دوشنبه 20 مهر 1405

فاز نخست فواد ۱۲۸ افتتاح شد

 
فاز نخست سامانه فوریت های اداری (فواد ۱۲۸) برای استان قزوین، با حضور ایرانسل به عنوان مجری طرح و کارفرمایی سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، افتتاح شد.
 
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با حضور دکتر علاءالدین رفیع زاده معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، دکتر محمدمحسن صدر معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر کامل داوودی رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریت های اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل و جمعی از مدیران ایرانسل و تعدادی از اصحاب رسانه و ارتباط زنده تصویری با دکتر محمد نوذری استاندار قزوین، بعد ازظهر سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، در ساختمان امام خمینی(ره) ایرانسل، فاز نخست سامانه فوریت های اداری (فواد ۱۲۸) برای استان قزوین به طور رسمی به بهره برداری رسید.
 
این سامانه با حضور ایرانسل به عنوان مجری طرح و کارفرمایی سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهره برداری رسیده است.
 
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اهداف این سازمان در راه اندازی این سامانه گفت: ما چهار هدف را با  اجرای این سامانه دنبال می کنیم. نخستین هدف، نظارت همگانی مردم و نحوه ارائه خدمات به آنها و کسب رضایتمندی به آنها است  که برای ما اهمیت بالایی دارد. هدف دوم، حل فوری مسائل با نظام اداری است.
 
وی افزود: هدف سوم، ارزیابی عملکرد کارمندانی است که در سطح عملیات فعالیت می کنند و با بهره برداری از این سامانه، مبنای ازریابی عملکردی آنها را  نحوه ارائه خدمات به مردم در نظر می گیریم. هدف چهارم هم این است که اصلاح نظام اداری با نظر مردم صورت بگیرد و بر اساس داده هایی که در این سامانه جمع خواهد شد با استفاده از تکنیک های مدیریت داده، نظام اداری را اصلاح کنیم.
 
معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، طی سخنانی در این رویداد، با بیان اینکه هدف ما کسب رضایت مردم است و بر همین اساس، این تفاهم سه جانبه در مسیر رسیدن به دولت هوشمند ایجاد شد، گفت: حضور ایرانسل به عنوان ضلع سوم با توجه به زیرساخت های مناسب شایسته ای بود. حکمرانی داده، شفافیت و ارائه خدمات به مردم، موضوعاتی است که بارها درباره آن صحبت شده اما نهایتأ به سرانجام نرسیده است. امیدواریم حرکت در این مسیر با حضور ایرانسل، نقطه آغاز بسیار خوبی باشد و برکاتش را ببینیم.
 
وی اضافه کرد: تکلیف مردم با وجود این سامانه مشخص شده است و وقتی می خواهند ارتباطی برقرار کنند، از طریق این سامانه می توانند اقدام کنند و زمانی که بخواهند خدماتی را دریافت کنند، باز هم به سراغ سازمان استخدامی می روند. امیدواریم مجموع این خدمات و آنچه که مدنظر ریاست جمهوری است، بتواند به ثمر بنشیند و در ادامه بتوانیم این شفافیت را در تمام مراحل ارائه خدمات به مردم در نظر بگیریم.
 
رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریت های اداری سازمان اداری و استخدامی کشور  نیز با تأکید بر اینکه با شروع و بهره برداری از سامانه فواد ۱۲۸، برگ جدیدی از نظام اداری گشوده شده است، بیان کرد: در برنامه های آتی، استان های دیگر علاوه بر قزوین نیز به این طرح ملی اضافه می شوند. ما در اجرای این سامانه، تجربه بسیار خوبی با ایرانسل داشتیم؛ لذا پیشنهاد می کنیم با توجه به زیرساخت های مناسب ایرانسل، در اجرای پروژه هایی مانند پیاده سازی دولت الکترونیک، اجرای سیاست های دیجیتال، توسعه ارتباطی مناطق محروم و کاهش شکاف دیجیتال، از ظرفیت های این شرکت بهره ببرند.
 
وی با اشاره به تأثیراتی که اجرای این طرح خواهد داشت، اظهار کرد: پیگیری و رسیدگی فوری به شکایات از نظام اداری، نظارت دقیق بر دستگاه های اجرایی، ایجاد داده های ثبتی معتبر و دقیق، طراحی و ترسیم شکایات برخط به تفکیک سطوح ملی، دستگاهی و استانی و شهرستانی، ارائه بازخوردهای کوتاه مدت به رؤسای واحدهای مختلف، تدوین گزارش ها و ارائه به مقامات ذی ربط، صدور کارنامه مدیران بر اساس عملکرد پاسخگویی به شکایات شهروندان در کشور و تشویق و تنبیه بر اساس نتایج رسیدگی به شکایات شهروندان، از جمله مواردی است که می توان به آن اشاره کرد.
 
مدیرعامل ایرانسل: فواد ۱۲۸ ابزار کنترل کیفیت دولت هوشمند است
 
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به اینکه سر ریز فناوری‎ها و دانش و تجربه ای که در این شرکت ایجاد می شود و توسعه پیدا می کند، در سطح کشور به انواع مختلف ارائه و عرضه می شود، گفت: مجموعه ارتباط با مشتریان ایرانسل، روزانه پشتیبان و پاسخگوی نزدیک به ۷۰میلیون مشترک است. این ظرفیت ایجاد شده است و ما آن را در قالب اجرای طرح فواد ۱۲۸ در خدمت دولت قرار داده ایم.
 
وی ادامه داد: خوشحالیم که به تیم ایرانسل اعتماد شده است و امیدواریم طرح فواد ۱۲۸ را در سطح کشور هم به خوبی عملیاتی کنیم. ما اقدامات مهمی را در حوزه حکمرانی داده و دولت هوشمند شروع کرده ایم و تصورمان بر این است که سامانه فواد ۱۲۸، ماژول کنترل کیفیت سامانه دولت هوشمند شود. این سامانه، فرایند کنترل کیفیت شبکه دولت را به خوبی انجام می دهد. شرکت ایرانسل آمادگی دارد که پروژه های بزرگ را در کشور به دست بگیرد، به نتیجه برساند و بر مبنای دانش و فناوری جهانی، به خوبی به ثمر برساند.
 
مدیر تحلیل کسب و کار شایا ایرانسل نیز در این مراسم، با اشاره به استراتژی ایرانسل در توسعه زیرساخت ارتباطی و محصولات و خدمات دیجیتال در کشور، توضیحاتی درباره دستاوردهای بخش ارتباط با مشتریان، گواهینامه ها، تحول دیجیتال در این بخش، مهمترین اهداف و دستاوردهای شبکه ارتباطی یکپارچه ایرانسل (شایا) و جنبه‎های مختلف آمادگی شایا برای توسعه سامانه فواد ۱۲۸ را ارائه داد.
 
در جریان این مراسم، ارتباط زنده تصویری با استاندار قزوین برقرار شد. نوذری در این ارتباط طی سخنانی بیان کرد: در اجرای طرح فواد ۱۲۸، رضایتمندی مردم اساس کار است. اجرای این پروژه، در جلسات شورای اداری تمام شهرستان ها پیگیری شده و استان قزوین آمادگی دارد تا این طرح را با قدرت هرچه تمام تر آغاز کند.
 
همچنین در ادامه این مراسم، طی برقراری تماس با سامانه فواد ۱۲۸ توسط رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، فاز نخست این پروژه برای استان قزوین، به طور رسمی به بهره برداری رسید.
 
اجرای پروژه «سامانه فوریت های اداری (فواد ۱۲۸)» در پی امضای تفاهم نامه ای در بهمن ماه ۱۴۰۳، بین ایرانسل و سازمان امور اداری و استخدامی کشور آغاز شده و هدف آن، ایجاد بستری برای رسیدگی سریع و مؤثر به مسائل اداری در نهادهای دولتی و حاکمیتی است.
 
از جمله اقدامات ایرانسل در اجرای سامانه فواد ۱۲۸، می توان به ارائه راهکارهای مرکز ارتباط توسط ایرانسل، مرکز تماس یکپارچه، گفت وگوی برخط، همکاری در جهت مشاوره، راه اندازی و مدیریت مرکز ارتباط با مخاطبان سازمان (مرکز تماس گفت وگوی برخط هوشمند)، طراحی و ارتقای راهکارهای ارتباطی مؤثر در راستای تحول دیجیتال به منظور ارائه خدمات عمومی اثربخش، پاسخگو و در دسترس برای جامعه هدف مورد نظر  سازمان، توسعه  خدمات دولت هوشمند کشور، استفاده از زیرساخت ها و خدمات توسعه یافته دیجیتال ایرانسل در خصوص برگزاری جلسات برخط و دوره های آموزشی و سرویس های مبتنی بر  APهای اپراتوری، اشاره کرد.

شبکه ارتباطات یکپارچه ایرانسل (شایا) که به عنوان بازوی اجرایی ایرانسل در حوزه تجاری سازی فرایندها و ظرفیت های دیجیتال، مسئولیت اجرایی سازی سامانه فواد ۱۲۸ را برعهده دارد، در حوزه های كاری متفاوت و بالقوه ای فعالیت می کند.

ارائه خدمات رسمی شایا به دیگر سازمان ها و بنگاه های اقتصادی در قالب خدمات برون سپاری، از حدود دو سال پیش، با تمركز بر محصول CCaaS یا Call Center as a Service، شامل خدماتی از قبیل مركز تماس ورودی، خدمات تماس خروجی، پشتیبانی گفت وگوی بر خط و پشتیبانی شبكه های اجتماعی، آغاز شد و در این مدت، علاوه بر ارائه محصولات ذكر شده و با هدف توسعه سبد محصولات قابل ارائه، خدماتی از جمله توسعه نرم افزار، به سبد محصولات شایا، اضافه شده است.

 

آخرین اخبار

حسین شریعتمداری از کدام حرف محسن رضایی خوشش آمد؟

به گزارش خبرآنلاین، حسین شریعتمداری در  روزنامه...

رقیب ارزان‌تر پیکسل واچ ۵؛ هرآنچه از فیت‌بیت اج گوگل می‌دانیم

گوگل سرانجام از ردیاب سلامتی جدید خود با نام...

آکسیوس: ترامپ از دست زلنسکی واقعا عصبانی است

به گزارش خبرآنلاین، یک مقام کاخ سفید شامگاه یکشنبه...

همایش محمد بن حسن کرجی در البرز برگزار می‌شود

مهدی نوید ادهم، دبیرکل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی،...

عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری عربستان با اعلام...

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس؛ اسرائیل را شخم می‌زنیم و در آن گندم می‌کاریم!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی زارعی نماینده مردم تهران، ری،...

قیمت طلا امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان ارزان شد+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

درآمد عوارض خروج از مرزهای متعلق به مناطق آزاد به خود مناطق واگذار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،معصومه حجتی با اعلام این خبر افزود:...

کرملین: احتمال تماس تلفنی اعلام‌نشده بین پوتین و ترامپ وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور...

تلسکوپ جیمز وب منشأ یک انفجار سریع رادیویی دوردست را شناسایی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان...

کمبود متخصص و پوشش ناکافی بیمه؛ دو مانع درمان اختلالات خواب در ایران

نتایج یک مطالعه منتشرشده در «Journal of Clinical Sleep...

پیشنهاد ترمیم دستمزد کارگران مطرح شد

با گذشت بیش از سه هفته از آخرین جلسه...

غذا خوردن در ساعات پایانی شب با افزایش خطر کبد چرب مرتبط است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نتایج...

پول ندارم، درمان نمی‌کنم!

گرانی‌های بی سابقه و...

قیمت سکه امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵/ ربع‌سکه نزدیک به ۹ میلیون تومان عقب رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

گزارش نگران‌کننده از سامسونگ؛ فروش گوشی‌های گلکسی ظاهراً سودی ندارد

سامسونگ به دلیل افزایش شدید قیمت حافظه‌های مورد استفاده...

آمارهایی از آسیب‌پذیری کودکان بعد از طلاقِ والدین‌شان

طلاق به عنوان مسئله اجتماعی، آسیب‌های چندبعدی برای فرزندان...

تبلیغات متنی