دوشنبه 11 آبان 1405

کمبود نیروی انسانی، چالش اساسی آموزش و پرورش/ برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش تا پایان دی ماه

وزیر آموزش و پرورش به‌منظور بررسی و ساماندهی منابع نیروی انسانی در این وزارتخانه، با رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور دیدار و گفتگو کرد.

در جلسه‌ای که به‌صورت مشترک با حضور علیرضا کاظمی و میثم لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار گردید و به موضوع ساماندهی منابع نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش اختصاص داشت، کاظمی اظهار داشت: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه و اهمیت ساماندهی نیروی انسانی، مدیریت منابع انسانی تبدیل به یک ماموریت جدی برای وزارت آموزش و پرورش خواهد شد که ما عزم خود را جزم کرده‌ایم تا از تمامی ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری کنیم.

وی همچنین با تأکید بر اینکه حتی وجود یک کلاس خالی در نظام آموزشی برای ما موضوعی مهم و حیاتی به شمار می‌آید، ادامه داد: ناترازی در نیروی انسانی که متأسفانه آموزش و پرورش را تحت‌ فشار قرار داده، ناشی از عواملی خارج از این وزارتخانه و بخشی دیگر به دلیل فرآیندهای غیرقانونی جذب نیرو در آموزش و پرورش بوده است.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر تحت فشار مضاعفی برای تأمین نیروی انسانی قرار داریم و در تلاش هستیم تا با ساماندهی ظرفیت‌های موجود، بازگشایی مدارس را با کمترین مشکل برگزار کنیم. در زمینه مدیریت منابع انسانی نیز پیشنهاداتی طراحی و در حال برنامه‌ریزی است تا مسأله ساماندهی نیروهای خرید خدمت برای همیشه حل شود و نگرانی‌های معلمان و کلاس‌های بدون معلم به‌طور کامل برطرف گردد.

آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش تا دی ماه برگزار خواهد شد

کاظمی همچنین تصریح کرد: در این جلسه تصمیم گرفته شد که با همت آموزش و پرورش و سازمان اداری استخدامی، آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ به‌گونه‌ای تنظیم شود که این آزمون تا دی ماه برگزار گردد تا زمان کافی برای آموزش نیروهای منتخب جهت اعزام به دانشگاه فرهنگیان فراهم شود. همچنین مقرر گردید که در حق آن دسته از نیروهای حق‌التدریسی که وضعیت آنها تغییر نکرده است، خسارتی به‌وجود نیاید و سازمان اداری استخدامی نیز تمام همکاری‌های لازم را داشته باشد.

در ادامه، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش به همکاری‌های سازمان اداری استخدامی با این وزارتخانه اشاره کرده و گفت: همکاری‌ها در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است، ولی امروز چالش اصلی، خالی ماندن سهمیه امور ایثارگران است که باید بر اساس نامه‌ای از سران قوا، مصوبه لازم دریافت شود تا اقدامات لازم از طریق استخدامی‌های جدید به انجام رسد. همچنین درخواست داریم که به سرعت وضعیت ماده ۲۸ سال ۱۴۰۴ مشخص شود تا بتوانیم زمان برگزاری آزمون کیفیت‌بخشی را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که فرصت لازم برای آموزش‌های قبل از ورود به کلاس وجود داشته باشد و معلمان با دریافت آموزش‌های ضروری، قبل از آغاز سال تحصیلی آینده به مدارس اعزام شوند.

آخرین اخبار

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

پایان عصر ابهام؛ شطرنج اتمی در ساعت صفر جنگ

دنیای اقتصاد: آنچه امروز در آسمان و پایگاه‌های...

حزب نفتالی بنت، آیزنکوت را برای تشکیل دولت به هرتزوگ معرفی می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه‌ای از سوی نفتالی بنت...

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

تبلیغات متنی