دوشنبه 2 شهریور 1405

انتقاد روزنامه جوان از ابطحی: آیا طرفداران حصر موسوی و کروبی که آن‌ها را فتنه‌گر می‌خوانند، از جامعه ایران محسوب نمی‌شوند؟ / آیا بخشش این افراد می‌تواند به افزایش مشارکت مردم منجر شود یا موجب ناامیدی بیشتر آن‌ها خواهد شد؟

محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر خاتمی در دوران اصلاحات بیان کرده که آزادسازی موسوی و کروبی می‌تواند به افزایش مشارکت عمومی در انتخابات منجر شود.

ابطحی در یک پست اینستاگرامی اظهار داشته است: «بیست و پنجم بهمن امسال آغاز چهاردهمین سال حصر شیخ نازنین ما مهدی کروبی و مهندس عزیز و صادق ما، میرحسین موسوی و سرکار خانم زهرا رهنورد خواهد بود. اگر مسئله حصر حل شود، نشانه مهمی برای مهربانی دل‌ها بوده و بستر را برای فعالیت بیشتر مردم فراهم می‌آورد. برای ارتقاء مشارکت در انتخابات، بهتر است مجلس به عنوان محور اصلی امور قرار گیرد. اهمیت مجلس و امکان مشارکت زمانی محقق می‌شود که بیان شود مشکلات مزمن و به زمین مانده کشور مانند حصر، سیاست خارجی و تحریم‌های سنگین یا موضوع فیلترینگ که جامعه با آن درگیر است، به مجلس آینده واگذار می‌شود. برای به وجود آوردن مشارکت، باید دلایل لازم را فراهم کرد.»

روزنامه جوان در این زمینه نوشته است: اگر کسی حتی به اختصار با مشکلات مردم آشنا باشد، خواهد دانست که موسوی و کروبی سال‌هاست دیگر اهمیتی برای جامعه ندارند. اما می‌توانیم چند سؤال ساده از ابطحی مطرح کنیم: اول اینکه آیا اصرار اصلاح‌طلبان بر دغدغه‌های سیاسی در زمانی که دولت و مجلس را در اختیارداشتند، موجب غفلت از نیازهای اصلی مردم و دور شدن آن‌ها از اصلاح‌طلبان نشد؟ دوم اینکه آیا مخالفان موسوی و کروبی هم جزو مردم محسوب می‌شوند؟ آیا افرادی که از حصر این دو نفر حمایت می‌کنند و آن‌ها را فتنه‌گر می‌خوانند، به نظر ابطحی جزو ملت ایران هستند یا اینکه تنها حامیان موسوی و کروبی نباید جزو مردم قلمداد شوند؟ سوم اینکه موسوی و کروبی در آخرین انتخاباتی که شرکت کردند، پیش از تمام شدن انتخابات، پیروزی خود را اعلام کردند و پس از آن نتیجه را نپذیرفتند و ادعاهای بی‌سند تقلب را مطرح نموده و ماه‌ها کشور را به آشوب کشاندند. آیا عفو افرادی که ضد انتخابات کار کرده‌اند، می‌تواند موجب افزایش مشارکت مردم شود یا برعکس، باعث ناامیدی بیشتر آن‌ها خواهد شد؟

مردم در حال حاضر با مشکلات اقتصادی مواجه‌اند و از کشمکش‌های سیاسی خسته شده‌اند، با این حال برخی از اصلاح‌طلبان به طرز عجیبی دغدغه‌های سیاسی خود را دغدغه‌های مردم تلقی می‌کنند و از تاریخ درس نمی‌گیرند.

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: ضرورت خاتمه دادن به جنگ غیرقانونی با ایران

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سناتور دموکرات کریس ون هولن...

دیدار ولی‌عهد بحرین و رئیس سازمان اطلاعات نظامی پاکستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «سلمان بن حمد آل خلیفه»...

قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟

به گزارش خبرآنلاین،رضا کنگری با بیان اینکه کمبودی در...

دلایل افزایش نرخ دلار؛ راهکار چیست؟

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر نقش افزایش تولید...

بهبود ۴۰ تا ۴۵ درصدی دقت در برآورد پارامترهای کیهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

سامسونگ مشکل آزاردهنده نمایشگرهای تاشو را هدف گرفت؛ روشنایی ۶۰ درصدی برمی‌گردد

سامسونگ از فناوری جدیدی برای نمایشگرهای OLED رونمایی کرده...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد؛ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه...

مراکز داده قبل از ظهور هوش مصنوعی چه کاربردی داشتند؟

مراکز داده هوش مصنوعی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات...

دو مهارت ساده که می‌تواند جان فرد در حال خفگی را نجات دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در...

واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به استناد مصوبه ستاد تنظیم...

رژیم صهیونیستی بار دیگر به هدف قرار دادن جنوب لبنان پرداخت

طبق گزارش خبرآنلاین، امروز شنبه، رژیم صهیونیستی دوباره اقدام...

تبلیغات متنی