وضعیت سینما و تئاتر چگونه است؟

در این خبرنامه به مرور چندین موضوع تازه از دنیای سینما و تئاتر خواهیم پرداخت.

حسین حسینیان قصد دارد نمایش «بعد از افتادن» که از آثار منتخب بیست و سومین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران است، دوباره به روی صحنه ببرد.

«بعد از افتادن» یکی از آثار برجسته بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران بوده که با کارگردانی حسین حسینیان موفق به کسب چندین جایزه از جمله تندیس بهترین کارگردانی، بهترین بازیگری زن و رتبه دوم در بازیگری مرد و همچنین در نویسندگی نمایشنامه گردیده است.

حسینیان که از اعضای گروه تئاتر «لیو» و فعال در آثار مختلف به کارگردانی حسن معجونی بوده، این نمایش را در سال ۱۴۰۰ در عمارت نوفل لوشاتو و همچنین سالن اصلی تالار مولوی اجرا کرده که با استقبال قابل توجهی از سوی تماشاگران و علاقه‌مندان به تئاتر مواجه شد.

او پس از سه سال، مجدداً با این اثر نمایشی که توسط روزبه کاظمی به نگارش درآمده، روی صحنه خواهد رفت.

در حال حاضر «بعد از افتادن» مراحل پایانی تمرینات خود را پشت سر می‌گذارد و به زودی اجراهای عمومی خود را آغاز خواهد کرد. جزئیات مربوط به گروه، زمان و مکان اجرای «بعد از افتادن» به زودی اعلام خواهد شد.

عکس از الهام قشقایی است.

بلیت نیم‌بها برای سه‌شنبه «خجالت نکش ۲»

این سه‌شنبه می‌توانید فیلم «خجالت نکش ۲» را با بلیط نیم‌بها در فیلم‌نت مشاهده کنید.

به گزارش روابط عمومی فیلم‌نت، بلیت آنلاین فیلم سینمایی «خجالت نکش ۲» در روز سه‌شنبه 27 آذر ۱۴۰۳ به صورت نیم‌بها عرضه خواهد شد و هر فردی که در این بازه برای تماشای فیلم اقدام کند، بلیت ۴۰ هزار تومانی دریافت خواهد کرد. این پیشنهاد همچنین هفته گذشته با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد.

فیلم سینمایی «خجالت نکش ۲» از تاریخ سه‌شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۲۰ در بخش سینما آنلاین فیلم‌نت به نمایش درآمده است.

این اثر سینمایی به تهیه‌کنندگی امیر پروین‌حسینی، کارگردانی رضا مقصودی و نویسندگی افرا جورابلو به تازگی اکران خود را در سینماها به پایان رسانده و با فروش عالی و استقبال زیاد رو به رو شده است.

این فیلم کمدی در سال ۱۴۰۲ و با مدت زمان ۹۵ دقیقه ساخته شده است.

بازیگران فیلم «خجالت نکش ۲» شامل احمد مهرانفر، شبنم مقدمی، بهاره کیان‌افشار، بهرنگ علوی، محمد معتضدی، سعید امیرسلیمانی و مجید شهریاری هستند.

داستان «خجالت نکش ۲» حول محور قنبر و صنم می‌چرخد که پس از وقایع قسمت قبلی با چالش‌های جدیدی در زندگی مشترکشان مواجه می‌شوند. در این فیلم، لحظات عاشقانه، طنز و ماجراجویی‌های بی‌پایان شخصیت‌های «خجالت نکش ۱» ادامه خواهد داشت.

سینما فرهنگ آذرشهر افتتاح شد

سینما فرهنگ آذرشهر با حضور حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل مؤسسه سینماشهر و سیدمحمدحسین بلاغی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه سینما شهر، سینما فرهنگ آذرشهر که توسط مؤسسه سینماشهر تجهيز و به‌روز شده است، پس از فرآیند به‌روزرسانی، با حضور مدیرعامل مؤسسه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، فرماندار، اعضای شورای شهر و جمعی از مردم آذرشهر به افتتاح رسید.
این آذرشهر سال‌ها از وجود سینما بی‌بهره بود و فقط گاهی سالن هلال این شهر به نمایش فیلم می‌پرداخت که آن هم پس از سال‌های طولانی بسته شد. حال سینما فرهنگ با ظرفیت ۱۴۲ صندلی به خدمات‌رسانی خواهد پرداخت. همچنین این سینما مجهز به ۱۲ صندلی وی‌آی‌پی است و در مرکز شهر قرار دارد.
حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل مؤسسه سینماشهر در این مراسم به توسعه سینمای ایران پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ما جزو کشورهایی هستیم که تنها فیلم‌های تولید داخلی را بر روی پرده نمایش می‌دهیم.
وی افزود: سینمای ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به سینمایی معتبر در جهان تبدیل شده و برای ادامه حیات سینما نیاز به همکاری مردم و حمایت مسئولان داریم.
ایل‌بیگی تأکید کرد: مردم با خرید بلیط و حضور در سینما می‌توانند حامی سینما شوند و زمینه‌ساز تعالی این هنر باشند.
وی ادامه داد: ما تمام تلاش خود را برای گسترش هنر و تحقق عدالت اجتماعی به‌کار می‌بندیم و کوشش داریم رضایت خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان را در نقاط مختلف ایران فراهم کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم افتتاح سینما فرهنگ در آذرشهر، عدالت فرهنگی و توسعه متوازن را دو اصل اساسی در سیاستگذاری‌های فرهنگی کشور عنوان کرد.
سیدمحمدحسین بلاغی اظهار داشت: تمام مردم ایران و در هر نقطه از این سرزمین شایستگی بهره‌مندی از امکانات فرهنگی و هنری را دارند. در دولت سیزدهم و نیز در دولت وفاق ملی تأکید بر این است که توسعه متوازن در حوزه فرهنگ و هنر و هم‌چنین تحقق عدالت فرهنگی صورت گیرد.
 

کارگردانی آزاده مویدی‌فرد در جشنواره نمایش عروسکی تهران-مبارک

نمایش عروسکی «سُر سُر، سُرسُره» به کارگردانی آزاده مویدی‌فرد در بخش ویژه خردسال و کودک بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک به صحنه می‌رود.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، آزاده مویدی‌فرد به عنوان کارگردان، بازیگر، بازی‌دهنده و صداپیشه‌ی معروف عروسکی، این‌بار به عنوان کارگردان به تئاتر می‌آید با اثر عروسکی «سُر سُر، سُرسُره».

آزاده مویدی‌فرد تا کنون کارگردانی پروژه‌های تلویزیونی و صداپیشگی بیش از ۶۰ عروسک را بر عهده داشته و از مهم‌ترین آثار او می‌توان به «بیژن»، «چرا»، «پیم و پم»، «نینی»، «شهر موش‌ها»، «شهرک کلیله و دمنه»، «گل بهار» و «سپیده» اشاره کرد.

نمایش عروسکی «سُر سُر، سُرسُره» به نویسندگی کیمیا باقری بر اساس یک داستان کوتاه از حمزه صالحی طراحی شده است.

این اثر نمایشی در بخش ویژه خردسال و کودک بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک با شرکت ۲۰ دانشجوی تئاتر به اجرا در خواهد آمد.

اطلاعات مربوط به بازیگران، عوامل، محل و زمان اجرای این اثر نمایشی عروسکی به زودی توسط دبیرخانه بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک منتشر خواهد شد.

 
 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا