دوشنبه 4 آبان 1405

شبی که سرنوشت ستاره بلژیکی دگرگون شد

“`html

کوین دی‌بروینه در گفت‌وگویی از چالش‌های کودکی‌اش سخن گفت؛ وقایعی که او را به اوج فوتبال اروپا رسانده‌اند.

کوین دی‌بروینه، هافبک محبوب پپ گواردیولا، دوران کودکی دشواری را تجربه کرده و برای دستیابی به موفقیت‌های کنونی‌اش زحمات بسیاری کشیده است.

ستاره بلژیکی تیم منچسترسیتی در مصاحبه‌ای بیان کرد: «زمانی که ۱۴ ساله بودم، خانواده‌ام را ترک کردم تا به مرکز آموزش خِنْک در بلژیک بپیوندم. در سال نخست به یک مدرسه بزرگ شبانه‌روزی می‌رفتم؛ جایی که باید در کنار دیگر بچه‌ها می‌خوابیدم. خوشبختانه در سال دوم به خانواده‌ای میزبانی منتقل شدم، اما همه چیز طبق انتظار پیش نرفت. من فردی بودم که به تنهایی احساس راحتی می‌کرد و در واقع یک‌جورهایی خجالتی بودم و هنوز هم هستم. در آن زمان فکر می‌کردم همه چیز به خوبی پیش می‌رود اما در پایان سال، اوضاع به شدت خراب شد. والدین میزبان من هرگز برای مشکلات تحصیلی یا انضباطی‌ام مجبور به حضور در مدرسه نشدند اما بدون اطلاع از آنچه که پیش خواهد آمد، از آن‌ها خداحافظی کردم. سپس یک روز به خانه برگشتم و والدین واقعی‌ام را غمگین و در حال گریه یافتم. از آن‌ها پرسیدم چه اتفاقی افتاده و آن‌ها به من گفتند که خانواده میزبان دیگر نمی‌خواهند که من را داشته باشند.»

او ادامه داد: «از آن‌ها پرسیدم دلیلش چیست و گفتند: «به خاطر آنچه هستی.» متوجه نشدم. تعیین این موضوع کار دشواری بود و من هم ذاتا آرام بودم. در تعامل با بچه‌های دیگر با مشکل مواجه بودم و آن‌ها فقط شرایط را برای من دشوارتر می‌کردند. شنیدن چنین جمله‌ای در سن ۱۵ یا ۱۶ سالگی اصلا خوشایند نیست. آن روز ساعت‌ها توپ را به دیوار زدم. به خودم گفتم که همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت و باید تا چند ماه دیگر در تیم اصلی باشم و دیگر طعم شکست را نچشم.»

این بازیکن پیشین ولفسبورگ افزود: «پس از بازگشت از تابستان، به تیم دوم تیم ملحق شدم و به پدر و مادرم گفتم که دو ماه دیگر در تیم اول خواهم بود. دیوانه‌وار تمرین کردم. درونم آتش شعله‌ور شده بود. یادم می‌آید که جمعه‌شب در مسابقه‌ای شرکت کردیم. من به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شدم و پنج گل به ثمر رساندم. آن روز سرنوشت من را در باشگاه تغییر داد و به تیم اصلی پیوستم.»


“`

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

تبلیغات متنی