شنبه 9 آبان 1405

دلار جهانی صعودی شد

امروز، دوشنبه (۳۱ اکتبر) پس از آن که داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده به فشارهای تورمی مداوم اشاره کرد، دلار افزایش یافت و این موضوع نشانه‌ای از کاهش سرعت کمپین سخت‌گیرانه سیاست‌های پولی تهاجمی فدرال رزرو آمریکا خواهد بود.

به نقل از اینوست، دلار در تجارت آسیا به‌طور کلی بالاتر رفت، به ویژه در برابر ین ژاپن، بیش از ۰.۵ درصد افزایش داشت و به بالای سطح ۱۴۸ ین رسید.

ین آخرین بار ۱۴۸.۰۸ در برابر دلار معامله شد که تحت فشار تصمیم بانک مرکزی ژاپن (BOJ) برای نگه داشتن نرخ‌های بهره فوق‌العاده پایین بود.

پوند و یورو هر کدام حدود ۰.۱ درصد در برابر دلار کاهش یافتند که پس از کاهش امیدها به تغییر رویکرد فدرال رزرو، بخشی از ضررهای هفته گذشته جبران شد.

کارول کنگ، استراتژیست ارزی در بانک مشترک المنافع استرالیا می‌گوید: بازارها به نوعی انتظار چرخش فدرال رزرو روی سیاست‌های پولی را داشتند اما من فکر می‌کنم با توجه به انعطاف‌پذیری اقتصاد و به ویژه میزان تورم بالا، این مورد خیلی زود است.

داده‌های روز جمعه نشان داد که هزینه‌های مصرف‌کننده ایالات‌متحده در ماه سپتامبر بیش از حد انتظار افزایش یافته است، در حالی که فشارهای تورمی اساسی همچنان تحت حباب هستند.

انتظار می‌رود که فدرال رزرو پس از پایان جلسه تعیین سیاست این هفته در روز چهارشنبه، ۷۵ واحد پایه (bp) دیگر افزایش نرخ بهره را ارائه دهد.

اگرچه استرلینگ در مسیر رشد ماهانه نزدیک به چهار درصد است اما آخرین بار ۰.۱۲ درصد کاهش یافت و به ۱.۱۶۰۰ دلار رسید، استرلینگ پس از برنامه اقتصادی نخست‌وزیر سابق بریتانیا، لیز تراس که ماه گذشته آشفتگی بازار را برانگیخت، بهبودی قوی را رقم زده است.

سرمایه‌گذاران از زمان انتصاب نخست‌وزیر جدید، ریشی سوناک که متعهد شده است کشور را از یک بحران عمیق اقتصادی خارج کند، کمک دریافت کرده‌اند.

کنگ گفت: «استرلینگ واقعاً طی چند هفته گذشته کمی بهبود یافته و من فکر می‌کنم که بسیاری از این موارد واقعاً بازتابی از آشفتگی بازار قبلی و کاهش ابهامات سیاست‌های بریتانیاست.»

یورو آخرین بار ۰.۹۹۵۳۵ در برابر دلار بود به همین ترتیب به سمت افزایش ماهانه بیش از یک درصدی پیش رفت که اولین بار از ماه مه چنین رویکردی را شاهد بودیم.

کنگ گفت: «یورو نیز از کاهش شدید اخیر قیمت گاز سود کرده است، اگرچه من شک دارم که این روند ادامه یابد».

پیش از تصمیم بانک مرکزی در هفته جاری، دلار استرالیا ۰.۰۹ درصد افزایش یافت و به ۰.۶۴۱۷ دلار رسید.

انتظار می‌رود که بانک مرکزی استرالیا (RBA) در نشست سه‌شنبه خود، نرخ بهره را ۲۵ واحد افزایش دهد هنگامی که تورم در سه ماهه گذشته به بالاترین حد خود در ۳۲ سال گذشته رسیده است.

کیوی با ۰.۱ درصد افزایش به ۰.۵۸۲۱۵ دلار رسید اما در مسیر رشد ماهانه بیش از سه درصدی قرار داشت که دو ماه متوالی زیان را معکوس کرد.

شاخص دلار آمریکا در برابر سبدی از ارزها، روی ۱۱۰.۸۱ ثابت شد و از پایین‌ترین سطح یک ماهه ۱۰۹.۵۳ در هفته گذشته فاصله گرفت.

آخرین اخبار

تراکتور با پرواز غیرمستقیم راهی عمان می‌شود

به گزارش تابناک؛ دیدار تیم‌های تراکتور ایران و نفتچی...

چک‌های وصول‌نشده و انتقالی مبنای مالیات شدند/ امکان اعتراض وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برزگری، معاون تحول هوشمندسازی سازمان...

عضو کمیسیون اجتماعی: ترمیم قدرت خرید بازنشستگان و حقوق‌بگیران ضرورت دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معیشت بازنشستگان و حقوق‌بگیران...

سوء استفاده کلاهبرداران سایبری از اعتبار خریدهای قسطی شهروندان

معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به افزایش...

اولین مرکز داده فضایی گوگل فعال شد؛ هوش مصنوعی از مدار زمین شعر سرود

گوگل با فعال‌سازی نمونه اولیه مرکز داده فضایی خود،...

عدالت شهری؛ حق فراموش‌ شده گروه‌های آسیب‌پذیر

عدالت شهری فراتر از توزیع امکانات و توسعه زیرساخت‌ها،...

یک تفاوت مهم میان انسان و هوش مصنوعی؛ واکنش هوشمندانه نشانه خودآگاهی نیست

پژوهشگران دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ دریافته‌اند که شباهت رفتاری...

جلسه صبحگاهی برای جابجایی متدین با تاجرنیا

اگرچه چند روزی است که مصطفی متدین حکم مدیرعاملی...

سپاه: چهارمین نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی نیروی دریایی سپاه...

مدیرعامل شرکت ملی گاز: مصرف گاز در ۵ روز ۳۰ درصد بالا رفت!

به گزارش همشهری آنلاین، به گفته سعید توکلی، مدیرعامل...

حمایت جمهوری آذربایجان از امارات در سازمان ملل به جای ترکیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرغم اقدامات آنکارا و رئیس...

علیرضا دبیر: حضرت عباسی جفتش طلا بود!

به گزارش تابناک، رقابت‌های امروز کشتی آزاد قهرمانی جهان...

لاپید: مخالفان نتانیاهو در انتخابات پیروز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «یائیر لاپید» در پستی در...

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

وایمو برای عرضه روبوتاکسی در ژاپن و بریتانیا به سراغ تویوتا رفت

شرکت وایمو، زیرمجموعه خودران آلفابت، اعلام کرد که از...

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

تبلیغات متنی