مأموران کلانتری ۱۴۸ انقلاب موفق به شناسایی و دستگیری فردی شدند که با ترفندهای متقلبانه، بیش از ۵۰ دستگاه لپتاپ را به سرقت برده بود.
سرهنگ کیانوش نظری، رئیس کلانتری سوم پلیس پیشگیری تهران، در این خصوص اظهار داشت: تحقیقات حاکی از آن است که متهم پیشتر به خاطر کلاهبرداری و جرایم مشابه دارای سوابق کیفری سنگین بوده و در حال سپری کردن دوران ۱۰ سال زندان، موفق به فرار از زندان شده است.
شیوه فریب مالباختگان
این داستان با انتشار یک آگهی برای فروش لپتاپ در سایت دیوار آغاز شد. کلاهبردار با هویت تقلبی، خود را بهعنوان خریدار معرفی کرده و در مکانهای مختلف مانند پاساژها و دفاتر جعلی با فروشندگان قرار ملاقات میگذاشت.
این سارق پس از بررسی ظاهری کالا و ارائه رسیدی جعلی به بهانههای مختلف محل را ترک کرده و دیگر برنمیگشت.
روایت یکی از مالباختگان
یکی از قربانیان این پرونده بیان کرد: برای فروش لپتاپ با دوستم به مکان خاصی در سعادتآباد رفتیم. خانمی ما را به اتاقی راهنمایی کرد و مردی که خود را خریدار معرفی مینمود، محصول را بررسی کرد.
وی گفت: حتی از او رسیدی با اثر انگشتش گرفتم. اما چند دقیقه بعد از اتاق خارج شد و ناپدید گردید. بعداً متوجه شدیم که آنجا یک دفتر اجارهای بوده و این خانم هیچ ارتباطی با فرد متهم نداشته است.
طعمه دوم چگونه گرفتار شد؟
مالباخته دیگری گفت: چند ماه پیش لپتاپم را برای فروش در آگهی قرار داده بودم. آن شخص بهمن آدرس ساختمانی نزدیک مترو شهید قدوسی را داد و خود را کارمند یک شرکت بیمه معرفی کرد. لپتاپ را به او تحویل دادم تا شماره سریالش را بررسی کند، اما وقتی از اتاق خارج شدم، دیگر خبری از او نبود. نکته عجیبتر این بود که شب قبل از این اتفاق، تمامی دوربینهای مداربسته ساختمان به سرقت رفته بود.
