سه‌شنبه 12 آبان 1405

خالد مشعل: عربستان فلسطینی‌ها را آزاد کند/ حماس در امور کشورهای عربی مداخله‌ای ندارد

رئیس جنبش مقاومت اسلامی حماس در خارج در سخنانی خواستار آزادی فلسطینی‌های بازداشت شده در عربستان به زعم همکاری با حماس شد.

خالد مشعل، رئیس جنبش مقاومت اسلامی حماس در خارج با حضور در برنامه “الجانب الآخر” که از شبکه الجزیره پخش می‌شود اظهار کرد: حماس یک جنبش ملی و اسلامی فلسطینی است که در راستای منافع ملت فلسطین عمل می‌کند و به دنبال تحقق رویای آزادی فلسطین است.

وی ایفای نقش قطر در مسئله فلسطین و حمایت آن از فلسطینی ها را ستود و گفت که مواضع دوحه و سیاست آن نسبت به مسائل امت عربی و اسلامی و در ردس آنها مسئله فلسطین تغییر نکرده است.

مشعل همچنین موضع کویت و تعهد آن به مسئله فلسطین را ستود.

وی همچنین به سفر سال ۲۰۱۲ به اردن به همراه تمیم بن حمد آل ثانی، ولیعهد وقت قطر و امیر فعلی این کشور اشاره کرد و گفت که این سفر آغاز روابط با عبدالله دوم، پادشاه اردن بود.

خالد مشعل همچنین نسبت به توسعه روابط حماس با اردن و تحقق ثبات در روابط میان آنها ابراز امیدواری کرد.

رئیس حماس در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به پرونده فلسطینی های بازداشت شده در عربستان به زعم همکاری با این جنبش نیز خواستار آزادی این افراد شد.

وی در این باره تاکید کرد: حماس به هیچ طرف عربی توهین نکرده، در امور کشورهای دیگر مداخله نمی کند و بخشی از هیچ اختلاف و مناقشه عربی نیست، بنابراین این درست نیست که یک کشور حماس را به دلیل درپیش گرفتن مقاومت بازخواست کند.

رئیس جنبش حماس در خارج درخصوص دلایل خروج این جنبش از سوریه افزود: این تصمیم را رهبران حماس و در راس آن‌ها خود من اتخاذ کردیم؛ زیرا اوضاع امنیتی در دمشق به گونه‌ای رقم خورد که جنبش دیگر نمی‌توانست مسئولیت‌هایش را انجام دهد.

وی همچنین با اشاره به تلاش ناکام سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) برای ترور وی در سال ۱۹۹۷ در اردن، تصریح کرد که رژیم صهیونیستی با این اقدان تلاش کرد تا اردن را فریب دهد و هرگونه نرمش در مقابل اقدام جنایتکارانه اسرائیل در زمینه ترور به معنای تبدیل اردن به یک عرصه باز برای طرح‌های رژیم است.

وی با تاکید بر اینکه هر گاه دشمن اقدام به ضربه زده به مقاومت فلسطین کرده، مقاومت قوی‌تر شده است، تاکید کرد؛ مهم‌ترین دستاورد جنبش حماس پس از تلاش نافرجام دشمن برای ترور وی، رقم خوردن یک شکست دیگر برای رژیم اشغالگر بوده است.

خالد مشعل در ادامه درباره روابط خارجی حماس نیز تصریح کرد: ارتباط کشورها با حماس به سه روش در جریان است؛ ارتباط آشکار، ارتباط پنهانی و ارتباط غیر مستقیم. ارتباط با حماس بدون قید و شرط است و این جنبش از ارتباط با کشورها با همه این روش‌ها استقبال می‌کند.

آخرین اخبار

خشم شهریار مغانلو از جواد نکونام/ نتیجه تصمیم غیرمنتظره سرمربی تراکتور

در جریان بازی تساوی‌آمیز تراکتور ایران و نفتچی فرغانه...

تأثیر شگفت‌انگیز بادام‌زمینی بر حافظه و عملکرد مغز!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آیا...

جزییات دیدار وزیر خارجه با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ترکمنستان

به گزارش خبرآنلاین، طرفین در این ملاقات با اشاره...

قیمت دستگاه لیزر؛ راهنمای خرید با محاسبه بازگشت سرمایه

خرید دستگاه لیزر موهای زائد زمانی توجیه اقتصادی...

پیام مکتوب ولی‌عهد عربستان به رئیس جمهور چین

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از خبرگزاری عربستان (واس)،...

اعتبار هست، نقدینگی چطور؟

تأمین مالی تولید همواره یکی از محورهای سیاست‌گذاری پولی...

تجارت دریایی با وجود محدودیت‌ها برقرار است

دبیر انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران گفت: با...

استقلال و تراکتور، برنامه لیگ برتر را تغییر دادند

دو دیدار از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال...

هشتمین نمایشگاه تستا ۱۴۰۵ دی‌ماه در ایران‌مال برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دبیرخانه شورای...

قیمت سکه ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ سکه ۲۶۴ میلیون تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

قیمت دلار ، یورو و انواع ارزها ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ دلار به قیمت ۲۷۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا،...

سه اپراتور هوش مصنوعی داخلی در انتظار دریافت مجوز

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح آخرین...

اینستاگرام تا نتفلیکس؛ همه یک تکه از یوتیوب می‌خواهند

غول‌های فناوری و شرکت‌های بزرگ هالیوودی در رقابتی تنگاتنگ...

شورای نگهبان به مصوبه «مهریه ۱۴ سکه‌ای» چه ایراداتی گرفت؟

مجلس برای کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به ۱۴سکه...

کلاس درس را از محیط خسته کننده خارج کنید

استفاده از فناوری‌های دیجیتال در آموزش،کلاس درس را از...

جنگ جهانی استعدادها؛ کشورها چگونه برای جذب و حفظ نخبگان می‌جنگند؟

خبرگزاری مهر، گروه فناوری: در حالی که رقابت جهانی...

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

پایان عصر ابهام؛ شطرنج اتمی در ساعت صفر جنگ

دنیای اقتصاد: آنچه امروز در آسمان و پایگاه‌های...

تبلیغات متنی