سه‌شنبه 15 اردیبهشت 1405

انتقاد روزنامه جوان از ابطحی: آیا طرفداران حصر موسوی و کروبی که آن‌ها را فتنه‌گر می‌خوانند، از جامعه ایران محسوب نمی‌شوند؟ / آیا بخشش این افراد می‌تواند به افزایش مشارکت مردم منجر شود یا موجب ناامیدی بیشتر آن‌ها خواهد شد؟

محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر خاتمی در دوران اصلاحات بیان کرده که آزادسازی موسوی و کروبی می‌تواند به افزایش مشارکت عمومی در انتخابات منجر شود.

ابطحی در یک پست اینستاگرامی اظهار داشته است: «بیست و پنجم بهمن امسال آغاز چهاردهمین سال حصر شیخ نازنین ما مهدی کروبی و مهندس عزیز و صادق ما، میرحسین موسوی و سرکار خانم زهرا رهنورد خواهد بود. اگر مسئله حصر حل شود، نشانه مهمی برای مهربانی دل‌ها بوده و بستر را برای فعالیت بیشتر مردم فراهم می‌آورد. برای ارتقاء مشارکت در انتخابات، بهتر است مجلس به عنوان محور اصلی امور قرار گیرد. اهمیت مجلس و امکان مشارکت زمانی محقق می‌شود که بیان شود مشکلات مزمن و به زمین مانده کشور مانند حصر، سیاست خارجی و تحریم‌های سنگین یا موضوع فیلترینگ که جامعه با آن درگیر است، به مجلس آینده واگذار می‌شود. برای به وجود آوردن مشارکت، باید دلایل لازم را فراهم کرد.»

روزنامه جوان در این زمینه نوشته است: اگر کسی حتی به اختصار با مشکلات مردم آشنا باشد، خواهد دانست که موسوی و کروبی سال‌هاست دیگر اهمیتی برای جامعه ندارند. اما می‌توانیم چند سؤال ساده از ابطحی مطرح کنیم: اول اینکه آیا اصرار اصلاح‌طلبان بر دغدغه‌های سیاسی در زمانی که دولت و مجلس را در اختیارداشتند، موجب غفلت از نیازهای اصلی مردم و دور شدن آن‌ها از اصلاح‌طلبان نشد؟ دوم اینکه آیا مخالفان موسوی و کروبی هم جزو مردم محسوب می‌شوند؟ آیا افرادی که از حصر این دو نفر حمایت می‌کنند و آن‌ها را فتنه‌گر می‌خوانند، به نظر ابطحی جزو ملت ایران هستند یا اینکه تنها حامیان موسوی و کروبی نباید جزو مردم قلمداد شوند؟ سوم اینکه موسوی و کروبی در آخرین انتخاباتی که شرکت کردند، پیش از تمام شدن انتخابات، پیروزی خود را اعلام کردند و پس از آن نتیجه را نپذیرفتند و ادعاهای بی‌سند تقلب را مطرح نموده و ماه‌ها کشور را به آشوب کشاندند. آیا عفو افرادی که ضد انتخابات کار کرده‌اند، می‌تواند موجب افزایش مشارکت مردم شود یا برعکس، باعث ناامیدی بیشتر آن‌ها خواهد شد؟

مردم در حال حاضر با مشکلات اقتصادی مواجه‌اند و از کشمکش‌های سیاسی خسته شده‌اند، با این حال برخی از اصلاح‌طلبان به طرز عجیبی دغدغه‌های سیاسی خود را دغدغه‌های مردم تلقی می‌کنند و از تاریخ درس نمی‌گیرند.

آخرین اخبار

ورود بیش از ۶۳۰ هزار نفر به ایران در روز‌های جنگ

آفتاب‌‌نیوز : سردار منتظرالمهدی در یادداشت خود...

آتش‌سوزی ۴ لنج در اسکله بندر دیّر

آفتاب‌‌نیوز : مجید عمرانی مسوول واحد آتش‌نشانی...

سی ان ان: همکاری اسرائیل و امارات در رصد حملات موشکی از الفجیره

بر اساس گزارش خبرآنلاین و به نقل از المیادین،...

حملات جدید اسرائیل به نبطیه و صور در جنوب لبنان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

معاون سیاسی سپاه: تردد در تنگه هرمز فقط با اجازه ایران انجام خواهد شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار یدالله جوانی...

پرداخت معوقات افزایش کالابرگ اردیبهشت در خرداد

به گزارش خبرآنلاین،با توجه به اعلام قبلی وزارت کار...

جان باختن سه نفر در پی یک بیماری حاد تنفسی؛ هانتاویروس چیست؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بی...

لغو جلسه دادگاه فساد نتانیاهو به بهانه شرایط امنیتی

به گزارش خبرآنلاین، رسانه‌ های صهیونیستی گزارش دادند که...

آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری مشهد

مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی مشهد از اعزام...

ترمز افزایش قیمت‌ها دربازار مرغ کشیده می شود/ عرضه مرغ گرم بزودی در بخشهایی از استان تهران

به گزارش خبرآنلاین، حشمت‌الله عسگری اظهار کرد: در یک ماه...

سه پیش‌نیاز حزب بارزانی برای همکاری با دولت الزیدی

طبق گزارشی از خبرآنلاین، «محما خلیل»، یکی از اعضای...

29سال خاطره از مردی که همه رفتارهایش منحصر به خودش بود

متن یادداشت دکتر رسول جعفریان را می خوانید: ...

طراحی داخلی چگونه به افزایش ماندگاری برند هتل کمک می‌کند؟

آفتاب‌‌نیوز : با توجه به اینکه طراحی...

چگونه تخفیف بیمه خودرو را به ماشین جدید منتقل کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز : در این راهنما، دقیق و...

رفلاکس بارداری؛ از فشار رحم تا تغییرات هورمونی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

روش تازه دانشمند جهان اسلام برای تحلیل بهتر داده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، نشست‌های «استپ» (STEP) در رویداد...

تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر رشد رفتاری کودکان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

واژگونی مینی‌بوس سرویس کارکنان در تهران همراه با ۱۵ نفر مصدوم

آفتاب‌‌نیوز : اورژانس تهران اعلام کرد:حوالی ساعت...

ارسال یک سیگنال مهم به بازار خودرو/ ریزش شدید قیمت خودرو در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد مقیمی در...

تصادف زنجیره‌ای در اتوبان قم

تصادف زنجیره‌ای در اتوبان قم - کاشان که...

تبلیغات متنی