راه‌اندازی «کلینیک سیار غربالگری قلب و عروق» در مناطق محروم/ اختصاص اعتبار درمان بیماران سرطانی دهک‌های ۱ تا ۵

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در تشریح فعالیت‌های گسترده این بنیاد در حوزه سلامت و درمان از طراحی و تجهیز «کلینیک سیار غربالگری قلب و عروق» در آینده‌ای نزدیک برای خدمت‌رسانی در مناطق محروم و اختصاص اعتباری تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان برای درمان بیماری سرطان دهک‌های ۱ تا ۵ خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید امیرحسین مدنی با اشاره به اقدامات سلامت محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در راستای ارتقای کمی و کیفی خدمات مردم پایه و فناورانه اظهار کرد: ارائه خدمات سلامت محور با رویکرد ارتقای زیرساخت‌های سلامت و بهره‌برداری از سامانه‌های سیار درمان و همچنین ارائه خدمات حمایتی در حوزه پیشگیری و درمان از برنامه‌های مهم و اساسی ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه بهداشت و درمان است.

وی در تشریح نحوه عملکرد قرارگاه جهادی سلامت بنیاد برکت گفت: این قرارگاه از طریق شبکه‌سازی دبیران جهادی متشکل از ١۶٠ گروه تخصصی مردمی و ٢۶ دبیر جهادی سلامت، در ٣١ استان کشور با تخصص‌های مختلف اعم از دندان‌پزشکی، جراحی مغز و اعصاب، پزشک عمومی و … در حال فعالیت است.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه به همت این ستاد تاکنون ٢٠ بیمارستان با ظرفیت بیش از ١٧٠٠ تخت و ٢٧۵ مرکز جامع سلامت و پایگاه بهداشت در مناطق محروم ساخته و تجهیز شده است، گفت: حمایت مالی برای تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری، برنامه‌ریزی برای ساخت ٣ درمانگاه سیار کوچک تخصصی و ساخت بیمارستان کوچک ٣٠ تخت‌خوابی و بهره‌برداری از بزرگترین بیمارستان سیار کشور با ظرفیت ۹۲ تخت‌خواب از دیگر اقدامات زیرساختی انجام شده در حوزه سلامت بوده است.

مدنی با اعلام اینکه بیمارستان سیار ۹۲ تخت‌خوابی برکت به عنوان بزرگترین بیمارستان سیار کشور در حال حاضر در استان خوزستان مستقر شده و مشغول خدمت‌رسانی است، افزود: بدلیل عدم دسترسی برخی مناطق محروم به امکانات درمانی، بیمارستان سیار برکت به مناطق مختلف اعزام می‌شود که بر همین اساس در یک سال گذشته به بیش از ۷۰ هزار نفر از هموطنان از طریق این بیمارستان خدمات درمانی ارائه شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به برنامه‌های این بنیاد در حوزه پیشگیری و درمان بیماری سرطان برای افراد کم‌برخوردار، خاطر نشان کرد: با توجه به هزینه‌های بالای درمان سرطان و لزوم شناسایی هر چه زودتر این بیماری خاموش به منظور کاهش طول دوره درمان و هزینه‌های مربوط به آن، بنیاد برکت با همکاری گروه‌های جهادی حوزه درمان و شبکه بهداشت و درمان کشور طرح غربالگری سرطان در مناطق محروم ویژه افراد دهک‌های یک تا پنج را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: در این طرح با استفاده از ظرفیت بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان برکت خدماتی چون شیمی درمانی و پرتو درمانی به بیماران بالای ۱۸ سال ارائه می‌شود و تعرفه بیمارستان طبق مصوبه وزارت بهداشت در سطح تعرفه مراکز خیریه تعریف شده و درمان بیمارانی که در دهک‌های یک تا پنج هستند تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان پس از کسر مبلغ بیمه پایه و تکمیلی در این بیمارستان رایگان خواهد بود.

مدنی با اظهار اینکه در این طرح در صورت هماهنگی قبلی امکان اسکان رایگان بیماران نیز وجود دارد، بیان کرد: تغذیه رایگان برای بیمار و یک نفر همراه از دیگر ویژگی‌های این طرح حمایتی است.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه تاکنون ٢ هزار بیمار مبتلا به سرطان در مناطق محروم با همکاری گروه‌های جهادی شناسایی شدند، گفت: این بیماران با هماهنگی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان برکت زیر نظر پزشکان متخصص تحت نظر و درمان قرار می‌گیرند.

وی با ابراز تأسف از آمار بالای فوتی‌های ناشی از بیماری‌های قلب و عروق در کشور، خاطر نشان کرد: براساس آمارهای رسمی، میزان مرگ و میر روزانه بر اثر بیماری‌های قلب و عروق حدود ۳۸۳ مورد است که بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با هدف ورود به مسایل اولویت‌دار، طرح غربالگری قلب و عروق را در مناطق محروم از طریق طراحی و تجهیز کلینیک سیار غربالگری قلب و غروب بزودی آغاز خواهد کرد.

مدنی ارائه خدمات دندان‌پزشکی و خدمات ویژه به کودکان ناشنوا را از دیگر فعالیت‌های حمایتی این بنیاد در حوزه سلامت و درمان برشمرد و افزود: باتوجه به گران‌بها بودن خدمات دندان‌پزشکی در کشور و فقدان پوشش بیمه‌ای این خدمت، تاکنون در پنج مرحله نزدیک به ۸۶ هزار خدمت دندان‌پزشکی به ارزش ۵۵ میلیارد تومان در ۲۰ استان کشور ارائه شده است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: در حوزه خدمت به کودکان ناشنوا نیز بیش از ۱۰ هزار کودک ناشنوا خدمات درمانی شامل کاشت حلزون، تأمین قطعات پس از کاشت و پیشگیری ژنتیکی را دریافت و تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

وی با تأکید بر حمایت از گروه‌های جهادی حوزه سلامت، گفت: یکی از برنامه‌های شبکه‌ای بنیاد برکت حمایت از گروه‌های جهادی است که تاکنون با حمایت این بنیاد ۳۰۰ اردوی جهادی سلامت در مناطق محروم و کم‌برخوردار برگزار شده است.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا