چهارشنبه 13 آبان 1405

پرچم‌دار بحران؟ او هیچ نسبتی با استقلال ندارد

وینفرد شفر و باشگاه استقلال؛ شاید اگر علی خطیر در فصل هجدهم لیگ برتر اجازه همکاری بیشتری به سرمربی آلمانی می‌داد، او می‌توانست این تیم را به عنوان قهرمان به میدان بفرستد. مدیرعامل سابق، زمانی که در مقام معاون باشگاه استقلال بود، به این موضوع اشاره کرده و گفته بود: «اگر شفر می‌ماند و استقلال را به قهرمانی می‌رساند، قطع همکاری با او در فصل آینده بسیار دشوار بود.» اظهاراتی که هنوز هم از سوی هواداران استقلال به سختی به آن باور دارند؛ شخصی که مدعی شده بود عشقش به استقلال هیچ‌گاه کمتر از عشقش به دخترش نیست. با این وجود، هم در آن مقطع که به عنوان معاون فعالیت داشت و با اقداماتش زمینه جدایی یکی از موفق‌ترین مربیان خارجی باشگاه را فراهم کرد و هم در دوره کنونی که تمام تلاشش را به کار بست تا نتایج مطلوب نصیب این تیم نشود، نشان داد که نسبت به استقلال چندان ارادتی ندارد و احتمالاً این ابراز عشق او تنها در حد شعار باقی مانده است!

نکته جالب توجه این است که در روزهای اخیر یکی از رسانه‌ها به خبر عجیبی پرداخته که مشابه سناریوی انتهای فصل هجدهم است. این رسانه مدعی شد خطیر در دوران مدیریتش در فصل گذشته و در هفته‌های پایانی به دنبال استخدام یک سرمربی اسپانیایی برای جانشینی نکونام بوده است؛ جالب‌تر اینکه در آن دوره نیز نکونام و تیمش در صدر جدول قرار داشتند و فاصله‌ی چندانی با قهرمانی نداشتند. از همین رو، فرصتی پیش آمد تا با شفر در «فرهیختگان» به گفتگو بپردازیم که متن آن را در ادامه می‌خوانید.

آیا نتایج یک سال گذشته استقلال را دنبال کرده‌اید؟

بی‌تردید، من همیشه نتایج و روند فعالیت‌های استقلال را زیر نظر دارم. این باشگاه هنوز در قلب من جا دارد. من روزهای فوق‌العاده‌ای را با بازیکنان بااستعداد در استقلال سپری کرده‌ام و به همین خاطر خاطرات خوبم از این دوران را هرگز از یاد نخواهم برد.

فکر می‌کنید چرا تیم به قهرمانی نرسید؟ استقلال عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت و مدت زیادی در صدر جدول قرار داشت.

در این خصوص نمی‌توانم نظری بدهم، چراکه به طور دقیق بازی‌های استقلال را مشاهده نکردم و تنها از نتایج آنها مطلع بودم. با این حال، به نظر می‌رسد که تیمی با بازیکنان و کادرفنی فوق‌العاده و هوادارانی پرشور در اختیار داشتند.

خطیر ادعا کرده بود شما را اخراج کرد زیرا اگر می‌ماندید و تیم را قهرمان می‌کردید، قطع همکاری با شما در فصل آینده دشوار می‌شد! حال شنیده‌می‌شود در شرایطی که استقلال با نکونام در صدر جدول بود، خطیر این بار به دنبال برکناری او و جذب یک سرمربی خارجی بوده است. به نظر می‌رسد اگر شما را نیز اخراج نمی‌کرد، استقلال احتمالاً قهرمان می‌شد.

خطیر دیگر کیست؟ اصولاً او را نمی‌شناسم. پیش‌تر نیز گفته‌ام که او هرگز مانند من و تیمم، عشق واقعی به استقلال نداشته است! در مورد او دیگر صحبتی نخواهم کرد!

آیا نکته ناگفته‌ای درباره لیگ قهرمانانی که از دست دادید، دارید؟ به همان دوره‌ای اشاره می‌کنم که بسیاری از ستاره‌های استقلال قصد ترک باشگاه را داشتند.

به یاد دارم زمانی که در لیگ قهرمانان بازی می‌کردیم، اگر وزیر بازیکنان ما را نمی‌فروخت، به فینال راه می‌یافتیم. ما در آن زمان تیم برتر آسیا بودیم و می‌توانستیم به موفقیت‌های بزرگی دست یابیم و برای ایران و استقلال تاریخ‌سازی کنیم. مطمئن باشید اگر آن حوادث رخ نمی‌داد و ستاره‌هایم را نمی‌گرفتند، ما قهرمانی را به دست می‌آوردیم.

آخرین اخبار

آلفارومئو کوئوروسو معرفی شد؛ کوپه‌ای آینده‌نگر با قدرت بیش از ۵۰۰ اسب‌بخار

آلفارومئو (Alfa Romeo) در نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۲۶ از...

ورود نخستین پرنده‌های مهاجر به شمال کشور

با سرد شدن هوا در سرزمین‌های شمالی، طبیعت آرام‌آرام...

سد لجستیک تجارت از خزر

دریای خزر در معادلات تجاری فراتر از مسیری...

قیمت طلا امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر مثقال طلا ۱۱۰ میلیون تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

قیمت سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به قیمت ۲۵۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رفت +...

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

بولتون: ترامپ نمی‌داند چه می‌خواهد

به گزارش خبرآنلاین، جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین...

شوک دارنده توپ طلا به تیم ملی ازبکستان/ اولین قربانی تعلیق جام ملت‌ها؟

جام ملت‌های آسیا به دلیل شرایط عربستان به صورت...

حمله سایبری به ۹ کشور اروپایی؛ مقامات در حال بررسی‌اند

در طول ۲۴ ساعت گذشته برای دومین‌بار سیستم‌های کنترل...

لاوروف: حضور بازیگران خارجی امنیت خاورمیانه را افزایش نداده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرگئی لاوروف، رئیس دستگاه دیپلماسی...

هواشناسی: باران و وزش باد شدید در تهران/ کاهش دما تا ۷ درجه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

کسب ۲۵ درصد از نشان‌های نوآوری شستا توسط هلدینگ سیمان تأمین و شرکت‌های تابعه

نخستین دوره اعطای «نشان پیشتازان نوآوری در شستا» با...

بازخوانی استکبارستیزی در کتاب‌های درسی

بازتاب مفاهیم استکبارستیزی، استقلال‌خواهی و مقاومت در کتاب‌های درسی،...

قطعات یدکی کاشت حلزون شنوایی بیمه‌ شد / کاهش سهم خانواده‌ها در پرداخت این هزینه‌ها

نوسانات ارزی و افزایش قیمت قطعات وارداتی کاشت حلزون،...

اصلاح دستورالعمل جدید قیمت‌گذاری فرآورده‌های نفتی به نفع سرمایه‌گذاران

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار...

تاوان انتخاب امباپه به جای یامال؛ خبرنگار اسپانیایی تهدید به مرگ شد!

خوسه فلیکس دیاس، سردبیر روزنامه اسپانیایی «آاس»، فاش کرد...

از طلا تا مس؛ چشم‌انداز بازار جهانی فلزات تا پایان ۲۰۲۶

به گفته یک تحلیلگر بازار بین‌المللی فلزات کاهش تولید...

دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران در ارزیابی منافذ سنگ‌های کربناته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

شناسایی متخصصان اثرگذار در خارج کشور؛ جهش علمی پرشتاب بودجه می‌خواهد

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مجازی خدایگان قائم‌مقام بنیاد...

تبلیغات متنی