، یک شبه راه افتادیم و ساعت ۶ صبح رسیدیم. تیم اصلاً خواب کافی نداشت و سپس ساعت ۳ بعد از ظهر به کرمان پرواز کردیم و پس از آن با اتوبوس به رفسنجان رفتیم. به همین دلیل، تیمم نتوانست در دیدار با استقلال خوزستان شادابی لازم را از خود نشان دهد. این مسائل همگی به مشکلات مالی مربوط می‌شود که ما همچنان با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم. به اندازه کافی درباره این موضوعات صحبت کردم و دیگر جایز نیست که بیشتر بگویم. با این شرایط، دیگر نمی‌توانم به آن‌ها یاری برسانم.

او در مورد امیدواری استقلالی‌ها به عملکرد مس رفسنجان برابر پرسپولیس گفت: می‌دانم که برخی از شماطرفداران استقلال یا پرسپولیس هستید. من تنها بر روی کیفیت تیم خودم تمرکز دارم و فقط در مورد تیم خودم صحبت می‌کنم. ما سعی می‌کنیم تا آنجا که می‌توانیم نمایشی باکیفیت و جذاب ارائه دهیم و سپس به دنبال نتیجه نیز خواهیم بود.

نویدکیا درباره شخصیتی که در مربیگری مورد تحسینش قرار دارد، بیان کرد: در ۲ سال گذشته که در سپاهان بودم، روزهای سختی را پشت سر گذاشتم. تلاشم بر این بود که مسیرهایی را که برای آینده‌ام ترسیم کرده‌ام، ادامه دهم. از روز اولی که به سپاهان آمدم، هرگز درباره داوری صحبت نکردم. ممکن است یک سرمربی در بعضی مواقع عصبانی شود که این امری طبیعی است. سعی می‌کنم پس از پایان بازی، همه چیز را فراموش کرده و بر روی حل مشکلات تیمم تمرکز کنم.

وی درباره استراتژی تیمش در دیدار فردا مقابل پرسپولیس گفت: ما در بازی برابر تراکتور در جام حذفی نیز در نیمه اول به عقب بازی کردیم. براساس شرایط بازی، استراتژی خود را داریم. من همیشه به تیم‌های هجومی علاقه‌مند هستم، اما در فوتبال شرایطی پیش می‌آید که نیاز است برای جلوگیری از مشکلات، برنامه‌ریزی متفاوتی داشته باشیم.

آخرین اخبار

تراکتور با پرواز غیرمستقیم راهی عمان می‌شود

به گزارش تابناک؛ دیدار تیم‌های تراکتور ایران و نفتچی...

چک‌های وصول‌نشده و انتقالی مبنای مالیات شدند/ امکان اعتراض وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برزگری، معاون تحول هوشمندسازی سازمان...

عضو کمیسیون اجتماعی: ترمیم قدرت خرید بازنشستگان و حقوق‌بگیران ضرورت دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معیشت بازنشستگان و حقوق‌بگیران...

سوء استفاده کلاهبرداران سایبری از اعتبار خریدهای قسطی شهروندان

معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به افزایش...

اولین مرکز داده فضایی گوگل فعال شد؛ هوش مصنوعی از مدار زمین شعر سرود

گوگل با فعال‌سازی نمونه اولیه مرکز داده فضایی خود،...

عدالت شهری؛ حق فراموش‌ شده گروه‌های آسیب‌پذیر

عدالت شهری فراتر از توزیع امکانات و توسعه زیرساخت‌ها،...

یک تفاوت مهم میان انسان و هوش مصنوعی؛ واکنش هوشمندانه نشانه خودآگاهی نیست

پژوهشگران دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ دریافته‌اند که شباهت رفتاری...

جلسه صبحگاهی برای جابجایی متدین با تاجرنیا

اگرچه چند روزی است که مصطفی متدین حکم مدیرعاملی...

سپاه: چهارمین نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی نیروی دریایی سپاه...

مدیرعامل شرکت ملی گاز: مصرف گاز در ۵ روز ۳۰ درصد بالا رفت!

به گزارش همشهری آنلاین، به گفته سعید توکلی، مدیرعامل...

حمایت جمهوری آذربایجان از امارات در سازمان ملل به جای ترکیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرغم اقدامات آنکارا و رئیس...

علیرضا دبیر: حضرت عباسی جفتش طلا بود!

به گزارش تابناک، رقابت‌های امروز کشتی آزاد قهرمانی جهان...

لاپید: مخالفان نتانیاهو در انتخابات پیروز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «یائیر لاپید» در پستی در...

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

وایمو برای عرضه روبوتاکسی در ژاپن و بریتانیا به سراغ تویوتا رفت

شرکت وایمو، زیرمجموعه خودران آلفابت، اعلام کرد که از...

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

تبلیغات متنی