یکشنبه 1 شهریور 1405

مردم در کدام زمان‌ها مالیات بیشتری پرداخت می‌کنند

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص تأثیر «نشان‌دار کردن مالیات» بر توسعه مناطق مختلف کشور بیان کرد: در صورتی که مردم احساس کنند بخشی از مالیات‌هایی که می‌پردازند، صرف توسعه زیرساخت‌های ورزشی، بهداشتی، آموزشی و… در شهر و استان خودشان می‌شود، با رغبت بیشتری مالیات خود را پرداخت خواهند کرد.

احمد فاطمی، نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایسنا درباره «نشان‌دار کردن مالیات» گفت: من از حامیان جدی این طرح هستم و به نظر می‌رسد که اکثر نمایندگان نیز با آن موافق باشند. این اقدام می‌تواند مشوق موثری برای پرداخت مالیات باشد و همچنین به کاهش فرارهای مالیاتی کمک کند.

مزایای اطلاع‌رسانی به مردم از محل مصرف مالیات

وی بر این نکته تأکید کرد که آگاهی مردم از چگونگی هزینه کردن مالیات پرداختی، آنها را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند. وی افزود: اگر مردم متوجه شوند بخشی از مالیاتشان به توسعه زیرساخت‌ها در شهر و استان خود اختصاص داده می‌شود، این موضوع می‌تواند انگیزه آنان را در پرداخت مالیات افزایش دهد و به طور کلی به نفع توسعه کشور و مناطق مختلف خواهد بود.
فاطمی در ادامه به تأثیر مثبت اجرای این طرح در تحقق اهداف مالیاتی کشور اشاره کرد و تأکید نمود که این مورد می‌تواند یکی از راهکارهای مؤثر در جلوگیری از فرار مالیاتی باشد، زیرا وقتی مردم اطلاعات دقیقی از محلی که مالیات‌شان صرف می‌شود، داشته باشند، حتماً استقبال بیشتری از پرداخت مالیات خواهند داشت.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با استفاده از مالیات

فاطمی به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در ارتباط با پرداخت مالیات اشاره کرده و گفت: هنگامی که قسمتی از درآمدهای مالیاتی صرف پروژه‌ها می‌شود، این اقدام خود می‌تواند موجب انجام کارهای خیرخواهانه و به بهره‌برداری رساندن پروژه‌های مهمی چون ورزشی، بهداشتی، آموزشی و… که متأسفانه بسیاری از آنها در کشور نیمه‌تمام باقی مانده‌اند، گردد. به این ترتیب مردم دیگر با کمبود خدمات بهداشتی و آموزشی در شهرهای خود مواجه نخواهند شد.
وی ادامه داد: از نظر من مردم وقتی بدانند که پروژه‌هایی در استان‌های زادگاهشان در این طرح‌ها نشان‌دار شده‌اند، ممکن است برای کمک به هم‌استانی‌های خود، مالیات بیشتری را در نظر بگیرند تا این پروژه‌ها به اتمام برسند.

شفافیت مالیاتی با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات

احمدی در خصوص تأثیر مثبت اجرای این قانون بر شفافیت مالیاتی، گفت: اجرای این قانون نه تنها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند، بلکه خود اظهاری مالیاتی را نیز شفاف‌تر خواهد ساخت و مردم به صورت داوطلبانه اقدام به خوداظهاری مالیاتی و حتی پرداخت مالیات بیش از نرخ‌های مصوب خواهند کرد.
فاطمی همچنین به ایجاد عدالت در پروژه‌ها و کمک به توسعه مناطق محروم از طریق گسترش ظرفیت‌های تهران به سایر استان‌ها اشاره کرد و یادآور شد که در گذشته بخش زیادی از مالیات در مراکز استان‌ها جمع‌آوری و هزینه شده، اما باید توجه داشت که ما یک ملت و کشور منسجم هستیم؛ بنابراین شهرهای برخوردار باید به نقاط کم‌برخوردار و محروم یاری رسانند تا بدین ترتیب توسعه‌ای متوازن برای کشور رقم بخورد.

آخرین اخبار

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد؛ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه...

مراکز داده قبل از ظهور هوش مصنوعی چه کاربردی داشتند؟

مراکز داده هوش مصنوعی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات...

دو مهارت ساده که می‌تواند جان فرد در حال خفگی را نجات دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در...

واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به استناد مصوبه ستاد تنظیم...

رژیم صهیونیستی بار دیگر به هدف قرار دادن جنوب لبنان پرداخت

طبق گزارش خبرآنلاین، امروز شنبه، رژیم صهیونیستی دوباره اقدام...

پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عصر شنبه در...

حواشی طارمی پس از انتقال به الوصل به همراه عکس

مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش فوتبال ایران، از تیم المپیاکوس...

سیگنال همتی به بورس چه بود؟ / اظهاراتی که در تصمیم گیری سرمایه گذاران مهم خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین، اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی...

شواهد جدید، باورهای رایج درباره دورکاری را به چالش می‌کشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با...

پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

وال استریت ژورنال: درگیری ایران، مشروعیت ترامپ را مورد تردید قرار داده است

به نقل از خبرآنلاین، روزنامه وال استریت ژورنال در...

تبلیغات متنی