سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405

فاز نخست فواد ۱۲۸ افتتاح شد

 
فاز نخست سامانه فوریت های اداری (فواد ۱۲۸) برای استان قزوین، با حضور ایرانسل به عنوان مجری طرح و کارفرمایی سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، افتتاح شد.
 
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با حضور دکتر علاءالدین رفیع زاده معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، دکتر محمدمحسن صدر معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر کامل داوودی رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریت های اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل و جمعی از مدیران ایرانسل و تعدادی از اصحاب رسانه و ارتباط زنده تصویری با دکتر محمد نوذری استاندار قزوین، بعد ازظهر سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، در ساختمان امام خمینی(ره) ایرانسل، فاز نخست سامانه فوریت های اداری (فواد ۱۲۸) برای استان قزوین به طور رسمی به بهره برداری رسید.
 
این سامانه با حضور ایرانسل به عنوان مجری طرح و کارفرمایی سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهره برداری رسیده است.
 
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اهداف این سازمان در راه اندازی این سامانه گفت: ما چهار هدف را با  اجرای این سامانه دنبال می کنیم. نخستین هدف، نظارت همگانی مردم و نحوه ارائه خدمات به آنها و کسب رضایتمندی به آنها است  که برای ما اهمیت بالایی دارد. هدف دوم، حل فوری مسائل با نظام اداری است.
 
وی افزود: هدف سوم، ارزیابی عملکرد کارمندانی است که در سطح عملیات فعالیت می کنند و با بهره برداری از این سامانه، مبنای ازریابی عملکردی آنها را  نحوه ارائه خدمات به مردم در نظر می گیریم. هدف چهارم هم این است که اصلاح نظام اداری با نظر مردم صورت بگیرد و بر اساس داده هایی که در این سامانه جمع خواهد شد با استفاده از تکنیک های مدیریت داده، نظام اداری را اصلاح کنیم.
 
معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، طی سخنانی در این رویداد، با بیان اینکه هدف ما کسب رضایت مردم است و بر همین اساس، این تفاهم سه جانبه در مسیر رسیدن به دولت هوشمند ایجاد شد، گفت: حضور ایرانسل به عنوان ضلع سوم با توجه به زیرساخت های مناسب شایسته ای بود. حکمرانی داده، شفافیت و ارائه خدمات به مردم، موضوعاتی است که بارها درباره آن صحبت شده اما نهایتأ به سرانجام نرسیده است. امیدواریم حرکت در این مسیر با حضور ایرانسل، نقطه آغاز بسیار خوبی باشد و برکاتش را ببینیم.
 
وی اضافه کرد: تکلیف مردم با وجود این سامانه مشخص شده است و وقتی می خواهند ارتباطی برقرار کنند، از طریق این سامانه می توانند اقدام کنند و زمانی که بخواهند خدماتی را دریافت کنند، باز هم به سراغ سازمان استخدامی می روند. امیدواریم مجموع این خدمات و آنچه که مدنظر ریاست جمهوری است، بتواند به ثمر بنشیند و در ادامه بتوانیم این شفافیت را در تمام مراحل ارائه خدمات به مردم در نظر بگیریم.
 
رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریت های اداری سازمان اداری و استخدامی کشور  نیز با تأکید بر اینکه با شروع و بهره برداری از سامانه فواد ۱۲۸، برگ جدیدی از نظام اداری گشوده شده است، بیان کرد: در برنامه های آتی، استان های دیگر علاوه بر قزوین نیز به این طرح ملی اضافه می شوند. ما در اجرای این سامانه، تجربه بسیار خوبی با ایرانسل داشتیم؛ لذا پیشنهاد می کنیم با توجه به زیرساخت های مناسب ایرانسل، در اجرای پروژه هایی مانند پیاده سازی دولت الکترونیک، اجرای سیاست های دیجیتال، توسعه ارتباطی مناطق محروم و کاهش شکاف دیجیتال، از ظرفیت های این شرکت بهره ببرند.
 
وی با اشاره به تأثیراتی که اجرای این طرح خواهد داشت، اظهار کرد: پیگیری و رسیدگی فوری به شکایات از نظام اداری، نظارت دقیق بر دستگاه های اجرایی، ایجاد داده های ثبتی معتبر و دقیق، طراحی و ترسیم شکایات برخط به تفکیک سطوح ملی، دستگاهی و استانی و شهرستانی، ارائه بازخوردهای کوتاه مدت به رؤسای واحدهای مختلف، تدوین گزارش ها و ارائه به مقامات ذی ربط، صدور کارنامه مدیران بر اساس عملکرد پاسخگویی به شکایات شهروندان در کشور و تشویق و تنبیه بر اساس نتایج رسیدگی به شکایات شهروندان، از جمله مواردی است که می توان به آن اشاره کرد.
 
مدیرعامل ایرانسل: فواد ۱۲۸ ابزار کنترل کیفیت دولت هوشمند است
 
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به اینکه سر ریز فناوری‎ها و دانش و تجربه ای که در این شرکت ایجاد می شود و توسعه پیدا می کند، در سطح کشور به انواع مختلف ارائه و عرضه می شود، گفت: مجموعه ارتباط با مشتریان ایرانسل، روزانه پشتیبان و پاسخگوی نزدیک به ۷۰میلیون مشترک است. این ظرفیت ایجاد شده است و ما آن را در قالب اجرای طرح فواد ۱۲۸ در خدمت دولت قرار داده ایم.
 
وی ادامه داد: خوشحالیم که به تیم ایرانسل اعتماد شده است و امیدواریم طرح فواد ۱۲۸ را در سطح کشور هم به خوبی عملیاتی کنیم. ما اقدامات مهمی را در حوزه حکمرانی داده و دولت هوشمند شروع کرده ایم و تصورمان بر این است که سامانه فواد ۱۲۸، ماژول کنترل کیفیت سامانه دولت هوشمند شود. این سامانه، فرایند کنترل کیفیت شبکه دولت را به خوبی انجام می دهد. شرکت ایرانسل آمادگی دارد که پروژه های بزرگ را در کشور به دست بگیرد، به نتیجه برساند و بر مبنای دانش و فناوری جهانی، به خوبی به ثمر برساند.
 
مدیر تحلیل کسب و کار شایا ایرانسل نیز در این مراسم، با اشاره به استراتژی ایرانسل در توسعه زیرساخت ارتباطی و محصولات و خدمات دیجیتال در کشور، توضیحاتی درباره دستاوردهای بخش ارتباط با مشتریان، گواهینامه ها، تحول دیجیتال در این بخش، مهمترین اهداف و دستاوردهای شبکه ارتباطی یکپارچه ایرانسل (شایا) و جنبه‎های مختلف آمادگی شایا برای توسعه سامانه فواد ۱۲۸ را ارائه داد.
 
در جریان این مراسم، ارتباط زنده تصویری با استاندار قزوین برقرار شد. نوذری در این ارتباط طی سخنانی بیان کرد: در اجرای طرح فواد ۱۲۸، رضایتمندی مردم اساس کار است. اجرای این پروژه، در جلسات شورای اداری تمام شهرستان ها پیگیری شده و استان قزوین آمادگی دارد تا این طرح را با قدرت هرچه تمام تر آغاز کند.
 
همچنین در ادامه این مراسم، طی برقراری تماس با سامانه فواد ۱۲۸ توسط رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، فاز نخست این پروژه برای استان قزوین، به طور رسمی به بهره برداری رسید.
 
اجرای پروژه «سامانه فوریت های اداری (فواد ۱۲۸)» در پی امضای تفاهم نامه ای در بهمن ماه ۱۴۰۳، بین ایرانسل و سازمان امور اداری و استخدامی کشور آغاز شده و هدف آن، ایجاد بستری برای رسیدگی سریع و مؤثر به مسائل اداری در نهادهای دولتی و حاکمیتی است.
 
از جمله اقدامات ایرانسل در اجرای سامانه فواد ۱۲۸، می توان به ارائه راهکارهای مرکز ارتباط توسط ایرانسل، مرکز تماس یکپارچه، گفت وگوی برخط، همکاری در جهت مشاوره، راه اندازی و مدیریت مرکز ارتباط با مخاطبان سازمان (مرکز تماس گفت وگوی برخط هوشمند)، طراحی و ارتقای راهکارهای ارتباطی مؤثر در راستای تحول دیجیتال به منظور ارائه خدمات عمومی اثربخش، پاسخگو و در دسترس برای جامعه هدف مورد نظر  سازمان، توسعه  خدمات دولت هوشمند کشور، استفاده از زیرساخت ها و خدمات توسعه یافته دیجیتال ایرانسل در خصوص برگزاری جلسات برخط و دوره های آموزشی و سرویس های مبتنی بر  APهای اپراتوری، اشاره کرد.

شبکه ارتباطات یکپارچه ایرانسل (شایا) که به عنوان بازوی اجرایی ایرانسل در حوزه تجاری سازی فرایندها و ظرفیت های دیجیتال، مسئولیت اجرایی سازی سامانه فواد ۱۲۸ را برعهده دارد، در حوزه های كاری متفاوت و بالقوه ای فعالیت می کند.

ارائه خدمات رسمی شایا به دیگر سازمان ها و بنگاه های اقتصادی در قالب خدمات برون سپاری، از حدود دو سال پیش، با تمركز بر محصول CCaaS یا Call Center as a Service، شامل خدماتی از قبیل مركز تماس ورودی، خدمات تماس خروجی، پشتیبانی گفت وگوی بر خط و پشتیبانی شبكه های اجتماعی، آغاز شد و در این مدت، علاوه بر ارائه محصولات ذكر شده و با هدف توسعه سبد محصولات قابل ارائه، خدماتی از جمله توسعه نرم افزار، به سبد محصولات شایا، اضافه شده است.

 

آخرین اخبار

لاپورتا تحت فشار؛ حقوق‌های بارسلونا باز هم داستان شد

بارسلونا در آستانه یک مرحله مهم از برنامه‌ریزی‌های تابستانی...

پیوند تاهل و سلامت؛ ازدواج با کاهش ریسک ابتلا به سرطان ارتباط دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : زومیت:...

وضعیت آب این سدها به شرایط استثنایی رسید/ میزان پرشدگی سدها دقیقا اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس تازه‌ترین...

قیمت طلا باز هم ریخت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز اول اردیبهشت ۱۴۰۵

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر اونس طلا برای...

الجزیره: اسرائیل امیدوار است که ایران و آمریکا به توافق نهایی دست نیابند

براساس گزارش خبرآنلاین، ندا ابراهیم، خبرنگار الجزیره مستقر در...

نقض دوباره آتش‌بس در لبنان و انفجار چندین ساختمان در بنت جبیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

خورشید گرفتگی اختصاصی تنها برای ۱۲ نفر از ساکنین زمین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، این...

اردوغان محدودیت‌هایی بر استفاده از سلاح در ترکیه وضع می‌کند

بر اساس گزارش خبرآنلاین، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه...

ادعای ترامپ: توافق جدید ما با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین،  دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با...

رونمایی از دستخط رهبر شهید انقلاب بر قرآن خطی نفیس + عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتابخانه آستان قدس رضوی به...

فوتبالیست اوکراینی در حین خدمت در ارتش روسیه جان باخت

الکساندر پولوفکوف، بازیکن سابق لیگ برتر اوکراین و فوتبالیست...

مترو و اتوبوس بی.آر.تی تا اطلاع ثانوی رایگان شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

ایرانی‌ها با خشکسالی خداحافظی کردند؟/ منابع آبی این سدها تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیروز قاسم‌زاده، مدیرکل...

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری بر اسلس احکام جدید

به گزارش خبرآنلاین،حشمت‌اله سلیمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق...

مرتس: هیچ توجیهی برای اقدام نظامی علیه کوبا وجود ندارد

بر اساس گزارش خبرآنلاین، عصر روز دوشنبه، «فردریش مرتس»...

توییت قابل توجه پزشکیان در نزدیک شدن به خاتمه زمان آتش‌بس؛ مردم ایران زیر فشار نمی‌گیرند

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور،...

الجزیره: تردد در تنگه هرمز همچنان تحت تاثیر تصمیمات ایران است

به گزارش خبرآنلاین، در صحنه‌ای که پیچیدگی‌های درگیری دریایی...

اظهارات رودریگز پیرامون وضعیت ونزوئلا – خبرآنلاین

طبق گزارش خبرآنلاین، «دلسی رودریگز»، رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، در...

مدیریت بحران: بارش باران و رعد و برق در اغلب مناطق کشور

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

افزایش قیمت ۵ میلیارد تومانی این خودرو ظرف یک روز!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت: به هرحال واقعیت...

فواد ایزدی: به سرعت برای آتش‌بس اقدام کردیم / آماده حضور در جنگ سوم باشید

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، فواد ایزدی، کارشناس مسائل...

تبلیغات متنی