چهارشنبه 22 مهر 1405

برگزاری یک جشنواره سینمایی با مشارکت فرامرز قریبیان و سعید پورصمیمی

بیستمین مراسم تجلیل از مدیران تولید سینما به همراه حضور جمعی از هنرمندان و سینماگران برگزار گردید.

در شامگاه بیستم شهریورماه، سینماگرانی همچون سعید پورصمیمی، فرامرز قریبیان، ایرج طهماسب، عنایت بخشی، محمد متوسلانی، منوچهر محمدی، علیرضا رئیسیان، محمدعلی باشه آهنگر، محمود کلاری، حسین زندباف، علیرضا زرین‌دست، بهروز افخمی، جمال شورجه، علی دهکردی، پژمان بازغی، سیروس الوند، مسعود ده‌نمکی، سعید سهیلی، اسماعیل محرابی، جهانگیر اطلسی، محسن شاه ابراهیمی، امیرشهاب رضویان، فرهاد قائمیان، نسرین مقانلو، رضا رویگری و علی قائم مقامی در مجموعه هتل پارسیان استقلال جمع شدند تا از بهترین‌های انجمن مدیران تولید تقدیر به عمل آورند.

آرین سلیمی، برنده مدال طلای المپیک، و محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، از دیگر مهمانان این جشن بودند.

در این مراسم که با اجرای شاهد احمدلو برگزار گردید، سه دیپلم افتخار به مدیران تولید فیلم‌های «آسمان غرب» (فرهاد کی‌نژاد)، «قلب رقه» (وحید مرادی) و «احمد» (منصور غضنفری) اهدا شد.

لوح زرین بهترین مدیر تولید نیز به رضا زنجانیان وفا برای فیلم «پرویز خان» تعلق گرفت.

سعید پورصمیمی که مسئولیت اهدای این لوح را برعهده داشت، در سخنانی کوتاه اظهار داشت: تبریک ویژه‌ای به آقای زنجانیان وفا برای زحماتش در فیلم «پرویز خان» می‌گویم، به ویژه که ساخت این فیلم در شرایط بسیار دشواری انجام شد.

او همچنین برای حاضرین که از اهالی سینما هستند، آرزوی موفقیت کرد و امیدوار بود سالی پر بار را تجربه کنند.

در بخش بعدی این جشن، سیروس الوند، مرتضی شایسته و اصغر رفیعی‌جم از حسن توکل‌نیا به خاطر سال‌ها فعالیت سینمایی تقدیر کردند.

همچنین فریدون شهبازیان و مسعود اطیابی نیز از یدالله شهیدی قدردانی کردند.

سومین مدیر تولید که در این مراسم تجلیل شد، محمدحسین فرح‌بخش بود که این تجلیل با حضور فرامرز قریبیان و علیرضا زرین‌دست رقم خورد.

فرامرز قریبیان به فرح‌بخش تبریک گفت و او را به عنوان یکی از فعال‌ترین فیلمسازان در عرصه خصوصی معرفی کرد.

در ادامه، از مجتبی متولی با حضور مسعود جعفری جوزانی، پژمان بازغی و مجید مدرسی تقدیر به عمل آمد.

همچنین در بخشی دیگر از وحید عرب‌امینی برای یادآوری جمشید مشایخی و سعید راد قدردانی شد.

در ادامه نیز دیپلم افتخار و لوح زرین به مجید کریمی اهدا گردید.

در این جشن از جمال شورجه نیز دعوت شد که با توجه به شرایط جسمانی خود، با ذکر صلوات و دعا برای امام زمان(عج) صحبت‌های خود را خاتمه داد.

سپس، از حمیدرضا اطیابی به عنوان یکی از مدیران تولید جوان با حضور جلال معیریان، امیر سماواتی و لادن مستوفی تجلیل شد.

این مراسم در شرایطی برگزار شد که فردا، ۲۱ شهریورماه، روز سینما است و برای چندمین سال متوالی، جشن بزرگ خانه سینما برپا نمی‌شود؛ جشنی که علاوه بر اینکه به معرفی برترین‌های سینما توسط صنف سینماگران می‌پرداخت، فرصتی سالانه برای تجدید دیدار اهالی سینما نیز به شمار می‌رفت. حس دلتنگی به خاطر فقدان چنین موقعیتی در این چند سال اخیر در بین گفت‌وگوهای سینماگران مشخص بود و عنایت بخشی نیز در صحبت‌های کوتاهی به این دورهمی‌ها اشاره کرد.

آخرین اخبار

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

خوردن خوراکی در اواخر شب برای کبد خطرناک است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

اورژانس تهران: قطع سامانه تلفنی ۱۱۵؛ شماره‌های جایگزین اعلام شدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

تبلیغات متنی