شنبه 9 آبان 1405

بهره‌برداری از ۱۶۰۰ پروژه گردشگری طی دولت سیزدهم

ایسنا/فارس وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به عنایت ویژه شهید رئیسی به حوزه گردشگری از بهره‌برداری یک هزار و ۶۰۰ پروژه گردشگری طی دولت سیزدهم در کشور خبر داد.

سید عزت‌الله ضرغامی پنج‌شنبه، ۱۴ تیرماه در سفر به شیراز در مراسم افتتاحیه یکی از هتل‌ها، گفت: مجموعه‌های اقامتی و مشخصا هتل‌ها، پیونددهنده همه خدمات گردشگری هستند.

وی با بیان اینکه خدمات مهمی در زمینه گردشگری اتفاق افتاده است، گفت: از رفتار و عملکرد یک محل اقامتی می‌توان راجع به آن ملت قضاوت کرد. هتل‌داری کار فرهنگی بسیار ارزشمندی است. در واقع اداره و ساخت محل‌های اقامتی کار سختی است. 

ضرغامی بیان کرد: نظام اداری ناصوابی در کشور وجود دارد، بارها شهید آیت‌الله رئیسی در مقابل قوانین پیچیده اداری برخورد شدید می‌کرد. نظام اداری پیچیده مانند ضایعه‌ای است که مثل بختک در طول تاریخ بر روی مملکت افتاده است اما هرچه نگاه‌ها جهادی‌تر باشد این موضوع بازدارنده مهار می‌شود.

وی افزود: در دولت شهید رئیسی در حوزه گردشگری تحولات ویژه‌ای انجام شد. شخص ایشان نگاه ویژه به حوزه گردشگری داشتند. برای اولین بار در برنامه پنج ساله توسعه هفتم، یک فصل مستقل در زمینه گردشگری و میراث فرهنگی در قالب برنامه درآمد.

ضرغامی افزود: وقتی که سیاست‌های حاکم بر برنامه ۵ ساله را ابلاغ کردند، رهبر معظم انقلاب کل پیشنهادها و متن مفصل را کنار گذاشتند و قلم برداشتند و این پیشنهادها را کوتاه کردند و در این چند جمله گردشگری را برجسته کردند، این نشان دهنده آن است که در سطح عالی کشور یک نگاه سازنده و پرنفوذ وجود دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: در دولت سیزدهم مصوبات زیادی که در حوزه گردشگری بر زمین مانده بود، محقق شد. لایحه وزارتخانه که بخش بزرگی از آن مخصوص حوزه گردشگری است در مجلس تصویب شد که کار بسیار بزرگی بود و شهید رئیسی با شجاعت ایستاد و اصرار به تصویب شدن سریع آن داشت.

وی اظهار کرد: با وجود برخی مشکلات اقتصادی، ۲ هزار و ۴۰۰ پروژه گردشگری در کشور داریم که بخش بسیار مهمی از آن‌ها در بخش مراکز اقامتی و هتل‌ها است.

ضرغامی تصریح کرد: در طول دولت سیزدهم سال یک هزار و ۶۰۰ پروژه در حوزه گردشگری به ارزش ۴۰ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید و برای بالغ بر ۴۰ هزار نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه سخنان خود به برپایی کنسرت موسیقی در تخت جمشید اشاره کرد و گفت: ۵ شب موسیقی و گردشگری با هنری اصیل، زیبا و معنوی و با حضور جمعیت زیاد بدون حاشیه در تخت جمشید برپا شد. مجموعه تخت جمشید، مجموعه‌ بسیار ارزشمندی در فارس است که باعث افتخار ماست. فارس با ۵ اثر سطح جهانی در قله قرار دارد.

ضرغامی افزود: امسال ماه رمضان در حافظیه قریب ۳۰ هزار نفر در برنامه‌های فرهنگی حضور پیدا کردند و مشکلی ایجاد نشد. مهم این است مسئولان وظایفشان را انجام دهند. مردم بهترین ضمانت برای حفظ فرهنگ و جایگاه ارزشی زندگی خودشان هستند. فارس یک الگو است امیدواریم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

 

آخرین اخبار

چک‌های وصول‌نشده و انتقالی مبنای مالیات شدند/ امکان اعتراض وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برزگری، معاون تحول هوشمندسازی سازمان...

عضو کمیسیون اجتماعی: ترمیم قدرت خرید بازنشستگان و حقوق‌بگیران ضرورت دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معیشت بازنشستگان و حقوق‌بگیران...

اولین مرکز داده فضایی گوگل فعال شد؛ هوش مصنوعی از مدار زمین شعر سرود

گوگل با فعال‌سازی نمونه اولیه مرکز داده فضایی خود،...

عدالت شهری؛ حق فراموش‌ شده گروه‌های آسیب‌پذیر

عدالت شهری فراتر از توزیع امکانات و توسعه زیرساخت‌ها،...

یک تفاوت مهم میان انسان و هوش مصنوعی؛ واکنش هوشمندانه نشانه خودآگاهی نیست

پژوهشگران دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ دریافته‌اند که شباهت رفتاری...

جلسه صبحگاهی برای جابجایی متدین با تاجرنیا

اگرچه چند روزی است که مصطفی متدین حکم مدیرعاملی...

سپاه: چهارمین نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی نیروی دریایی سپاه...

مدیرعامل شرکت ملی گاز: مصرف گاز در ۵ روز ۳۰ درصد بالا رفت!

به گزارش همشهری آنلاین، به گفته سعید توکلی، مدیرعامل...

حمایت جمهوری آذربایجان از امارات در سازمان ملل به جای ترکیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرغم اقدامات آنکارا و رئیس...

علیرضا دبیر: حضرت عباسی جفتش طلا بود!

به گزارش تابناک، رقابت‌های امروز کشتی آزاد قهرمانی جهان...

لاپید: مخالفان نتانیاهو در انتخابات پیروز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «یائیر لاپید» در پستی در...

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

وایمو برای عرضه روبوتاکسی در ژاپن و بریتانیا به سراغ تویوتا رفت

شرکت وایمو، زیرمجموعه خودران آلفابت، اعلام کرد که از...

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

اعتبار جدید کالابرگ فعال شده یا هنوز در انتظار استفاده است؟

در حالی که دولت از افزایش ۵۰۰ هزار تومانی...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

تبلیغات متنی