دوشنبه 20 مهر 1405

بارش های رگباری و طوفان در انتظار این استان های کشور

صادق ضیاییان در گفت‌وگویی با ایسنا در مورد وضعیت جوی کشور تصریح کرد: بررسی‌های اولیه بر اساس نقشه‌های همدیدی و پیش‌بینی‌های آینده نشان می‌دهد که امروز (۱۴ خردادماه) در نواحی شمال غرب و برخی مناطق سواحل دریای خزر و به‌تدریج در خراسان شمالی و ارتفاعات البرز بارش باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی همچنین اظهار داشت که روز پنجشنبه (۱۵ خردادماه) در سواحل دریای خزر، مناطق شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز نیز بارش باران، رعد و برق و وزش باد به‌صورت شدید و مقطعی انتظار می‌رود. در برخی نقاط شمال غرب و مرکز کشور نیز وزش باد شدید به همراه گردوخاک و بارش‌های پراکنده محتمل است. جمعه (۱۶ خردادماه) رگبار و رعد و برق در شمال شرق و بخش‌هایی از شمال غرب کشور پیش‌بینی شده و همچنین امکان بارش‌های پراکنده در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و مناطق جنوب شرقی دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه افزود: روز شنبه (۱۷ خردادماه) در نواحی شمال غرب، سواحل شمالی استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و برخی مناطق مرکز و جنوب شرق کشور و همچنین یکشنبه (۱۸ خردادماه) علاوه بر این نواحی در شمال شرق و شرق کشور بارش باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود، و در مناطق مستعد نیز احتمال خیزش گردوخاک وجود دارد.

او همچنین اشاره کرد که در سه روز آینده وزش باد شدید به همراه گردوخاک در مناطق شرق و جنوب شرق کشور غالب خواهد بود. در همین زمان، در غرب و جنوب غرب کشور به علت افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک همراه با انتقال گردوخاک از عراق کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. از بعدازظهر امروز نیز در شمال شرق، شرق و مرکز کشور وزش باد شدید گاهی با گردوخاک انتظار می‌رود.

ضیاییان ادامه داد: دمای هوا امروز و فردا (۱۴ و ۱۵ خردادماه) در نوار شمالی کشور و روز جمعه در شرق و جنوب شرق به‌شکل نسبی کاهش خواهد یافت، همچنین در این مدت خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و همچنین از چهارشنبه تا پنجشنبه (۱۴ و ۱۵ خردادماه) دریای خزر دچار وضعیت موجی خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در خصوص وضعیت جوی تهران بیان کرد: آسمان تهران فردا (۱۵ خرداد) کمی ابری و در بعدازظهر با افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. روز پس‌فردا (۱۶ خرداد) نیز وضع هوا صاف خواهد بود و در بعدازظهر وزش باد افزایش می‌یابد. دمای هوا در این دو روز در اوج خود به ۲۹ و در کمینه به ۱۸ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

در پایان، ضیاییان خاطرنشان کرد: در روز فردا بندرعباس با دمای ۴۱ و در روز پس‌فردا اهواز با ۴۳ درجه سانتی‌گراد به‌عنوان گرم‌ترین شهرهای کشور خواهند بود و شهرکرد با دمای ۲ و ۴ درجه سانتی‌گراد سردترین مراکز استان‌ها محسوب می‌شود.

آخرین اخبار

گزارش بازار سرمایه امروز/ رشد شاخص‌ بورس در آغاز معاملات ۲۰ مهر ۱۴۰۵

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در ساعت...

رقبای ایرانی‌ها در آمریکا مشخص شدند

با برگزاری مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳...

حسین شریعتمداری از کدام حرف محسن رضایی خوشش آمد؟

به گزارش خبرآنلاین، حسین شریعتمداری در  روزنامه...

کانال ۴۰کیلومتری که رطوبت صالحیه را می‌بلعد/«سیلاب» واقعیت طبیعی ایران

معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با...

رقیب ارزان‌تر پیکسل واچ ۵؛ هرآنچه از فیت‌بیت اج گوگل می‌دانیم

گوگل سرانجام از ردیاب سلامتی جدید خود با نام...

آکسیوس: ترامپ از دست زلنسکی واقعا عصبانی است

به گزارش خبرآنلاین، یک مقام کاخ سفید شامگاه یکشنبه...

همایش محمد بن حسن کرجی در البرز برگزار می‌شود

مهدی نوید ادهم، دبیرکل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی،...

عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری عربستان با اعلام...

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس؛ اسرائیل را شخم می‌زنیم و در آن گندم می‌کاریم!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی زارعی نماینده مردم تهران، ری،...

قیمت طلا امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان ارزان شد+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

درآمد عوارض خروج از مرزهای متعلق به مناطق آزاد به خود مناطق واگذار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،معصومه حجتی با اعلام این خبر افزود:...

کرملین: احتمال تماس تلفنی اعلام‌نشده بین پوتین و ترامپ وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور...

تلسکوپ جیمز وب منشأ یک انفجار سریع رادیویی دوردست را شناسایی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان...

کمبود متخصص و پوشش ناکافی بیمه؛ دو مانع درمان اختلالات خواب در ایران

نتایج یک مطالعه منتشرشده در «Journal of Clinical Sleep...

پیشنهاد ترمیم دستمزد کارگران مطرح شد

با گذشت بیش از سه هفته از آخرین جلسه...

غذا خوردن در ساعات پایانی شب با افزایش خطر کبد چرب مرتبط است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نتایج...

پول ندارم، درمان نمی‌کنم!

گرانی‌های بی سابقه و...

تبلیغات متنی