دوشنبه 11 آبان 1405

«مایکروسافت» در حال احداث یک مرکز داده از چوب است

شرکت «مایکروسافت» (Microsoft) در حال آزمایش «چوب متقاطع چندلایه» (CLT) به منظور ایجاد یک مرکز داده نوین در ویرجینیای شمالی است که هدف آن کاهش میزان کربن منتشره از فعالیت‌هایش می‌باشد.

مایکروسافت به جای اتکاء به مصالح رایج همانند فولاد و بتن که در بسیاری از سازه‌های تجاری به کار می‌روند، بر آن است تا چوب متقاطع چندلایه را در مراکز داده جدید خود به کار گیرد تا به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای یاری رساند. این شرکت برآورد کرده است که استفاده از چوب در برخی قسمت‌های مراکز داده می‌تواند انتشار کربن را تا ۳۵ درصد نسبت به مراکز ساخته‌شده با فولاد کاهش دهد. در صورتی که چوب متقاطع چندلایه جایگزین بتن پیش‌ساخته شود، این کاهش در انتشار گازهای گلخانه‌ای به ۶۵ درصد خواهد رسید.

مایکروسافت قصد ندارد که مراکز داده‌اش را به طور کامل از چوب بسازد، بلکه بتن به کار رفته در کف و سقف را با چوب متقاطع چندلایه تعویض خواهد کرد و در عوض یک لایه نازک‌تر از بتن را برای افزایش دوام چوب و حفاظت از آن در برابر شرایط مختلف محیطی، به کار خواهد گرفت.

هرچند که چوب متقاطع چندلایه قیمت بالاتری نسبت به فولاد و بتن دارد، اما به دلیل سبکی‌اش، استفاده از آن در قسمت‌های بنیادی ساختمان به این معناست که سازه به مواد فولادی کمتری جهت پشتیبانی احتیاج خواهد داشت و این امر در نهایت منجر به صرفه‌جویی در مصالح و هزینه‌های نیروی کار می‌شود. «جیم هانا» (Jim Hanna)، مسئول گروه مهندسی مراکز داده مایکروسافت اظهار داشت: ما باید در کل زنجیره تأمین این مواد به‌عنوان متفکران سیستمی عمل کنیم که به مراکز داده ما و تجهیزاتی که آن‌ها را فراهم می‌کنند، ارتباط پیدا می‌کنند.

نیازهای فزاینده به قدرت و زیرساخت‌های مرتبط با هوش مصنوعی، برنامه‌های محیط‌زیستی چندین شرکت را با چالش مواجه کرده است. به همین دلیل، روش مایکروسافت در راستای جبران انتشار گازهای گلخانه‌ای با بکارگیری استراتژی‌های ساخت‌وساز نوآورانه ممکن است به آن در بازگشت به مسیر درست کمک کند.



آخرین اخبار

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

تبلیغات متنی