دوشنبه 20 مهر 1405

به‌کارگیری زباله‌گردها در مرکز مدیریت پسماند شهرداری تهران

معاون بین‌الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری اعلام کرد: مجوزی برای سازمان مدیریت پسماند اخذ شده است که در صورت ضرورت برای افرادی که در زباله‌گردی فعالیت می‌کنند و فاقد شغل مناسب هستند، این افراد می‌توانند به عنوان نیروی خدماتی و فضای سبز یا راننده با حقوق مناسب در سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران مشغول به کار شوند.

عسکر جلالیان در مورد جمع‌آوری زباله‌گردها عنوان کرد: ما هر گونه زباله‌گردی را به عنوان نقض کرامت انسانی تلقی می‌کنیم و برای ما مهم نیست که این نقض متعلق به چه تبعه‌ای باشد، ایرانی باشند یا خارجی. در هر شرایطی، ما تمامی تلاش خود را به کار خواهیم بست تا سازمان مدیریت پسماند کشور و همچنین سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و شهرداری تهران در برابر این پدیده شوم مقابله کنند و اجازه ندهند زباله‌گردی ادامه یابد.

وی ادامه داد: در راستای مقابله با این معضل، با وزارت امور خارجه مکاتبه‌ای انجام دادیم تا مناطقی که اتباع بیگانه در آنجا حضور دارند، به سفیر مربوطه کشور مذکور در تهران اطلاع‌رسانی شود تا این افراد را تحت کنترل قرار دهند و اجازه ندهند که جزو طعمه‌های مافیای زباله‌گردی قرار گیرند و از آن‌ها سوءاستفاده صورت گیرد.

جلالیان تصریح کرد: به شهرداری ابلاغ شده است که هر تبعه بیگانه‌ای که در زمینه زباله‌گردی دیده شود باید بدون هیچ گونه پرسش و پاسخی بازداشت شود و سپس به اردوگاه‌های مربوطه معرفی گردد. در این اردوگاه‌ها اسناد هویتی فرد بررسی خواهد شد و در صورتی که وی دارای مدارک اقامتی معتبر باشد، تعهدی از او دریافت خواهد شد تا به زباله‌گردی بازنگردد. در غیر این صورت، با هماهنگی سفارت مربوطه، وی به کشور خود بازگردانده خواهد شد.

وی یادآور شد: از ایرانی‌هایی که در زباله‌گردی مشغول به کارند نیز تعهداتی اخذ خواهد شد، چرا که این مسئله علاوه بر نقض کرامت انسانی، بهداشت عمومی را نیز تهدید می‌کند و مغایر حقوق شهروندی است. همچنین مجوزی برای سازمان مدیریت پسماند صادر شده که در صورت نیاز به کار گرفتن افراد فعال در زباله‌گردی که شغل دیگری ندارند، این افراد می‌توانند به عنوان نیروی خدماتی و فضای سبز یا راننده با حقوق کافی در سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران مشغول شوند.

جلالیان با اشاره به قانون مدیریت پسماندها که در سال ۱۳۸۳ تصویب شده است، بیان کرد: متأسفانه متولیان و مسئولان مربوطه اقدامات کافی برای اجرای این قانون انجام نداده‌اند. ما بر این باوریم که مدیریت پسماند باید به یک مطالبه عمومی تبدیل گردد و احزاب، گروه‌ها و نهادهای مدنی باید به این موضوع ورود کنند تا این معضل که نقض‌کننده کرامت انسانی است، پایان یابد و جامعه از آن رهایی یابد. به عقیده ما، زباله‌گردی که به صورت مافیایی از افراد آسیب‌پذیر سوء استفاده می‌کند، زخم عمیقی بر چهره پایتخت است و همه باید برای بهبود این وضعیت تلاش کنند زیرا این عمل به‌روشنی ناقض کرامت انسانی است.

آخرین اخبار

قیمت طلا امروز ۲۰ مهر ۱۴۰۵/ مثقال طلا ۴۶۲ هزار تومان دیگر ارزان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

وزنه زدن پیش از کاهش وزن، چربی‌های بدن را تغییر می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تمرین...

گزارش بازار سرمایه امروز/ رشد شاخص‌ بورس در آغاز معاملات ۲۰ مهر ۱۴۰۵

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در ساعت...

رقبای ایرانی‌ها در آمریکا مشخص شدند

با برگزاری مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳...

حسین شریعتمداری از کدام حرف محسن رضایی خوشش آمد؟

به گزارش خبرآنلاین، حسین شریعتمداری در  روزنامه...

نخستین مک‌بوک لمسی اپل و آیفون تاشو در آستانه رونمایی؛ جزئیات محصولات جدید

اپل ظاهراً برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ برنامه‌ای شلوغ در...

کانال ۴۰کیلومتری که رطوبت صالحیه را می‌بلعد/«سیلاب» واقعیت طبیعی ایران

معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با...

رقیب ارزان‌تر پیکسل واچ ۵؛ هرآنچه از فیت‌بیت اج گوگل می‌دانیم

گوگل سرانجام از ردیاب سلامتی جدید خود با نام...

آکسیوس: ترامپ از دست زلنسکی واقعا عصبانی است

به گزارش خبرآنلاین، یک مقام کاخ سفید شامگاه یکشنبه...

همایش محمد بن حسن کرجی در البرز برگزار می‌شود

مهدی نوید ادهم، دبیرکل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی،...

عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری عربستان با اعلام...

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس؛ اسرائیل را شخم می‌زنیم و در آن گندم می‌کاریم!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی زارعی نماینده مردم تهران، ری،...

قیمت طلا امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان ارزان شد+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

درآمد عوارض خروج از مرزهای متعلق به مناطق آزاد به خود مناطق واگذار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،معصومه حجتی با اعلام این خبر افزود:...

کرملین: احتمال تماس تلفنی اعلام‌نشده بین پوتین و ترامپ وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور...

تلسکوپ جیمز وب منشأ یک انفجار سریع رادیویی دوردست را شناسایی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان...

کمبود متخصص و پوشش ناکافی بیمه؛ دو مانع درمان اختلالات خواب در ایران

نتایج یک مطالعه منتشرشده در «Journal of Clinical Sleep...

تبلیغات متنی