علی نظری جویباری و امیر قلعه نویی دو دوست قدیمی هستند که تاریخ دوستی آن ها به اولین دوره سرمربیگری قلعه نویی در باشگاه استقلال بازمی گردد، زمانی که جویباری به عنوان سرپرست تیم فعالیت می کرد. اکنون، او در مقام مدیرعامل باشگاه استقلال قرار دارد و در شرایطی که این تیم به بحران های زیادی دچار است، در حال یک سرمربی جدید است.
بر اساس تصویری که منتشر شده، به نظر می رسد سرمربی تیم ملی در حال گفت وگو با جویباری است و طبق اطلاعاتی که از سوی یکی از صفحات مجازی به اشتراک گذاشته شده، قلعه نویی در مورد ماتزاری از جویباری سؤال کرده و مدیرعامل استقلال نیز به روند مثبت مذاکرات اشاره نموده است.
امروز، قلعه نویی و نظری جویباری به دعوت فدراسیون فوتبال در مراسم رونمایی از ماکت ساختمان جدید فدراسیون حضور پیدا کردند و در حاشیه این رویداد فرصتی برای گفت وگوی چند دقیقه ای به دست آوردند.
