آنروا: نوار غزه شاهد شدیدترین حملات علیه غیرنظامیان از جنگ جهانی دوم است

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که عملیات نظامی در شمال غزه منجر به آوارگی ۱۳۰ هزار نفر طی هفته‌های اخیر شده است و نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته در معرض شدیدترین بمباران‌ها و حملات علیه غیرنظامیان از جنگ جهانی دوم قرار دارد.

به گزارش ایسنا، «فیلیپ لازارینی» کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تاکید کرد که عملیات نظامی در شمال غزه منجر به آوارگی ۱۳۰ هزار نفر طی هفته‌های اخیر شده است.

در همین راستا، آژانس آنروا با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین اعلام کرد که درد و رنج‌های آوارگان فلسطینی در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ویژه شمال این باریکه، طولانی‌ترین بحران آوارگان در جهان است که تاکنون حل نشده است.

روز بین‌المللی همبستگی با ملت فلسطین  هر ساله در ۲۹ نوامبر (۸ آذر) برگزار می‌شود. نامگذاری این روز توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۷۷ به منظور نشان دادن توجه جهانی به مشکلات جامعه فلسطینی انجام شده‌است.

آژانس آنروا ضمن تاکید بر لزوم برقراری فوری آتش‌بس در نوار غزه، تاکید کرد این باریکه از اکتبر ۲۰۲۳ شاهد شدیدترین بمباران‌ها و حملات علیه غیرنظامیان از جنگ جهانی دوم است.

این نهاد همچنین اعلام کرد این دومین بار است که در این مناسبت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بدون بازدارندگی بین‌المللی تداوم می‌یابد.

شبکه خبری الجزیره پیشتر از شهادت ۱۸ تن در پی بمباران مداوم رژیم صهیونیستی به نوار غزه از صبح امروز (شنبه) خبر داد.

پیشتر لوئیس واتریج، از مسؤولان عالی‌رتبه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) ضمن هشدار نسبت به اینکه وضعیت ساکنان شهر غزه بسیار غم‌انگیز و فاجعه‌بار است، خاطرنشان کرد که ساکنان باقیمانده در شهر غزه در پی فقدان سرپناه کافی، به ساختمان‌های بمباران شده و یا زیر پارچه‌ها، ورقه‌های پلاستیکی و پتوها پناه می‌برند.

وی در ادامه افزود که در امان ماندن از باد و باران تقریبا امری محال و غیرممکن شده است و کمک‌های امدادی و تجهیزات بسیار کمی باقی مانده است.

از سوی دیگر، آژانس آنروا اعلام کرد با ۸۲ مورد تلاش و همچنین ۹ تلاش سازمان ملل برای ورود کمک‌های به شمال غزه مخالفت شده است و شرایط بقا برای حدود ۶۵ تا ۷۵ هزار نفر که تخمین زده شده که در شمال نوار غزه باقی می‌مانند در حال کاهش است.

پیشتر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «در روزهای آتی، ایالات متحده بار دیگر می‌کوشد تا با همکاری ترکیه، مصر، قطر، اسرائیل و دیگر طرفین، در غزه آتش‌بس برقرار کرده، اسباب تبادل اسرا را فراهم کرده و جنگ را به‌گونه‌ای تمام کند که حماس در قدرت نباشد.»

بر اساس این گزارش، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی طرح آتش‌بس با لبنان را در روز سه‌شنبه تصویب کرد و از روز چهارشنبه که این طرح وارد فاز اجرایی شده، درخواست‌های بین‌المللی برای تلاش در راستای برقراری آتش‌بس در جنگ غزه نیز افزایش یافته است.

از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۲۱ روز می‌گذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی‌آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می‌دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین‌المللی اعلام کرد هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و حدود ۵۰ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا