تاثیر تشکیل یک سوراخ بزرگ تاجی روی خورشید بر زمین چیست؟
۰۷:۰۰ – ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی – سرگئی بوگاچوف، مدیر آزمایشگاه نجوم خورشیدی آکادمی علوم روسیه، اعلام کرد که بادهای خورشیدی در اطراف زمین تحت تأثیر یک حفره بزرگ تاجی که روی خورشید تشکیل شده است، شتاب زیادی خواهد داشت.
این دانشمند اشاره میکند که این بادها بعید است که طوفانهای مغناطیسی قوی ایجاد کنند.
به گفته وی، حفرههای تاجی روی خورشید به طور کلی پدیدهای متضاد با فعالیت خورشیدی در نظر گرفته میشوند و معمولاً در یک خورشید آرام رخ میدهند. اکنون پس از آغاز فعال سال، خورشید به طور محسوسی آرام شده است و در این زمینه چنین پدیدههایی شکل میگیرد.
این دانشمند تأکید میکند که نتیجه اصلی سوراخهای تاجی افزایش سرعت بادهای خورشیدی در اطراف زمین است. بنابراین، این سرعت باید امروز از حدود ۴۰۰ به ۶۰۰ کیلومتر در ثانیه افزایش یابد و ممکن است در طول هفته در این حد باقی بماند. این افزایش قابل توجه است؛ اما خطرناک نیست.
این دانشمند اشاره میکند که بادهای خورشیدی منجر به وخامت اوضاع در مغناطیس کره زمین میشود؛ اما بعید است که باعث ایجاد طوفان مغناطیسی شود. به طور کلی، حفرههای تاجی میتوانند باعث ایجاد طوفانهای مغناطیسی تا سطح III (قوی) شوند؛ اما در حال حاضر هنوز عوامل زیادی وجود دارد که مشخص نشدهاند. بنابراین نمیتوان پیش بینی دقیقی ارائه داد.
منبع: نووستی