جمعه 28 فروردین 1405

واشنگتن: ایالات متحده مجدداً به انجام آزمایش‌های هسته‌ای خواهد پرداخت

وزارت امور خارجه ایالات متحده امروز سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای ادعا کرد که ترامپ به چین پیشنهاد مذاکرات استراتژیک ارائه کرده است تا بدین وسیله به تثبیت روابط بپردازد و از ورود به مسابقه تسلیحاتی جلوگیری نماید.

خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم گزارش داده که در این بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا ادعا کرده است: این کشور برنامه دارد تا آزمایش‌های هسته‌ای را به شکل یکسان با روسیه و چین آغاز کند، همچنین واشنگتن تأکید کرده است که هرگز انفجارهایی به شکل مگاتن در جو انجام نخواهد داد. ترامپ بر این باور است که جهانی با تعداد کمتر سلاح‌های هسته‌ای مطلوب است و پایان پیمان استارت نو می‌تواند مقدمه‌ساز یک دوره جدید در زمینه ثبات راهبردی باشد.

آمریکا همچنین ادعا کرد که اطلاعی از هرگونه توافق ممکن با طرف روس پس از انقضای پیمان استارت نو ندارد.

این ادعاهای ناپخته و فریبنده از سوی آمریکا در شرایطی مطرح می‌شود که روسیه مدتی است به دنبال بحث و گفتگو درباره تمدید پیمان استارت نو با ایالات متحده است، اما واشنگتن همواره به بهانه‌های مختلف از این امر خودداری کرده است.

310310

آخرین اخبار

آموزش و پرورش: مدارس تا اطلاع ثانوی غیرحضوری شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : صداوسیما:...

هواشناسی: وزش باد شدید در تهران/ افزایش دما از جمعه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

تبلیغات متنی