یکشنبه 3 آبان 1405

مدارک خرید سلاح از ایران و کره شمالی را ارائه دهید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل از آمریکا و انگلیس خواست مدارک مستند ادعای خود درباره خرید تسلیحات از ایران و کره شمالی را ارائه کنند.

نبنزیا که این درخواست را در شورای امنیت مطرح کرد، همچنین خواستار به رسمیت شناختن انتشار اطلاعات نادرست در این شورا شد و ادعاهای واشنگتن و لندن درباره خرید سلاح توسط روسیه از ایران و کره شمالی را کذب و بی اساس توصیف کرد.

دو روز پیش نیز نبنزیا گزارش‌ها درباره اقدام مسکو برای خریداری سلاح و تسلیحات نظامی از کره شمالی را به شدت رد و آن را خبری سازی رسانه‌های غربی عنوان کرده بود. وی دراین‌باره در پاسخ به خبرنگاران گفت: من چیزی نشنیده‌ام و فکر می‌کنم این هم یک فیک‌نیوزِ دیگر باشد.

«الکسی وینِنکو»، استاد دانشگاه دولتی مسکو هم این نوع گزارش‌ها و اطلاعات را رد و تأکید کرد: چنین گزارش‌هایی از رسانه‌های آمریکایی تنها موجب خنده است و به منظور ایجاد تأثیرات منفی بر روسیه منتشر می‌شوند.

به تازگی نیویورک تایمز در گزارشی مدعی شده است که براساس تازه‌ترین اطلاعات طبقه‌بندی‌شده آمریکا، طولانی شدن جنگ اوکراین، روسیه را به سمت خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی بیشتری از کره شمالی و ایران سوق داده است.

نیوریورک‌تایمز به نقل از یک مقام دولتی آمریکا مدعی شد که خریدهای تسلیحاتی روسیه نشان‌دهنده این است که آثار تحریم‌های تحت هدایت آمریکا علیه مسکو، شروع به خودنمایی کرده و توان روسیه را برای ادامه حمله به اوکراین، کاهش داده است.

همچنین روز چهارشنبه، وزارت امور خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که شماری از مقامات نظامی از جمله رؤسای نهادهای اجرای قانون و رؤسای شرکت‌های تسلیحاتی اروپا را تحریم کرده است. در بیانیه صادره از سوی وزارت امور خارجه روسیه در این خصوص آمده است که تحریم‌های مذکور در واکنش به اقدام مشابه بروکسل علیه مسکو و تسلیح اوکراین به بهانه درگیری‌ها در کی یف به انجام رسیده است.

با آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، آمریکا و کشورهای اروپایی به منظور توقف پیشروی ارتش روسیه و حمایت از اوکراین، ضمن ارسال حجم زیادی از تسلیحات نظامی به اوکراین، تحریم‌های شدیدی را علیه مسکو اعمال کردند. کشورهای غربی تحت هدایت آمریکا و اتحادیه اروپا هفته‌هاست مشغول ارسال تجهیزات و سلاح به اوکراین هستند و تا کنون هزاران قبضه اسلحه سبک و سنگین به همراه میلیون‌ها گلوله و فشنگ به این کشور فرستاده‌اند. ارسال تسلیحات غربی به اوکراین همواره با انتقاد بسیاری روبرو شده و بسیاری گفته‌اند که ارسال حجم زیاد سلاح‌های غرب به اوکراین به تشدید تنش در جریان درگیری‌ها در این کشور اروپای شرقی منجر خواهد شد.

آخرین اخبار

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گوجه‌فرنگی پخته خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معمولاً...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

تبلیغات متنی