افشای پاول دورف: تلگرام فرانسه را ترک خواهد کرد اما به حریم خصوصی آسیب نخواهد زد

پاول دوروف در بیانیه ای اعلام کرد: تلگرام به جای اینکه در بازارهایی نظیر فرانسه فعالیت کند، ترجیح می دهد از آنها خارج شود تا از طریق تعبیه بک دورهای رمزگذاری (کلیدهایی برای رمزگشایی داده ها) امنیت پیام های خصوصی کاربران را به خطر بیندازد.
پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، از تهدیدات فزاینده ای که حریم خصوصی پیام رسانی را در فرانسه و سایر کشورهای اتحادیه اروپا به خطر می اندازد، ابراز نگرانی نموده و تأکید کرد که تلگرام حاضر نیست به خاطر این تهدیدات، بک دورهای رمزگذاری را که حریم خصوصی کاربران را مختل می کند، ایجاد کند و از برخی بازارها کناره گیری خواهد کرد.
به نقل از ایتنا از ایسنا، او در پیامی که در کانال تلگرام خود منتشر کرده، به تلاش های روزافزون اتحادیه اروپا اشاره کرد که به منظور کاهش امنیت پیام رسانی، در پی اضافه کردن بک دورها هستند. این روش به مقامات اجازه می دهد رمزگذاری را دور بزنند و به داده های خصوصی کاربران دسترسی پیدا کنند.
دوروف به اقدامات قانونی تازه تصویب شده توسط قانونگذاران فرانسوی و اتحادیه اروپا که برنامه های پیام رسان مانند تلگرام را ملزم به ایجاد بک دورهایی برای دسترسی به اطلاعات پلیس می کند، اشاره کرده و به عزم تلگرام برای حفظ حریم خصوصی دیجیتال تأکید کرد.
او ادامه داد: تلگرام برای حفظ اصول خود، ترجیح می دهد از هر مارکی کناره گیری کند تا اینکه با بک دورهایی به امنیت پیام های کاربران آسیب برساند. درهای پشتی از سوی مجرمان قابل سوءاستفاده خواهند بود.
دوروف در پیامش خاطرنشان کرد که یکی از بزرگترین خطرات بک دورها این است که می توانند نه تنها توسط مقامات، بلکه توسط هکرها و عوامل خارجی نیز مورد استفاده قرار گیرند.
وی تصریح کرد: بر اساس اصول فنی، این امر غیرممکن است که تضمین کنیم فقط نیروهای پلیس به بک دور دسترسی خواهند داشت و تأکید کرد که بک دورها می توانند حریم خصوصی پیام های کاربران را در معرض خطر قرار دهند. او توضیح داد که مجرمان به احتمال زیاد به سمت برنامه های کمتر شناخته شده می روند و از شبکه های خصوصی مجازی (VPN) برای پنهان ماندن استفاده می کنند که نتیجه این عمل، بی اثر کردن این مقررات خواهد بود.
او اضافه کرد که در حالی که تلگرام به دستورات قضایی معتبر در برخی حوزه ها، مانند افشای آدرس های آی پی و شماره تلفن های مرتبط با جرم پایبند است، تاکنون هرگز هیچ پیام خصوصی ای را ن divulged نکرده است و در طول 12 سال گذشته، حتی یک بایت از پیام های خصوصی را افشا نکرده است.
بر اساس قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا، در صورت ارائه حکم قضایی معتبر، تلگرام تنها آدرس های آی پی و شماره تلفن مظنونین را فاش خواهد کرد و نه پیام ها را.
دوروف از حامیان حریم خصوصی خواست تا ارتباط خود را با قانونگذاران حفظ کنند و رمزگذاری را به عنوان ابزاری مؤثر برای حمایت از حریم خصوصی و ایمنی عموم ترویج دهند، نه اینکه آن را به چشم ابزاری برای ارتکاب جرم بنگرند. او اظهار داشت: از دست دادن این سطح از حفاظت، بسیار غم انگیز خواهد بود. نبرد هنوز به پایان نرسیده است.
با وجود اینکه در ماه مارس، مجلس ملی فرانسه پیشنهادی برای اجازه دسترسی مخفی به پیام های خصوصی را رد کرد، دوروف بر این باور است که جنگ اتحادیه اروپا علیه حریم خصوصی دیجیتال همچنان ادامه دارد.
دوروف درخصوص تهدیدات حریم خصوصی و آزادی در اتحادیه اروپا هشدار داده و در عین حال درگیر پرونده ای حقوقی در فرانسه به اتهام تسهیل فعالیت های مجرمانه در پلتفرم تلگرام است.
بر اساس گزارشی از کوین تلگراف، دادستان های فرانسوی اعلام کرده اند که در صورت محکومیت، دوروف ممکن است با 10 سال حبس و جریمه نقدی 550 هزار دلاری مواجه شود.