معاون هلال احمر: ما در ۱۴ کشور دارای مراکز درمانی هستیم

معاون امور بین الملل و حقوق بشر هلال احمر بیان کرد: ما در ١۴ کشور فعالیت درمانی داریم و در کنار ارائه خدمات پزشکی، در جهت توسعه اقدام های بشردوستانه نیز به طور فعال مشغول به کار هستیم.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هلال احمر، راضیه عالشوندی معاون امور بین الملل و حقوق بشر هلال احمر کشور در دیدار رئیس هلال احمر با سفیر سودان در ایران، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با کمال آمادگی، تجربیات خود در زمینه های مختلف را با دیگر جمعیت های ملی و صلیب سرخ کشورهای دیگر به اشتراک خواهد گذاشت.

او همچنین خاطرنشان کرد که هلال احمر ایران یکی از ۵ کشور پیشرو در بین ١٩١ جمعیت هلال احمر در سراسر دنیاست و این جمعیت آمادگی دارد تا تمام تجربیات خود به ویژه در زمینه مدیریت بحران ها در سطوح ملی و بین المللی را در اختیار سایر کشورها قرار دهد.

عالشوندی افزود: در زمینه آموزش و پرورش نیروی انسانی، ما تجربیات ارزشمندی در قالب تیم های عملیاتی و داوطلبان در زمان بحران داریم که قادر به تبادل آن با کشورهای دیگر هستیم.

او به وجود شرکت هلی کوپتری نوید در هلال احمر اشاره کرد که با دارا بودن ٢٣ بالگرد، توان عملیاتی تیم های امدادی و آموزش دیده هلال احمر ایران در مواجهه با بحران ها بسیار بالا است.

معاون امور بین الملل و حقوق بشر هلال احمر ویژگی دیگر این نهاد را فعالیت نساجی هلال به عنوان یک مجموعه موفق در زمینه تولید تجهیزات و آیتم های امدادی اعلام کرد و افزود: تولید این اقلام در زمان بحران و همچنین صادرات آن به کشورهای دیگر از ظرفیت های هلال احمر ایران بوده و در صورت نیاز کشور سودان، می توانیم با انعقاد قرارداد از این امکانات بهره برداری کنیم.

وی مزید توضیح داد: درزمینهٔ تولید داروهای گیاهی، یک مجموعه ویژه در هلال احمر فعالیت کرده که با استفاده از فناوری های به روز و انجام نیازسنجی های پژوهشی، به عنوان یک نهاد موفق در هلال احمر ایران به فعالیت خود ادامه می دهد.

وی به وجود یک مجموعه توانبخشی در هلال احمر به عنوان معین دولت در این بخش اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که تولید پروتزها و پای های مصنوعی یکی از قابلیت های ارزشمند این سازمان است که می تواند مورد توجه قرار گیرد. با توجه به نیاز ویژه شما در این حوزه، می توانیم هماهنگی های لازم جهت بازدید شما از این مرکز را فراهم کنیم.

او همچنین گفت: با وجود بیش از ٣ میلیون داوطلب در هلال احمر که آموزش های لازم در زمینه امداد و مباحث بشردوستانه را دریافت کرده اند، نقش آفرینی این جوانان در زمان بروز بحران ها بسیار مؤثر خواهد بود.

معاون امور بین الملل و حقوق بشر هلال احمر یکی دیگر از ظرفیت های این نهاد را وجود خانه های هلال عنوان کرد و گفت: این خانه ها به عنوان شعبه های کوچک تر هلال احمر، توسط داوطلبان در محلات، روستاها و مناطق محروم مدیریت می شود. مهمترین وظیفه این خانه ها، آموزش عمومی بر محور تاب آوری و آمادگی در برابربحران است.

وی اضافه کرد: از میان داوطلبان، تیم های رسانه ای باور (باشگاه آموزش و رسانه) وجود دارند که در حوزه اطلاع رسانی، نقش مؤثری در افزایش آگاهی عمومی به هنگام بروز بحران ها و سایر فعالیت های هلال احمر ایفا می کنند.

عالیشوندی به فعالیت های عمده در حوزه بین الملل اشاره کرد و گفت: ما در ١۴ کشور مرکز درمانی داریم و علاوه بر خدمات درمانی، در راستای توسعه فعالیت های بشردوستانه نیز فعالیت داریم. همچنین بزرگترین عملیات بین المللی در زمینه تجمعات انبوه در ایام اربعین حسینی تحت نظارت هلال احمر ایران و با همکاری هلال احمر عراق انجام می شود.

معاون امور بین الملل و حقوق بشر هلال احمر اظهار داشت: در راستای حج ابراهیمی، زائرانی که به عنوان حجاج ایرانی به سرزمین وحی سفر می کنند، قبل از رفتن تحت ارزیابی های پزشکی قرار می گیرند و در صورت نیاز در عربستان، خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی در درمانگاه های مخصوص هلال احمر ایران به این حجاج ارائه می شود.

وی فعالیت در زلزله ترکیه را یکی از نقاط برجسته کار هلال احمر ایران اعلام کرد و گفت: به سبب حضور مؤثر تیم های امدادی در این کشور، مدال شجاعت از طرف رئیس جمهور ترکیه به دکتر کولیوند اعطا شد.

معاون امور بین الملل و حقوق بشر هلال احمر خاطرنشان کرد: در جنگ غزه و لبنان، هلال احمر ایران با جمع آوری کمک های مالی و غیرمالی از مردم نوع دوست ایران اسلامی، به انتقال این کمک ها به مناطق جنگ زده پرداخته است. همچنین در مورد انفجار پیجرها در لبنان، هلال احمر ایران با همکاری پزشکان متخصص و فوق تخصص داوطلب، تعدادی از مصدومان این حادثه را به جهت درمان به بیمارستان های ایران منتقل کرد.

در این جلسه، رئیس جمعیت هلال احمر بر امضای توافق نامه همکاری مشترک در زمینه های مختلف بین هلال احمر ایران و سودان تأکید کرد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا