سه‌شنبه 16 تیر 1405

روز انتخابات، شب سرنوشت سیاسی ما به شمار می‌رود

 استاد دانشگاه و حوزه با تأکید بر اینکه روز برگزاری انتخابات به‌نوعی شب قدر سیاسی ما به شمار می‌رود، افزود: درس‌ها و عبرت‌های ناشی از این رویداد از خود آن واقعه اهمیت بیشتری دارد، اما وضعیت کنونی جامعه چنان حساس است که نباید تنها به یادگیری از آن بسنده کرد.

 

به نقل از ایرنا، علیرضا پناهیان در تجمع بزرگ یاران ابراهیم، پیروان گفتمان انقلاب اسلامی در کنار حرم شهدای گمنام موزه دفاع مقدس خاطرنشان کرد: سطح معرفتی انتخابات فراتر از آنچه در صندوق رأی رقم می‌خورد، است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه به موضوع مشارکت در انتخابات اشاره کرده و به بررسی عوامل مؤثر بر کاهش آن پرداخت و بیان داشت: این اندک کاهش را می‌توان ناشی از نارضایتی نسبت به مشکلات اجتماعی دانست که یک عنصر متوسط از نارضایتی به حساب می‌آید؛ این نارضایتی ممکن است ناشی از نظام اسلامی یا خود نامزدها باشد، اما پرسش این است که آیا نارضایتی باید سبب کاهش مشارکت در عرصه‌های سیاسی گردد؟

 

پناهیان ادامه داد: اگر فکر، فرهنگ و فرآیند تعلیم و تربیت در جامعه به درستی ساماندهی می‌شد، نارضایتی باعث نمی‌شد که افراد از مشارکت در فعالیت‌های سیاسی خودداری کنند. به‌راستی آیا کاهش مشارکت می‌تواند راه‌حلی برای حل مشکلاتی باشد که منجر به نارضایتی شده‌اند؟ لذا اساس و بنیان جامعه به آموزش و تربیت صحیح اجتماعی و دینی وابسته است که این دو حوزه به‌شدت با چالش‌های جدی روبرو هستند.

 

وی با تأکید بر مسئولیت نهادهای آموزشی، مساجد و رسانه‌ها در این زمینه، تصریح کرد: هر یک از این بخش‌ها باید بتوانند جواب‌گو در خصوص اغلب مشکلات موجود باشند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه هر یک از شما باید نقش هدایت‌گری را در جامعه ایفا کند، افزود: ریشه تمامی مشکلات تاریخی به احساس مسئولیت ناکافی در زمینه سیاست برمی‌گردد و بنیاد اصلی مصائب فعلی ما از {ضعف} نظام آموزشی نشأت می‌گیرد.

 

وی سپس با بیان اینکه در کشور جریانی وجود دارد که با رویکرد دینی به انتخابات معارض است، اظهار کرد: این مشکلات فکری بایستی ریشه‌کن شود، چرا که به‌قدری انتقادکنندگان فعال هستند که نمی‌توان در مورد ثواب انتخابات صحبت کرد.

 

پناهیان تأکید کرد: یکی از دلایل افت مشارکت خود انتخابات است، چرا که برخی افراد به‌جای اشاره به نقاط قوت، متمرکز بر انتقادات از کشور هستند؛ انتقاداتی که در مقایسه با سایر کشورها چندین برابر آن‌ها وجود دارد، اما مردم در آنجا با اشتیاق زندگی می‌کنند.

 

وی با ابراز تأسف از نگرش‌های انحرافی بعضی افراد نسبت به نظام و انقلاب گفت: شورای نگهبان خود باید ابتدا مناظرات را مشاهده کنند و بعد اقدام به تأیید افراد نمایند؛ آیا “رجل سیاسی” کسی است که به سردار سلیمانی بی‌احترامی کند؟

 

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه و با اشاره به تحریم‌ها که آمریکا به اجرا درآمده‌اند تا از قدرت‌یابی ما جلوگیری کنند، اضافه کرد: دلیل شهادت سردار سلیمانی ناشی از زانو زدن دولت {وقت} در هشت سال تاریک و ذلت‌بار بود که به‌قدری در برابر آمریکایی‌ها ضعف نشان دادند که آن‌ها نتیجه گرفتند که این افراد هیچ قدرتی ندارند و بدین ترتیب به جان دانشمند و سردارش افتادند.

آخرین اخبار

۳ تفنگدار مدرن در فاصله ۳ گل تا رکورد ۳ افسانه که از سومی، ۵۶ سال می‌گذرد!

 بدترین چیز برای کسانی که شغلشان ثبت آمارها در...

ادعای مقام آمریکایی: حمله ایران به دو کشتی در تنگه هرمز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اکسیوس...

کشفی جدید، راه را برای رایانه‌های کوانتومی در حد و اندازهٔ یک سکه هموار کرده است

به‌مدت دهه‌ها، مگنون‌ها پتانسیل عظیمی برای فناوری‌های کوانتومی از...

کلوب| مدیران پرسپولیس از تارتار، یحیی می‌سازند یا هاشمیان؟

 مهدی تارتار سالها در تیم‌های مختلف مربیگری کرده و...

تعطیلی دیالی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از...

رهبر شهید انقلاب چند فرزند داشتند؟

خبرآنلاین - زندگی مشترک آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای و...

خبر مهم برای سرپرستان خانوار / اعتبار کالابرگ تیرماه تا چه زمانی قابل استفاده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یعقوب اندایش معاون رفاه و...

فیدان: روابط اردوغان و ترامپ می‌تواند به کاهش تنش‌ها در ناتو کمک کند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه روز دوشنبه گزارش داد...

فولاد به پرسپولیس پاسخ منفی داد؛ این دو بازیکن قابل فروش نیستند

باشگاه فولاد خوزستان در شرایطی که فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود...

پیش‌بینی جدید از بازار مسکن / قیمت مسکن در ماه‌های آینده به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک، با اشاره...

چین آزمایش یک موشک استراتژیک را در آب‌های اقیانوس آرام انجام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وانگ شومینگ، سخنگوی نیروی دریایی...

بزرگ‌ترین کارخانه عمر دوم باتری خودروهای برقی افتتاح شد؛ انقلابی در ذخیره‌سازی انرژی

با افزایش تعداد خودروهای برقی، میلیون‌ها باتری در سال‌های...

پایان پاکسازی فضای بیرونی مصلی در شب گذشته

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از پایان عملیات...

حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ ۲ نفر به شهادت رسیدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

میراث فکری رهبر شهید برای اقتدار علمی کشور/ مرور مهمترین کلیدواژه‌ها

خبرگزاری مهر – گروه دانشگاه و فناوری؛ رهبر شهید...

آغاز مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تشییع پیکر مطهر مجاهد...

تبلیغات متنی