گفتگوهای ایالات متحده با چهار گروه از خریداران تیک تاک

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، در روز یکشنبه اعلام نمود که دولتش در حال مذاکره با چهار گروه مختلف درباره انتقال مالکیت پلتفرم شبکه اجتماعی چینی تیک تاک بوده و تمامی گزینه های موجود به دقت بررسی خواهد شد.

وضعیت آینده تیک تاک از زمان تصویب قانونی در ایالات متحده مبهم باقی مانده است، قانونی که به موجب آن شرکت چینی بایت دنس (مالک تیک تاک) موظف به فروش این پلتفرم به دلایل امنیت ملی شده است. این قانون از تاریخ ۱۹ ژانویه اجرایی گردید. اما بلافاصله پس از به قدرت رسیدن ترامپ در ۲۰ ژانویه، او با امضای یک فرمان اجرایی، اجرای این قانون را به مدت ۷۵ روز به تأخیر انداخت.

ترامپ در پاسخ به پرسش های خبرنگاران در پرواز ایر فورس وان به احتمال نزدیک بودن توافق با تیک تاک اشاره کرد و گفت که این امکان وجود دارد. او افزود: «ما با چهار گروه مختلف در حال گفتگو هستیم و تعدادی از آنها تمایل دارند این معامله را انجام دهند. هر یک از این چهار گروه گزینه های خوبی ارائه می دهند.»

شرکت بایت دنس تاکنون از فروش تیک تاک پرهیز کرده است، اما خریداران بالقوه ابراز امیدواری کرده اند که رأی دادگاه عالی در راستای قانون امنیت ملی که این شرکت را به واگذاری یا تعطیلی خدمات خود در ایالات متحده ملزم می کند، ممکن است باعث بررسی دوباره این تصمیم از سوی بایت دنس گردد. با این حال، ممکن است این معامله به اراده این شرکت وابسته نبوده و نیاز به تأیید دولت چین نیز داشته باشد.

بر اساس گزارش های رویترز، در سال ۲۰۲۰، مایکروسافت به عنوان یک خریدار رقیب در این زمینه معرفی شد اما مذاکرات به نتیجه نرسید و تلاش های ترامپ برای جدا کردن تیک تاک با اتمام دوره ریاست جمهوری او به موفقیت نرسید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا