عراقچی راهی کابل گردید

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مقصد کابل حرکت کرد.
سید عباس عراقچی» روز یکشنبه برای سفر به پایتخت افغانستان، کابل، عازم شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، «اسماعیل بقائی»، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس، خبر سفر امروز وزیر امور خارجه به افغانستان را اعلام کرد.
بقائی در این خصوص اظهار داشت: ما به کابل سفر خواهیم کرد. این سفر در قالب سیاست های همسایگی و در راستای مأموریت ذاتی وزارت امور خارجه به منظور پیگیری منافع ملی کشور از طریق گفتمان و تفکر جمعی در مورد علائق و نگرانی های مشترک انجام می شود.
وی همچنین افزود: این سفر می تواند فرصتی مناسب برای به کارگیری از روابط گسترده دو ملت جهت بهبود منافع دوجانبه باشد.
پیش تر اعلام شده بود که این سفر یک روزه، که نخستین بار وزیر خارجه از زمان آغاز nhiệm خود به کابل است، شامل مباحث و موضوعات مختلفی که برای هر دو طرف مورد توجه یا نگرانی است، خواهد بود.
به گزارش مذکور، در این سفر نمایندگان از وزارتخانه های گوناگون و یک هیات اقتصادی و تجاری، وزیر امور خارجه را همراهی خواهند کرد.