سه‌شنبه 5 آبان 1405

جاذبه و نکنه های ال کلاسیکو فوتسال ایران؛ بطری ها در میدان رقصیدند

آذربایجان شرقی دیدار ال کلاسیکو در دنیای فوتسال ایران همچون همیشه با حواشی متعددی همراه بود.

فوتسال در کشور ما بیشتر از آنکه با چهره جذاب خود جلوه گری کند، به فضایی پر از مسائل و حواشی ناپسند گره خورده است. اگر به داستان های حاشیه ای و جذاب علاقه دارید، مسابقات لیگ برتر فوتسال گزینه ای ایده آل برای شما محسوب می شود.

در اغلب جنبه های فوتبال و فوتسال ایران نمی توان نمره قابل قبولی داد، اما موضوعی که در حال حاضر اهمیت دارد، فرهنگ هواداری است؛ آرمانی که به وضوح از آن فاصله داریم.

ریشه داران این فرهنگ به عمق جامعه بازمی گردد؛ مشکلی که سال های سال به فراموشی سپرده شده و به نظر نمی رسد به این زودی ها نیز برطرف شود.

به عنوان مثال، تصور کنید که شما به همراه فرزند خود در ورزشگاه یا سالن ورزشی حضور دارید. شور و عشق شما نسبت به تیم محبوب تان موجب افزایش ضربان قلب تان می شود، اما با اشتباه بازیکن تان یا حرکتی از سوی بازیکن حریف که مورد پسند شما نیست، چه می کنید؟ اگر شما شروع به توهین کنید، این یک مسئله است، اما حتی اگر شما چنین واکنشی نداشته باشید، فرزندتان در آن فضا قرار دارد و این رفتار را از شما خواهد آموخت.

هفته نوزدهم لیگ برتر نیز از حواشی خالی نبود. یکی از حساس ترین دیدارها میان تیم های مس سونگون ورزقان و گیتی پسند اصفهان در سالن پورشریفی تبریز برگزار شد که در نهایت، پیروزی چهار بر دو اصفهانی ها باعث فاصله گرفتن شاگردان حمید بی غم از قهرمانی شد.

ظرفیت سالن پورشریفی تبریز ساعات پیش از آغاز مسابقه به طور کامل پر شد. انبوهی از تماشاگران نیز در جلوی درب های ورودی تجمع کرده بودند. خبرنگاران در همه جا، از ملزومات سالن گرفته تا دور و بر، در کنار هواداران مس سونگون حضور داشتند و جوی خوشایند به سالن بخشیده بودند.

در حین برگزاری بازی و در حالی که گیتی پسند از رقبا جلو بود؛ چند تن از بازیکنان این تیم به نشانه مصدومیت به زمین افتادند. این رفتار موجب نارضایتی تماشاگران حاضر در سالن شد، اما وقت کشی یاران گیتی همیشه مشهود بود.

تماشاگران چندین بار بطری ها را به زمین پرتاب کرده و یک بار هم سیب به سمت بازیکن مصدوم پرتاب کردند. با این حال، پس از پایان بازی، کمتر کسی جرات داشت که به زمین برود. بطری های آب و نوشابه به طور همزمان از سکوها به سمت بازیکنان گیتی پرتاب شد و سبب شد که آن ها به سرعت به رختکن فرار کنند.

حمید بی غم، سرمربی تیم فوتسال مس سونگون ورزقان، پس از مسابقه در این باره اظهار داشت: «رفتارهای نامناسبی مانند ریختن آب بر روی زمین، زمین خوردن های غیرطبیعی و تأخیر عمدی در شروع نیمه دوم، از شأن باشگاه گیتی پسند به دور است. این رویدادها نشان دهنده از دست رفتن اخلاق در رقابت ها هستند.»

باشگاه فوتسال گیتی پسند اصفهان نیز با انتشار چند ویدیو در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «بازیگران تیم فوتسال گیتی پسند توسط هواداران مس سونگون با بارش بطری ها مواجه شدند که منجر به مصدومیت علیرضا رفیعی پور گردید.»

البته این اولین بار نیست که چنین حوادث تلخی رخ می دهد. بارها در شهرهای مختلف از جمله اصفهان نیز شاهد این نوع حواشی بوده ایم و به نظر می رسد حاشیه به بخشی جدایی ناپذیر از فوتبال و فوتسال ما تبدیل شده است.

مورد قابل توجه این است که هیچ بازیکنی لایق توهین و پرتاب بطری نیست و نه از طرف هواداران درست است که چنین الفاظی را به زبان بیاورند یا بطری پرتاب کنند. در نهایت، این درد بدون درمان نخواهد بود مگر اینکه مرهم آن از خود ما آغاز شود؛ باید از خودمان شروع کنیم و آینده ای بهتر بسازیم.

آخرین اخبار

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه

به گزارش خبرآنلاین، ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی...

رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیام آیت الله سید مجتبی خامنه...

رفغ مشکل فنی، و فعالیت مجدد ایتنا

به اطلاع خوانندگان و کاربران گرامی ایتنا می‌رسانیم: همانطور که...

مدیرعامل اتحادیه دام سبک: قیمت منطقی هر کیلوگرم لاشه گوسفندی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام...

سندرم «کم‌ آوردن در ورزش»؛ چرا مردان در سکوت رنج می‌کشند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بی‌بی‌سی:...

تبیین برنامه‌های آئین روز دانش‌آموز در سراسر کشور

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان از برگزاری راهپیمایی...

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فروش دلار سهمیه‌ای چقدر ضرب بازار ارز را گرفت؟

بانک مرکزی به دنبال افزایش نوسانات بازار ارز، در...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

تبلیغات متنی