۲۳:۱۱ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
در ادامه مسابقات هفته بیست و سوم لیگ سری آ ایتالیا، دو تیم آتالانتا و تورینو به رقابت پرداختند که این مسابقه با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در این دیدار، ابتدا جیمسیتی در دقیقه ۳۵ توانست تیم برگامو را پیش بیاندازد، اما تورینو با گلزنی ماریپان در دقیقه ۴۰ بازی را به تساوی کشاند. در این مسابقه، رتگی که در حال حاضر با لقب آقای گل سری آ شناخته می شود، موفق به تبدیل یک پنالتی برای میزبان نشد.
شاگردان گاسپرینی که در نیم فصل اول عملکرد درخشانی را از خود نشان داده بودند، در هفته های اخیر از روند موفقیت آمیز خود فاصله گرفته اند و همین موضوع باعث شده تا نسبت به ناپولی و اینتر، دو رقیب اصلی برای قهرمانی، عقب بیفتند. آن ها با ۴۷ امتیاز در مکان سوم جدول قرار دارند، در حالی که تورینو با ۲۷ امتیاز در رتبه یازدهم است.
