یکشنبه 19 مهر 1405

صالحی امیری: قصد داریم تعداد گردشگران ورودی به کشور را به ۱۵ میلیون نفر برسانیم

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: فرصت های فراوانی برای توسعه گردشگری در سواحل شمال و جنوب کشور وجود دارد و طرح هایی برای سرمایه گذاری در این مناطق در حال بررسی است.

سید رضا صالحی امیری در گردهمایی معاونین ستاد و فرماندهان مناطق و پایگاه های نیروی دریایی ارتش، ضمن تاکید بر اهمیت اقتصاد دریامحور، گفت: فرصت های فراوانی برای توسعه گردشگری در سواحل شمال و جنوب کشور وجود دارد و همکاری نیروهای مسلح در آزادسازی بخشی از سواحل برای فعالیت های گردشگری گامی مهم در این زمینه است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ایران قصد دارد تعداد گردشگران ورودی خود را به ۱۵ میلیون نفر برساند، به جذب حدود ۷ میلیون گردشگر در سال گذشته، اشاره کرد و افزود: ظرفیت های اقامتی کشور شامل ۱۸۴۳ مرکز و ۴۵۵ هزار تخت نیز باید دو برابر شود تا به تحقق این هدف برسیم.

صالحی امیری همچنین با اشاره به اینکه کشورهای همسایه از جمله ترکیه، امارات و عربستان سعودی سرمایه گذاری های گسترده ای در حوزه گردشگری انجام داده اند؛ به ظرفیت های گسترده ایران در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: ایران با بیش از یک میلیون اثر تاریخی و میراث فرهنگی، یکی از بزرگ ترین مقاصد گردشگری در جهان به شمار می رود. مناطق تاریخی همچون جیرفت، شوش، شوشتر و فیروزآباد از جمله گنجینه هایی هستند که می توانند نقشی کلیدی در توسعه این صنعت ایفا کنند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه کمبود زیرساخت های لازم برای جذب گردشگر را یکی از چالش های اصلی این صنعت دانست و بر لزوم سرمایه گذاری های داخلی و خارجی، تسهیلات بانکی و حمایت های قانونی تأکید کرد.

وی همچنین به اهمیت توسعه گردشگری دریایی اشاره کرد و اظهار داشت: کشورهای حاشیه خزر مانند تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان سرمایه گذاری های قابل توجهی در این حوزه انجام داده اند، در حالی که ایران هنوز به طور کامل از این ظرفیت بهره نبرده است.

وزیر میراث فرهنگی بیان کرد: فرصت های فراوانی برای توسعه گردشگری در سواحل شمال و جنوب کشور وجود دارد و طرح هایی برای سرمایه گذاری در این مناطق در حال بررسی است.

 وی همچنین به همکاری نیروهای مسلح در آزادسازی بخشی از سواحل برای فعالیت های گردشگری اشاره کرد و آن را گامی مهم در این زمینه دانست.

صالحی امیری با اشاره به سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب در حوزه گردشگری، گفت: این سیاست ها بر سه محور اصلی شامل جذابیت، امنیت و زیرساخت ها تأکید دارند.

وی افزود: با توجه به سرمایه های فرهنگی و طبیعی کشور، صنعت گردشگری می تواند به عنوان موتور محرک اقتصاد ایران عمل کند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری همچنین بر اهمیت همکاری های بین المللی در حوزه گردشگری تأکید کرد و خاطرنشان کرد: کریدورهای شمالجنوب و مسیرهای ارتباطی با آسیای میانه و قفقاز می توانند به توسعه این صنعت کمک کنند.

وی در پایان بر استفاده از ظرفیت های دیپلماسی برای گسترش مسیرهای ارتباطی و جذب سرمایه های خارجی تأکید کرد.

آخرین اخبار

درآمد عوارض خروج از مرزهای متعلق به مناطق آزاد به خود مناطق واگذار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،معصومه حجتی با اعلام این خبر افزود:...

کرملین: احتمال تماس تلفنی اعلام‌نشده بین پوتین و ترامپ وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور...

تلسکوپ جیمز وب منشأ یک انفجار سریع رادیویی دوردست را شناسایی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان...

کمبود متخصص و پوشش ناکافی بیمه؛ دو مانع درمان اختلالات خواب در ایران

نتایج یک مطالعه منتشرشده در «Journal of Clinical Sleep...

پیشنهاد ترمیم دستمزد کارگران مطرح شد

با گذشت بیش از سه هفته از آخرین جلسه...

غذا خوردن در ساعات پایانی شب با افزایش خطر کبد چرب مرتبط است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نتایج...

پول ندارم، درمان نمی‌کنم!

گرانی‌های بی سابقه و...

قیمت سکه امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵/ ربع‌سکه نزدیک به ۹ میلیون تومان عقب رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

گزارش نگران‌کننده از سامسونگ؛ فروش گوشی‌های گلکسی ظاهراً سودی ندارد

سامسونگ به دلیل افزایش شدید قیمت حافظه‌های مورد استفاده...

آمارهایی از آسیب‌پذیری کودکان بعد از طلاقِ والدین‌شان

طلاق به عنوان مسئله اجتماعی، آسیب‌های چندبعدی برای فرزندان...

انفجار در فرودگاه های «جده» و «ملک فهد» در دمام عربستان سعودی

به گزارش خبرآنلاین، رسانه های عربی به نقل از...

بازار لوازم خانگی با گرانی روبه روست، نه گران‌فروشی!/ کمبودی نداریم

نایب‌رئیس اتحادیه لوازم خانگی با اعلام افزایش حدود ۸۰...

جاسوس‌افزار آیفون می‌تواند عکس‌ها، فایل‌ها و اطلاعات حساس کاربران را سرقت کند

پژوهشگران امنیت سایبری از شناسایی نسخه جدیدی از جاسوس‌افزار...

موبایل چرا دوباره گران شد؟

به گزارش خبرآنلاین روزنامه همشهری نوشت: محمدرضا...

قابلیت جذاب پیکسل واچ ۵ به نسل قبلی رسید؛ طراحی واچ‌فیس با کمک جمینای

گوگل در حال انتشار به‌روزرسانی جدیدی برای ساعت هوشمند...

چرا ترامپ هم‌زمان مایکروسافت را تنبیه و تقدیر کرد؟

دولت ترامپ در یک روز، مایکروسافت را از برنامه...

توهمات بی پایان؛ ترامپ ادعاهای ضد ایرانی خود را همچنان تکرار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز شنبه به وقت...

رئال مادرید ۱ – ویارئال ۰/ از گلزنی دیومانده تا اخراج عجیب و غریب وینیسیوس!

در دیداری از هفته هشتم لالیگا اسپانیا، رئال مادرید...

دلداری لندن به زلنسکی پس از اظهارات تند ترامپ/برنهام: تحریم روسیه را تشدید می‌کنیم

به گزارش خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز شنبه با...

تبلیغات متنی