سلسله همایشهای «بانوان بهشت» افتتاح شد/ تجلیل از بانوان پیشکسوت در عرصه هیأت
همزمان با برگزاری همایش «بانوان بهشت» در تهران، تجلیل از بانوان پیشکسوت عرصه هیأت در سراسر کشور آغاز شد.
به گزارش ایسنا، سومین همایش «بانوان بهشت» برای تجلیل از پیشکسوتان، مداحان، پژوهشگران، مدیران هیئات، سخنرانان و فعالان عرصه هیأت داری بانوان، در تهران برگزار شد.
این همایش افتتاحیه سلسله همایشهای تجلیل از بانوان فعال در این عرصه، در سراسر کشور است که به همت بنیاد دعبل خزاعی از شهادت تا ولادت حضرت زهرا (س) برگزار میشود.
حجتالاسلام مجید باباخانی -رئیس سازمان هیأت و تشکلهای دینی- در این همایش گفت: همایشی که تحت عنوان «بانوان بهشت» در حال برگزاری است، برای تکریم پیشکسوتان عرصه هیأت در شهر تهران، مسئولین هیئاتی که در بخش بانوان صاحب کسوت هستند و مداحانی که سابقه قابل توجهی در حوزه ستایشگری در بین بانوان دارند برنامه ریزی شده است.
حجتالاسلام باباخانی تصریح کرد: وظیفه مجموعه بنیاد دعبل خزاعی در مقام اول این است که برای تکریم پیشکسوتان عرصه هیأت، در حوزه ستایشگری، مدیریت هیأت و در عرصههای مختلفی که خادمی جریان هیأت کشور را انجام میدهند، بکوشد.
وی بیان کرد: افراد، از طریق ارتباطات مجموعه بنیاد دعبل خزاعی با شبکههای هیأت در سطح کشور، شورای هیأت و مداحان بانوان، مجموعه خانه مداحان، کانون مداحان و… شناسایی و بخشی از پیشکسوتان این عرصه مورد تجلیل قرار گرفتند.
رئیس سازمان هیأت و تشکلهای دینی ادامه داد: بنیاد دعبل خزاعی با پیشنهاد چند تن از مداحان قدیمی و خادمان اهل بیت (ع) و ابتکار رهبر انقلاب تاسیس شد و تاکنون نیز به یاری خدا منشأ خیرات و برکات زیادی بوده است. رسالت اصلی این مجموعه نیز تکریم پیشکسوتان عرصه هیأت بوده و هست. در سالهای اخیر این مجموعه توجه ویژه خود را به بخش بانوان به عنوان بخش مهم و معظم فعالیت هیئات معطوف و فعالیتهای خود را با این رویکرد آغاز کرده است.
حجتالاسلام باباخانی اظهار کرد: دو مرحله دیگر که بنیاد دعبل خزاعی در دوره جدید دنبال میکند، حمایت از برنامههای فاخر هیئات و تکریم فعالان فرهنگی عرصه هیأت است که این حرکت در سالهای اخیر آغاز شده اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد.
وی با اشاره به نقش ویژه بانوان در جامعه و به ویژه هیئات افزود: در هیئات، از حضرت صدیقه طاهره (س) آموختهایم که وقتی دست امام جامعه بسته میشود نقش بانوان آغاز میشود و از زینب کبری (س)نیز آموختهایم که وقتی امام به مذبح میرود و شهید میشود نقش بانوان تازه آغاز میشود. رسالت بانوان در ایستادگی و مقاومت از ابتدای تاریخ برجسته بوده و حتی در دوران دفاع مقدس نیز خود را نشان داد.
رئیس سازمان هیأت و تشکلهای دینی در پایان گفت: امروز نیز در جامعه ما نقش بانوان بیش از پیش برجسته است. این را میتوان از فعالیتهای اجتماعیشان به عنوان نیمی از جامعه تا نقش تربیتی که در خانه ایفا میکنند به خوبی دریافت.
گفتنی است در این همایش، با حضور حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حسین طاهری مداح پیشکسوت، اکبر بازوبند خادم الحسین و جمعی دیگر از پیشکسوتان عرصه مداحی، از ۳۳ بانوی فعال در عرضه هیأت و هیأت داری تجلیل و «نشان فاطمه» به آنها اهدا شد. به طور کلی قرار است تا روز ولادت حضرت زهرا (س)، از ۱۷۰ بانوی مداح و سخنران و هیأتی در سراسر کشور تجلیل شود.
انتهای پیام