دوشنبه 11 آبان 1405

تا تاریخ ۱۸ شهریور، ثبت ۱۸۴ مورد ابتلا به «تب دنگی»/ آخرین وضعیت گسترش پشه آئدس در ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از شناسایی بیش از 184 مبتلا به «تب دنگی» در سطح کشور خبر داد و اظهار داشت: ۴۲ مورد از این ابتلاها به‌صورت انتقال محلی گزارش شده‌اند که از این میان، ۱۱ مورد مربوط به «بندر لنگه» در استان هرمزگان و ۳۱ مورد به «چابهار» در استان سیستان‌وبلوچستان تعلق دارد.

دکتر شهنام عرشی ، با اشاره به آمارهای نظام مراقبت سندرمیک کشور از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۸ شهریور ماه، اعلام کرد که تعداد مبتلایان به «تب دنگی» به ۱۸۴ نفر رسیده است. وی افزود: پس از بررسی‌های اپیدمیولوژیکی در خصوص بیماران، مشخص شد که اکثر افرادی که مبتلا به این بیماری شده‌اند، سابقه سفر به کشورهای دیگر دارند. در این راستا، ۱۳۱ نفر به امارات‌متحده عربی، ۹ نفر به پاکستان، یک نفر به عمان و یک نفر دیگر به «بنین» سفر کرده‌اند. 

وی در مورد موارد ابتلای محلی به تب دنگی در کشور بیان کرد: بر اساس گزارش‌های اخیر، ۴۲ مورد انتقال محلی ثبت شده که شامل ۱۱ مورد در «بندر لنگه» استان هرمزگان و ۳۱ مورد در «چابهار» استان سیستان‌وبلوچستان می‌شود. از این تعداد، یک نفر دارای ملیت آفریقایی، ۴ نفر با ملیت افغانستانی، ۳ نفر پاکستانی و ۳۴ نفر دیگر ایرانی هستند. 

رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره چگونگی شناسایی بیماران با سابقه سفر به خارج از کشور توضیح داد: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در استان فارس، به‌ویژه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی شهرهای «گراش»، «لارستان»، «جهرم» و «شیراز» موفق به شناسایی اکثر موارد ابتلا به بیماری‌های وارده شده‌اند؛ به این معنا که این افراد در خارج از ایران به این بیماری مبتلا شده‌اند. 

عرشی همچنین ادامه داد: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در هرمزگان، بوشهر، قزوین، چابهار، زاهدان، شهیدبهشتی، ایران، گیلان، مشهد، قم، ایرانشهر و اصفهان نیز توانسته‌اند بیمارانی با سابقه سفر به خارج از کشور را شناسایی کنند. 

رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در خصوص نرخ مرگ‌ومیر ناشی از تب دنگی اظهار داشت: تا به امروز، تنها یک مورد فوتی به دلیل ابتلا به تب دنگی گزارش شده است. 

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در خصوص وضعیت گسترش پشه ائدس در کشور تصریح کرد: در حال حاضر، پشه آئدس «اجیپتی» در مناطق مستعد استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و خوزستان و همچنین در بخش‌هایی از استان‌های همجوار این مناطق فعال است و شاید در ماه‌های آینده هم به‌صورت گسترده‌تری ظاهر شود. علاوه بر این، پشه آئدس «آلبوپیکتوس» در استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل و گلستان و همچنین نواحی مجاور شناسایی شده و احتمالاً در این مناطق نیز حضور خواهد داشت. 

 

                                                                                                                                                                                      

آخرین اخبار

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

کشف جهانی یک واریته معدنی نوین «ایمانیت»

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دنیای کانی‌شناسی و علوم...

تبلیغات متنی