سه‌شنبه 10 شهریور 1405

تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۴ استان

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی و تیم‌های واکنش سریع در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی و صدور هشدار نارنجی در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، گیلان و اردبیل خبر داد.

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش از سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، محمدحسین کبادی با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی در نیمه شمالی آذربایجان غربی، شرق و شمال آذربایجان شرقی، گیلان و ارتفاعات و دامنه‌های اردبیل، اظهار کرد: نیرو‌های عملیاتی، تیم‌های واکنش سریع و پایگاه‌های امدادونجات جمعیت هلال‌احمر در مناطق تحت تأثیر، در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت وقوع حوادث احتمالی، خدمات امدادی را در کوتاه‌ترین زمان ارائه کنند.

وی با اشاره به احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، وزش باد شدید موقت و اختلال در تردد افزود: از هموطنان درخواست می‌کنیم در زمان فعالیت سامانه بارشی از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری کرده و از حضور در ارتفاعات و فضا‌های باز هنگام وقوع رعدوبرق پرهیز کنند.

کبادی ادامه داد: رانندگان نیز با توجه به احتمال لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید و اختلال در تردد، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، پیش از سفر از وضعیت راه‌ها و شرایط جوی مطلع شوند و در صورت نامساعد بودن شرایط، سفر خود را به زمان مناسب‌تری موکول کنند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به پیش‌بینی رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک در بخش‌هایی از مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران، از هموطنان خواست توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند.

وی نسبت به مواج بودن دریای خزر و دریای عمان طی سه روز آینده هشدار داد و از شهروندان خواست از فعالیت‌های دریایی و حضور در سواحل و مناطق پرخطر در شرایط نامساعد جوی خودداری کنند.

کبادی تأکید کرد: هموطنان در صورت مواجهه با هرگونه حادثه و نیاز به امدادرسانی می‌توانند در هر ساعت از شبانه‌روز با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند.

آخرین اخبار

جهش قیمت مصالح ساختمانی در تهران/ سیمان، تیرآهن و بتن چقدر گران شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار ساخت‌وساز تهران در سال...

سوئد و فرانسه همکاری‌های نظامی خود را افزایش می‌دهند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سوئد پیشتر در ماه مه...

مسؤول کرملین: ارتباطات میان مسکو و واشنگتن همچنان برقرار است

براساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کریل دیمیتریف، نماینده ویژه رئیس‌جمهوری...

روایت تازه وزیر از توزیع مرغ آلوده؛ منافعی که به خطر افتاده

به گزارش خبرآنلاین،غلامرضا نوری گفت: عده‌ای چون منافعشان با...

بستن حساب‌های بانکی؛ گرفتاری جدید برای مردم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تابناک نوشت:ماجرا به بخشنامه بانک مرکزی...

ویدیو/ فعالیت عادی یعنی چه؟ ابهام در ماده چهارم طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

ماده چهارم طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، بخشی از...

پلیس راه: جاده چالوس از ساعت ۱۶ یک‌طرفه می‌شوند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

تعامل زیاد با هوش مصنوعی ممکن است انسان‌ها را شبیه ربات‌ها کند

نتایج یک مطالعه نظری جدید نشان می‌دهد تعامل مداوم...

کم‌هزینه‌ترین و بحران‌زاترین سفر در ایران

سال‌هاست داستان ارومیه با بحران‌ گره خورده است. زمانی...

واکنش عراقچی به اظهارات نتانیاهو درباره کشاندن آمریکا به جنگ: «افعی!»

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری...

فرضیه‌های فلات ایران پیش از ماد دگرگون شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

کیف پول الکترونیکی چگونه آینده پول و تجارت را تغییر می‌دهد؟

کیف پول الکترونیکی به‌سرعت در حال تبدیل شدن از...

راز قلم آیفون تاشو فاش شد؛ اپل نمونه اولیه ساخت اما ایده را کنار گذاشت

مدت‌هاست گزارش‌ها و شایعات مختلفی درباره آیفون تاشوی اپل...

تشخیص اولیه؛ رباط صلیبی ترابی دچار پارگی شد

مهدی ترابی، بازیکن ملی‌پوش تیم فوتبال تراکتور، در طول...

تبلیغات متنی