چهارشنبه 16 اردیبهشت 1405

فارس: نیلوفر آبی روی لباس جدید پرسپولیس از نمادهای مشهور بهائیت است / درفش کاویانی هم پای ثابت تجمعات اپوزیسیون و پرچم گروه‌ تروریستی «تندر» است


فارس: باشگاه پرسپولیس از پیراهن فصل جدید خود رونمایی کرد. لباس جدید پرسپولیس به طرز اغراق شده‌ای مملو از نمادهای متعدد است که تقریباً ارتباطی به لباس یک باشگاه فوتبالی ندارد.

لوتوس (نیلوفر آبی) یکی از نمادهایی که در این لباس نقش بسته است. این باشگاه در توجیه این نماد آورده است: «همان گلی که در مرداب رشد می‌کند. همواره رو به خورشید و روشنایی دارد و از دوازده گلبرگ تشکیل شده است. نمادی امیدبخش از سعی و تلاش و یاد آوری آن زیبایی‌ای که از دل محیطی نامطلوب راه خود را به نور می‌یابد و می‌شکفد. دوازده گلبرگ گل نیز استعاره‌ای است از یازده بازیکن و یار دوازدهم‌شان یعنی هواداران باشگاه و نشانی از جدایی‌ناپذیری‌شان.»

اما ماجرای این نماد چیست؟

لوتوس یا نیلوفر آبی یکی از نمادهای مشهور بهائیت است. نیلوفر آبی در فرقه بهائیت نماد الوهیت است.[1] ساختمان لوتوس یا نیلوفر آبی در پایتخت هندوستان یکی از ۸ مشرق‌الاذکار قاره‌ای فرقه تروریستی بهائیت در جهان است. بهائیان به معابد خود مرق‌الاذکار می‌گویند.

لازم به ذکر است که معبد عشق آباد به عنوان اولین معبد بهائیان جهان روز چهاردهم مهر ۱۳۲۷ ه.ش پس از زلزله شدید در ترکمنستان ویران شد و در این فهرست هشت‌گانه لحاظ نشده است. این هشت مشرق‌الاذکار در آمریکا، استرالیا، شیلی، آلمان، پاناما، ساموآ، اوگاندا و هندوستان واقع شده‌اند.[2]

گفتنی است که بیت العدل (مقر مرکزی بهائیان جهان در فلسطین اشغالی) سال ۲۰۱۲ از ساخت ۲ مشرق‌الذکار اصطلاحاً ملی در کنگو و پاپوآ گینه نو (تحت سلطه خاندان سلطنتی انگلیس) و همچنین پنج مشرق‌الذکار محلی در بیهار شریف (هند)، باتامبانگ (کامبوج)، ماتوندا سوی (کنیا)، نورته دل کاوسوا (کلمبیا) و تانا (وانواتو) خبر داد.

«فریبرز صهبا» معمار معبد نیلوفر آبی در هند است. «صهبا» گفته است که با خاطرات مادرش از مشرق‌الاذکار عشق‌آباد به معماری علاقه‌مند شده بود. نقل است که این فرد در طراحی طیف وسیعی از بناها نظیر ساختمان سفارت ایران در چین و بنای طبقاتی بهائیان در فلسطین اشغالی نیز حضور داشته است. باغ‌های طبقاتی مربوط به قبر باب در حیفا واقع در قلمروی اشغالی رژیم صهیونیستی به عنوان دومین مکان مهم بهائیان جهان است.

فریبرز صهبا» معماری باغ‌های بهایی «حیفا» و «معبد لوتوس» دهلی‌نو را برعهده داشته است

طی یک دهه گذشته ساختمان‌ها و مجتمع‌های مختلفی در کشور با عنوان لوتوس یا نیلوفر آبی در سایه غفلت مدیران شهری ساخته شده است. نفوذ در ارکان جامعه یکی از شگرد‌های فرقه بهائیت است. هدف، رسوخ در حوزه‌های مختلف برای ایجاد یک شبکه بزرگتر است. شبکه‌ای که در روز موعود علیه سیستم وارد عمل شود. حوزه تجارت و اقتصاد یکی از نقاطی است که که بهائیت با قدرت در آن ورود کرده است. بهائیت از دهه ۸۰ ه.ش فعالیت خود را در این حوزه گسترش داده‌ و نمادهای خود را با نقاب تجاری عرضه می‌کنند. 

مضاف بر لوتوس، نمادهای دیگری نظیر درفش کاویانی نیز در لباس جدید پرسپولیس نقش بسته است. درفش کاویانی پای ثابت تجمعات اپوزیسیون و پرچم گروه‌ تروریستی «تندر» است. بمب‌گذاری در حسینیه شهدای شیراز در ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ که منجر به‌ شهادت‌ ۱۴ تن و مجروحیت ۳۰۰ تن شد، از جمله اقدامات تندر است. 

 

اکنون این سوال وجود دارد که ضرورت استفاده از نمادهای بهائیان و ضد انقلاب با هر توجیحی روی پیراهن جدید پرسپولیس چیست؟ به عاریت گرفتن نمادهای باستانی بهانه‌ غیرقابل قبولی برای استفاده از نماد بهائیان و گروه‌های تروریستی است.

آخرین اخبار

افزایش مصدومان آتش سوزی در مجتمع ارغوان اندیشه به ۲۶ نفر

آفتاب‌‌نیوز : شروین تبریزی سخنگوی سازمان اورژانس...

پاسخ بروکسل به اقدامات تعرفه‌ای آمریکا: آمادگی کامل برای تمام احتمالات

به نقل از خبرآنلاین، اورسولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا،...

خبر مهم درباره قیمت مرف و تخم‌مرغ/ ترمز قیمت مرغ کشیده می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حشمت‌الله عسگری، اظهار کرد: در...

گسترش همکاری‌ها برای تسهیل جذب نخبگان خارج در دانشگاه‌های داخل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی...

شهبار شریف بر لزوم استمرار آتش‌بس به منظور برقراری ثبات در منطقه تأکید کرد

براساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شهباز شریف در پیامی که...

مدل‌سازی جامع امنیت آب با داده‌کاوی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

شهادت سرباز وظیفه در ایذه

آفتاب‌‌نیوز : مرکز اطلاع رسانی پلیس اعلام...

هواشناسی: پیش‌بینی رگبار و وزش باد شدید در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

آیا عصبی بودن در شرایط فعلی غیرطبیعی است؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روانشناس...

ورود بیش از ۶۳۰ هزار نفر به ایران در روز‌های جنگ

آفتاب‌‌نیوز : سردار منتظرالمهدی در یادداشت خود...

آتش‌سوزی ۴ لنج در اسکله بندر دیّر

آفتاب‌‌نیوز : مجید عمرانی مسوول واحد آتش‌نشانی...

سی ان ان: همکاری اسرائیل و امارات در رصد حملات موشکی از الفجیره

بر اساس گزارش خبرآنلاین و به نقل از المیادین،...

حملات جدید اسرائیل به نبطیه و صور در جنوب لبنان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

معاون سیاسی سپاه: تردد در تنگه هرمز فقط با اجازه ایران انجام خواهد شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار یدالله جوانی...

پرداخت معوقات افزایش کالابرگ اردیبهشت در خرداد

به گزارش خبرآنلاین،با توجه به اعلام قبلی وزارت کار...

جان باختن سه نفر در پی یک بیماری حاد تنفسی؛ هانتاویروس چیست؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بی...

لغو جلسه دادگاه فساد نتانیاهو به بهانه شرایط امنیتی

به گزارش خبرآنلاین، رسانه‌ های صهیونیستی گزارش دادند که...

تبلیغات متنی