دوشنبه 31 فروردین 1405

اعظمی: نظامیانی ناشناخته در خدمت امام زمان (عج) با جانفشانی از امنیت کشور دفاع می کنند

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که سربازان گمنام امام زمان (عج) در معنای واقعی کلمه، گمنام هستند و به صورت شبانه روزی، در نقاط مختلف کشور با هدف تامین امنیت فعالیت می کنند.

ذبیح الله اعظمی به مناسبت فرا رسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، خاطرنشان کرد: از منظر من، زمانی که به ساختار دولت و نظارت مجلس می نگریم، وزارت اطلاعات یکی از وزارتخانه های حیاتی و اساسی به شمار می آید که با داشتن اساسنامه فعالیت می کند و زیر نظر رئیس جمهور عمل می کند و همچنین به مجلس شورای اسلامی نیز پاسخگو است. افرادی که در این نهاد فعالیت می کنند، شرف این را دارند که سرباز گمنام امام زمان (عج) شناخته شوند.

وی ادامه داد: این افراد در جامعه حتی قادر به شناساندن خود نیستند و از حقوق اجتماعی خود نیز محروم مانده اند. من افرادی را می شناسم که به عنوان سربازان گمنام، شبانه روز در نقاط مختلف کشور و همچنین در استان کرمان، که از نظر استراتژیک از اهمیت بالایی برخوردار است، با جان فشانی در راه تامین امنیت و آرامش کشور تلاش می کنند. این افراد حتی بدون اینکه کسی از وجود آنان آگاهی داشته باشد، به انجام وظایف خود ادامه می دهند، در حالی که در نقاطی که نیروی انتظامی یا ناجا حضور دارند، هم مردم آنان را مشاهده می کنند و هم از خدماتشان تقدیر به عمل می آید.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) واقعاً گمنام هستند و خدمات این عزیزان جز نزد امام زمان و خداوند، توسط هیچ کس دیگری دیده نمی شود. من به نوبه خودم این هفته را به این افراد عزیز تبریک می گویم و از زحمات و خدمات این عزیزان سپاسگزاری می کنم. از جمله خدمات ارزنده ای که این عزیزان انجام دادند، این بود که امسال با تلاش مستمر سربازان گمنام، هیچ گونه خللی در برگزاری مراسم سالگرد حاج قاسم به وجود نیامد. امنیت داخلی ما بدون تلاش های این سربازان گمنام امام زمان (عج) محقق نمی شد.

وی همچنین یادآور شد: در گذشته نیز افرادی که به رژیم صهیونیستی وابسته بودند در کرمان فعال بودند که در اولین اقدام، این افراد شناسایی و ضربه سنگینی به آنان وارد آمد. علاوه بر این، کشور ما دارای مرزهای وسیع با بیش از ۱۶ کشور است و سربازان گمنام با زحمات مداوم خود توانسته اند امنیت مرزهای کشور را حفظ کنند. این عزیزان به طور موثر در مقابله با جاسوسان خارجی و برون مرزی فعالیت های قابل توجهی را انجام داده اند.

وی افزود: سربازان گمنام امام زمان با جدیت و از جان گذشتگی، به اشکال مختلف به تأمین امنیت کشور و مبارزه با تروریسم پرداخته اند. جز امام عصر (عج) و خدای متعال، هیچ کس دیگری زحمات این عزیزان را نمی بیند. ما از آنان صمیمانه تشکر و قدردانی می کنیم.

آخرین اخبار

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

گزارش تازه نیویورک تایمز از زرادخانه ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک...

پنالتی‌ها درخشش ال‌چولو را به سایه می‌سایند؛ سوسیداد برای سومین بار قهرمان کوپادل‌ری می‌شود

استادیوم لاکارتوخا شاهد برگزاری دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا،...

خطیب‌زاده: هیچ یورانیوم غنی‌شده‌ای به ایالات متحده منتقل نخواهد شد

به گزارش ایسنا، «سعید خطیب‌زاده»، معاون وزیر امور خارجه...

دانشمندان هورمون طبیعی را کشف کرده‌اند که می‌تواند چاقی را معکوس کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیجیاتو:...

واکنش سازمان هواپیمایی به فروش بلیت توسط برخی سایت‌ها

به گزارش خبرآنلاین،مقصود اسعدی سامانی در خصوص بازگشایی ۶...

آمریکا با جنگ ایران خود را در یک دام «خودساخته» گرفتار کرد

به گزارش خبرآنلاین، پروفسور گریگوری ای. ددیس (Gregory A....

هواشناسی: بارش باران و کاهش دما در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: نتایج این نبرد شفاف است و ملت ایران بر تنگه هرمز تسلط دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام «علی شیرازی»، رئیس سازمان...

استراتژیست جمهوری‌خواه: ترامپ در پیش‌چشم ما به سرنوشتش می‌رسد

به نقل از خبرآنلاین، در اپیزود اخیر پادکست «لفت...

اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی درباره بازگشایی فرودگاه‌های کشور/ کدام مسیرها باز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه‌ای...

تبلیغات متنی